Sağlık Seni uğraştıran bir hastalığın var mı? Çocukgelişimciiks Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Her defasında hastaneye gitmek zorunda kaldığın bir rahatsızlığın var mı? Seni uğraştıran bir hastalığın var mı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Evet sağlık sorunum var yıllardır geçmeyen 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Var hayatımı epey zorlaştıran kronik rahatsızlıklarım… öldürmüyor süründürüyor hayat şimdiden çok zor… yaşlanmadan ölmek isterim.. 2 1 Yorumla Masörgökhan3441 1 yıl Geçmiş olsun Rabbim şifalar versin Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 325 cevap paylaştı. her defasinda regl icin gidiyorum genelde hastalik olmasa da, onun disinda her defasinda olmasa da kalp rahatsizliklarim olunca gidiyorum 1 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% 1 yıl Sağlık konusunda 366 cevap paylaştı. Yorumlara bakınca hastaneler ondan dolu demekki. Boşa gidiyor çoğu kişi. Şükür sürekli bir olumsuz durum yok 0 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Her defasında hastanelik eden bir hastalığım yok ama her defasında "aha kalp krizi geçiriyorum" dedirten bir rahatsızlığım var, yine nüksetti 😒 0 2 Yorumla Need4Read 1 yıl Panik atak? Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Kapakcik bozukluğu + panik atak Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Burnum akiyor iki haftadır geçmedi ilacda içmedim elimden peçete düşmüyor 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Roza hastalığı cildim çok kızarıyor gıdaya alerjim mi var yoksa başka bir nedende mi bilmiyorum 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Hastaneye gitmiyorum da şu öksürük baş ağrıları var şu sıralar 0 0 Yorumla
SelenAksoy06 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl evet var nalet olasica ya bildim bileli hastaneye gidiyorum hala daha gidiyorum 2018den beri 0 0 Yorumla
esatde_senbana Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Tam öyle denemez ama rahatsız olduğum şeyim alerjim polen alerjisi 0 0 Yorumla
yesillidoga Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Çok kafa ağrısı çekiyorum ve baş dönmesi geceleri zor uyuyorum bazen 😔 0 0 Yorumla
yenidenb Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 yıl Evet ya deliyim çok düşünüyorum yani kafamda kuruyorum yani deliyim 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 466 cevap paylaştı. Hastaneye gitmiyorum ama diş beni mahvediyor 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 468 cevap paylaştı. Var var 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. hayır yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet sağlık sorunum var yıllardır geçmeyen
Var hayatımı epey zorlaştıran kronik rahatsızlıklarım… öldürmüyor süründürüyor hayat şimdiden çok zor… yaşlanmadan ölmek isterim..
Geçmiş olsun Rabbim şifalar versin
her defasinda regl icin gidiyorum genelde hastalik olmasa da, onun disinda her defasinda olmasa da kalp rahatsizliklarim olunca gidiyorum
Yorumlara bakınca hastaneler ondan dolu demekki. Boşa gidiyor çoğu kişi. Şükür sürekli bir olumsuz durum yok
Her defasında hastanelik eden bir hastalığım yok ama her defasında "aha kalp krizi geçiriyorum" dedirten bir rahatsızlığım var, yine nüksetti 😒
Panik atak?
Kapakcik bozukluğu + panik atak
Burnum akiyor iki haftadır geçmedi ilacda içmedim elimden peçete düşmüyor
Roza hastalığı cildim çok kızarıyor gıdaya alerjim mi var yoksa başka bir nedende mi bilmiyorum
Hastaneye gitmiyorum da şu öksürük baş ağrıları var şu sıralar
evet var nalet olasica ya bildim bileli hastaneye gidiyorum hala daha gidiyorum 2018den beri
Tam öyle denemez ama rahatsız olduğum şeyim alerjim polen alerjisi
Çok kafa ağrısı çekiyorum ve baş dönmesi geceleri zor uyuyorum bazen 😔
Evet ya deliyim çok düşünüyorum yani kafamda kuruyorum yani deliyim
Öyle ciddi bir hastalığım yok.
Hastaneye gitmiyorum ama diş beni mahvediyor
Var var
Var maalesef 😢😢😢
Hayır yok
hayır yok
Var..
Depresyon
Migren var