Sağlık Bademciklerin sık sık şişer mi? Çocukgelişimciiks Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ben hasta olduğum anda şişer, hafif bir kırgınlık olsa vücudumda yine şişer🙄 Bademciklerin sık sık şişer mi? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. pek değil. 0 0 Yorumla
Şifanurkrmn Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sadece soğuk havada 1 bardak soğuk su bile içsem hemen şişiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bugün fark ettim de bayağı şişmiş. En ufak bir gripte bile yaşanıyor. 🤧 0 0 Yorumla
Semih4500 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 1 yıl Sağlık konusunda 830 cevap paylaştı. Hayır sismez 0 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% 1 yıl Sağlık konusunda 366 cevap paylaştı. Alınması gerekebilir belki 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Eskiden çok sık oluyordu… bu aralar maşallahı var… 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 624 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. şişmez 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Sağlık konusunda 466 cevap paylaştı. Belliki hasta oldun. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
pek değil.
Sadece soğuk havada 1 bardak soğuk su bile içsem hemen şişiyor
Bugün fark ettim de bayağı şişmiş. En ufak bir gripte bile yaşanıyor. 🤧
Hayır sismez
Şişiyorebu sene özellikle
Berbat bişey ızdırap olur
Benim bademcikler sismiyor
Alınması gerekebilir belki
Eskiden çok sık oluyordu… bu aralar maşallahı var…
Soğuk bişeyler icmedgm sürece hayır
Maalesef :(
Yılda bir
En net hastalığım
Akut farenjit
Hayır
Pek değil
şişmez
bademciklerin sorunluysa evet
Hayır
Pek değil korurum bademciklerimj
Belliki hasta oldun.