Kardeşim 18 yaşında ve sürekli fotoğraflardan kaçıyor. Çok kötü bir durumda değil ama rahatsız oluyor. Hacettepe Hastanesi'nde bu ameliyatı olan var mı? Ankara 'da sanırım bu işi en iyi Hacettepe yapıyormuş. Ne kadar süreye randevu veriyorlar ve ayrıca ortalama ücreti ne kadar? Teşekkür ederim, umarım bilen vardır.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kulak burun boğaz doktoruna gidin o halleder.. Tenisçi bandajı almanız lazım ameliyat sonrası için başına takıp kulaklarını koruyacak
gittik diyelim kaç ay sonraya randevu atıyorlar şu an muayene çin randevu bakıyoruz
Doktorun randevularına bağlı ben ben bi doktora telefon satmıştım adam sağ olsun 1300liraya beni ameliyat etmişti kulağımdan hem de estetik 🙂 tabii 2-3yıl oluyor.
Önce gidicen muayene olacan konuşcan öyle işte doktor özelde yapıyorum diyebilir yüksek fiyar çekebilir.. Bu işler değişir yani
15 bin tlye kadar çıkarız devlette özelde 40 bin diyen var şaka gibi ya
Doğrudur yapacak bi şey yok
15 e devlette yaptırın gitsin
Zaten uyutmadan yaparlar
Çünkü ameliyst esnasında kardeşinizi kaldırıp aynadan ona böyle mi dursun şöyle mi dursun diye gösterirler kulağını ona göre ameliyata devam ederler
Sizden tenisçi bandajı ve ameliyat cetveli isteyebilirler. Benden istemişlerdi
aynı gün taburcu olursa sargılar ne zaman çıkar acaba işe başlamak istiyorda yakın zamanda ameliyatı olursa
isterlerse alırız sorun yok
İşe başlar ama tenisçi bandajıyla çalışır
İşe 1 hafta sonra başlayabilir en erken
peki yan yatma ne kadar süre sonra oluyor ayrıca ilerleyen zamanlarda 2 sene sonra falan örnek kazayla biir kulalğını çekti bir şey olur mu
1 hafta falan rahat sürüyor çünkü kulak kabuklanıyor bi süre kaşıntı falan oluyor
Hayır olmaz 6 ay sonra komple iyileşir.. Kuaförlerde dikkat etmesi lwzım direk kuaförde söylemesi lwzım abi lulağım ameliyatlı diye en korkulu rüyam kuaförlerdi benim bi anda çekiyolar kulakları
Yan yatabilir kulaklar zaten kaynasın diye yan yatmasına izin verebilir doktoru
tamamdır teşekkür ederim
Ama ilk 5 gün 1 hafta çok yüklenmeden yatabilir yan şekilde hani çok da bi şey olmuyor
Kulaklar esnek ya çok da öyle bi şey olmuyo yani
teşekkür ederiz randevu bulduk 1 kasımda gidicez
Tenisçi kafa bandajını kesinlikle almanız gerekecek geçmiş olsun şimdiden erkek kuaförlerine ve arkadaş çevresine çok dikkatli olsun
merhaba geçen hafta bütün testleri yapıldı fotoğraf vs çekildi ameliyattan 1 gün önce aranıcaksınız dedi bu ay içerisinde olur dediler bu ameliyat günleri hangi gün oluyor genellikle sizin bilginiz var mı
Ameliyst günü tamamen doktora kalmış bir şey ne zaman uygun görürse o zaman gelsin yapayım der. O şekilde sizinle iletişime geçerler. Benim doktor benim memleketlim çıktı sağ olsun direk numarasını vermişti bana watsaptan yazmıştı bana bi gün söyledi o gün gittim vezneye ödeme yaptım sonra direk apar topar ameliyathaneye alındım.. Size de muhakkak haber verecektirler
normalde testleri yaptığımız gün eve gittik geri aradılar yarın için bir boşluk çıktı gelin yapalım diyede şehir dışına çıktık gidemedik kardeşim heyecanlı bakalım
Başka bir güne alabilir miyiz diye sormadınız mı?
dedik tamam ben tekrardan boşluk olduğu zaman arayacağım dedi bekliyoruz genellikle cuma günleri oluyormuş ameliyatlar bakalm
Doğrudur bende o tarz bi gün ameliyat olmuştum perşembe ya da cuma olabilir benimki de geçmiş olaun şimdiden çok panik yapmayın sakin olun her şey güzEl olsun
kardeşim sabırsız merakla bekliyor ameliyatı bakalım
Bilmem sorun araştırın
bilmiyorsan ne yazıyorsun arkadaş ya
Xper
10 bin falan
parası sorun değilde ne kadar süre sonra ameliyatı yapıyorlar biliyormusun
Kanka bilmiyorum onu da ortalama maks 2 haftadır
umarım öyledir 1 seneye atıyorlar diyenler var özel cidden çok uçuk fiyat veriyor bu çocukta fotoğraflardan vs kaçıyor beni delirtiyor sjsjsjsjs
Yok kanka hahhaha
şunu kurtarak şu dertten sjsjsjsjsj
Çokmu kepçe kızmı erkkemi
erkek kendisi örnek vermek gerekirse chris evans gibi kulakları var sadece az daha açık o kadar fotoğraf vs çekinmek istemiyor üzülüyor
Hee takmasın diycemde kulak ve burun insanı çok değiştiritor cidden bende ankaradayım geldiğinizde geçmiş olsuna gelmek isterim sppwlwklswnx
burnu acayip güzel estetik yok doğal ama kulakları kepçe ama çok değil genede ameliyat istiyor yaptırakta kurtulak
Hee geliyim sanada yemek+kahve+ferrariyle gezme hediyem olsun