Sağlık Şu taraf kalp mi oluyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Dehşet batma var demin kalp krizi geçiriyorum sandım Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar solu gösterdim foto ters çıkmış Güncellemeler1 yıl Ya çok korkuyorum Şu taraf kalp mi oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Evet orası 0 0 Yorumla
Usersena Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Batma genelde kışın yaygın bir durum fakat başka belirtiler varsa panik atak olabilir ya da anksiyete 1 0 Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl İki göğüs ortası sola yakın taraf kalp hizası oluyor 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 482 cevap paylaştı. Sağ değil mi orası 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Sol Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Sağ gibi çıkmış fotoda. Kolunda uyuşma oldu mu Yorumla Soran 1 yıl Hayir ama gün içinde çok batıyor Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Bi doktora gitmende fayda var. Sürekli tekrar eden bir şey ise doktorun bakması daha iyi olur Yorumla Soran 1 yıl Özellikle nefes alırken çok batıyor ama kalp krizi olsaydı şimdiye kadar belli olurdu di mi? Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Kalp krizi olma olasılığı çok düşük. Yorumla Soran 1 yıl Yarın ilk işim doktora görünmek bu batma beni çok rahatsız etmeye başladı Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Sürekli oluyorsa doktora gitmek şart zaten. En azından ne olduğu belli olur Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Sağlık konusunda 470 cevap paylaştı. O batma diyaframından da geliyor olabilir. Sol kolunda uyuşma ağrı var mı? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl internete yazsan daha kolay olmazmiydi hayatim hem resim gorsel olarakta gormus olurdun tam nerde oldugunu... 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Sağlık konusunda 905 cevap paylaştı. Korkma eger şüpheleniyorsan doktora basvur ve sidetli öksür kendini 0 0 Yorumla
ertands3 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl sol tarafta olur, ve kastan sebep de olabılır ya da panık atak anksiyete 0 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% 1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Batma kas ağrısıdır kalp krizi o şekilde gelmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Memenin orası tam kalp 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Bu gösterdiğim kalp mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Orta parmağınla gösterdiğin yer kalp değil.Sol memenin altında kalp var. Yorumla Soran 1 yıl Sol meme altında ağrı var işte o bölgede Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belki basit bir gögüs ağrısıdır. Bende de oluyor arada Yorumla Soran 1 yıl Ama bi kaç gündür öyle kalp krizi olsaydı belli ederdi şimdiye kadar di mi? Bayılırdım falan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hastanelik olurdun. Elinle bastık kalp atış hızına bak Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet bakmam lazım djdjdj 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen hep benim soruları beğeniyorsun ayrıca engellemişsin hastalığın için üzüldüm Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kalp solda aşkım diğer taraf 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ve o sıkışma bende de var eğer artarsa doktora gitcem sen de git kalp ertelemeye gelmez Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet kalp. Gögüs kafesinin birleştiği nokta. 0 0 Yorumla
efkanefe Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Sağlık konusunda 836 cevap paylaştı. Kalp sola yakın ortada 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. sütyenin telidir o 0 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% 1 yıl Sağlık konusunda 958 cevap paylaştı. Üşütmüşsündür 0 0 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 996 cevap paylaştı. O taraf sol taraf mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Evet orası
Batma genelde kışın yaygın bir durum fakat başka belirtiler varsa panik atak olabilir ya da anksiyete
İki göğüs ortası sola yakın taraf kalp hizası oluyor
Sağ değil mi orası
Sol
Sağ gibi çıkmış fotoda. Kolunda uyuşma oldu mu
Hayir ama gün içinde çok batıyor
Bi doktora gitmende fayda var. Sürekli tekrar eden bir şey ise doktorun bakması daha iyi olur
Özellikle nefes alırken çok batıyor ama kalp krizi olsaydı şimdiye kadar belli olurdu di mi?
Kalp krizi olma olasılığı çok düşük.
Yarın ilk işim doktora görünmek bu batma beni çok rahatsız etmeye başladı
Sürekli oluyorsa doktora gitmek şart zaten. En azından ne olduğu belli olur
O batma diyaframından da geliyor olabilir. Sol kolunda uyuşma ağrı var mı?
internete yazsan daha kolay olmazmiydi hayatim hem resim gorsel olarakta gormus olurdun tam nerde oldugunu...
Hangi taraf olduğu belli değil ki biraz daha uzaktan çekmelisin
Korkma eger şüpheleniyorsan doktora basvur ve sidetli öksür kendini
sol tarafta olur, ve kastan sebep de olabılır ya da panık atak anksiyete
Sol memense orası ever kalp var
Kalp krizi olsa yere düşer bayılırsın kas gerilmesi o
Sabaha ağrısı geçmezse hastaneye koş 🤔
Ortasında kalp
Batma kas ağrısıdır kalp krizi o şekilde gelmez
Kadınların kalbi mi varmış
Kalp tam ortada kalır
kalp olsa sırtında olur
Memenin orası tam kalp
Bu gösterdiğim kalp mi
Orta parmağınla gösterdiğin yer kalp değil.
Sol memenin altında kalp var.
Sol meme altında ağrı var işte o bölgede
Belki basit bir gögüs ağrısıdır. Bende de oluyor arada
Ama bi kaç gündür öyle kalp krizi olsaydı belli ederdi şimdiye kadar di mi? Bayılırdım falan
Hastanelik olurdun. Elinle bastık kalp atış hızına bak
Evet bakmam lazım djdjdj
Sen hep benim soruları beğeniyorsun ayrıca engellemişsin hastalığın için üzüldüm
Soğuk almış olabilirsin
Kalp solda aşkım diğer taraf
Ve o sıkışma bende de var eğer artarsa doktora gitcem sen de git kalp ertelemeye gelmez
Evet kalp. Gögüs kafesinin birleştiği nokta.
Kalp sola yakın ortada
Şaka gibi
sütyenin telidir o
Ellemek lazım
He tam orası
Tam orasını sıktırıp tekrar çeker misin
Üşütmüşsündür
Meme orası
O taraf sol taraf mi
Nenoldu
Panık atak olabilirmi?
Korkma kalp krizi olsaydı gitmiştin