Güncellemeler
1 yıl
Hiç değilse rahatça su süt gibi gıdaları içebilecek seviyeye gelmek istiyorum
Güncellemeler
1 yıl
11 gün oldu hâlâ yutkunma ağrısı çektiğim için bir şey yiyip içemiyorum doğru düzgün, 11 gündür küçük süt paketleri ile günde bir tane olarak en fazla içebiliyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
cididmisin ya bende 18 yasimda tani aldim 2025 de ameliyat olcam bu sene tani aldim daha 2side alincak neyse 20 yas disc ekildi onun agrisindan kotu deguldir agzim hala dikisli 12 gun olmasina ragmen
Evet ne yazık ki, geçmiş olsun sana da, valla ne kadar kötüdür bilemem ama bu da çok kötü, sol tarafta özellikle bitmek bilmeyen bir ağrı ve acı, hele ki yutkunmada ve esnemede çok acıyor, sorduğumda uzmanlara 7 ila 14 gün de iyileşme deniyor, bugün 9. Gün 9 günde düzelmeyen şey 5 günde nasıl düzelecek çok merak ediyorum doğrusu, yemek yemeyi ve rahatça su içmeyi özledim ya
Birde brnim ilk once septum deviasyon ve burunda kist alimi olacak 1 2 ay sonrada bademcik tonsilit ameliyati olcam cok zor geccek benim icon sanada cok gecmis olsun cocukken daha kolay oluyormus aslinda * gec kaldik iste benim surekli bademciklerimsis ve kirmizi bir suru delikler var ve oradan bademcik tasi cikiyor her gun araliksiz bas edemem diye tarih aldim en sonunda
Çok geçmiş olsun valla senin ki de kötüymüş umarım her şey senin için çok iyi olur
cok sagol tesekkur ederim her hastaligin kendine gore zorlugu var yasayan biliyor
Ne kadara oldun fiyat ne ben de istiyorum
Doktora danis
Yapma ya hiç aklıma gelmemişti sağol
Bekliyorsun ama
Bence bir sorun var normal değil
Doktora danışabilecek imkanım ve doktor olsa zaten ona sorarım buraya değil, kaldı ki bademcik ameliyatı olanlar buraya yazdım.
Randevu al.. ne atar yapıyorsun bir sorun olabilir diyorum..
Canım arkadaşım zaten hastanede yatıyorum şu an, ve doktor yok, ameliyat olanların tecrübelerini dinlemek istiyorum o yüzden açtım burayı, ama bu ameliyatla alakası olmayan biri geliyor üstüne burada acıyla uğraşırken aksilik vs var diyip daha çok canımı sıkıyor tövbe estağfurullah.
Haha peki geçmiş olsun ben hastanede yattığını bilmiyordum umarım duzelir