Rahatsızlık yaşıyorsan hemen git bir psikologa terapi al panik atak çok kötü beni herkes depresyonda sanıyor panik atam olduğunu bilseler daha da yapacaklar ölecekmişim gibi sürekli nefes darlığı çarpıntı yoğun kaygı
Bu dönem biraz zorlandım çevre değişlikliği aile içi durumlar vs adapte olmakta güçlük çektim kendimi iyi hissetmiyorum geleceğe karşı temkinli adim atayim derken önümü göremiyorum
En dibi yaşadığın an ışığın kendinde olduğunu fark ediyorsun çünkü kendi ışığı ile aydınlanmaya hiç bir ruh hayata tutunamiyor bu yüzden kendine asla kızma duygusal olman en büyük dezavantajın ama bu seni gerçekten çok iyi bir insan yapıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İkisini de ilk kez duydum prozac neden kullanmıyorsun
Prozac muadili zaten
Ne sorunların var neden kullanmak istiyorsun
Yoğun anksiyete+ depresyon iki uçlu bipolar olduğumu düşünüyordum nörolojiye gittim bipolar olmadığımı panik atağı bastirdim için olduğunu soyledi
Sorunlarını anlatmak ister misin neler yaşadığını
Panik atak gelince kendimi yatıştırsam da geceleri karabasan basıyor hdjdhhs
Yok bu kadar yeterli.
Karabasan basınca ne hissediyorsun
Yani alıştım artık
Eskisi kadar etkilenmiyorum
Mesela bana bir kez gece 5 felan uyandım üstümde bir ağırlık hissettim karabasan mı oluyor o
Eger hareket edemediysen konuşmak isteyip konusamadiysan evet karabasan
Evet karabasanmış 🛐🛐
Rahatsızlık yaşıyorsan hemen git bir psikologa terapi al panik atak çok kötü beni herkes depresyonda sanıyor panik atam olduğunu bilseler daha da yapacaklar ölecekmişim gibi sürekli nefes darlığı çarpıntı yoğun kaygı
Zaafim panik atak hsjhdh
Yok ya bende panik atak felan sakin biriyim sadece bir kez karabasan bastı o kadar 😅
Boş ver kötü zaten milleti düşüne düşüne kendimi hasta ettim
Milletin dertlerini kendine mi alıyorsun yoksa dert babası mıyız
Biraz hassas biriyim ( şaka) narsist kişilerin duygusal istismari sonucu bir empatim sadece
Mizah dilin nasıl (şüpheli) dark var mı
Kara gümrük mizah
Fkfmdkdx
Piyanist bana bırak 😆
Hayır kulanmadım
Geçmiş olsun
Danke
One demek bilmiyorum ama iyi bir şey herhalde
Dhdhjdjdjd teşekkür etmiş sana xjjdjdjd
Bitte schön de Sen de bakayim
Almanya bizi kıskanıyorrr
@Cookieloverfalan heee anladımm teşekkürler ediyor e rica ederim bende degim
Tamamm rica ederim bitte schön demek jdjdjdj
@Cookieloverfalan 😂😂👍
Hiç bilmedigim terim
Anksiyeten mi var
Evet karışık anksiyete ve depresyon+ panik atak
Nereye gidecek böyle bilmiyorum
Şu an epey karamsarlık içindesin ilaç tedavisi iyi gelebilir ama bunu kendi içinde cozmen lazım bir olay vs sonucu mu bu duruma geldin
Bu dönem biraz zorlandım çevre değişlikliği aile içi durumlar vs adapte olmakta güçlük çektim kendimi iyi hissetmiyorum geleceğe karşı temkinli adim atayim derken önümü göremiyorum
Sanırım bu konuda destek olan kimse kalmamış o yüzden insan yanlız yürürken içinde bu duyguların ağırlığı ile panik içinde kalmışsın
Psikolog/psikiyatri misiniz?
Analiz doğru
Hayatta bazı şeyleri en dibine kadar yaşamış biriyim
Dert adamı adam ediyor bazen bazende insanlıktan çıkarıyor güzel kullanman hoş
En dibi yaşadığın an ışığın kendinde olduğunu fark ediyorsun çünkü kendi ışığı ile aydınlanmaya hiç bir ruh hayata tutunamiyor bu yüzden kendine asla kızma duygusal olman en büyük dezavantajın ama bu seni gerçekten çok iyi bir insan yapıyor
Kesinlikle
Konuşmak istersen ile atıyorum. k. a ben
Like attım