arkadaşlar merhaba çok stres yaptım ayağa kalkarken diz kapağıma sızı giriyor arkadaşıma bir video atmıştım böyle çömelirken zıplaya zıplaya gidiyorum bikaç gün önce falan attıydım onun dışında böyle dövüş hareketleri yapmaua başladım uzun zamandır bu arada spor yapmıyorum ondan olmuş olabilirmi internete sorduğumda kireçlenmeden bahsediyordu Yaşım daha 18
Güncellemeler
1 yıl
dizimi kırıp bükebiliyorum ondan yana bir sorunum yok
ya bi işte ayağa kalkarken oluyor oraya yük biniyor ya bide işte merdiven çıkarken onun dışında bişey yok yani dizimide büküp oturabiliyom yürümedede sıkıntı yok hatta demin önce o çömelip zıplama hareketini yaptım onuda yapabiliyom ciddi bişey olsa bu hareketi yapamazdım bile değilmi?
ya arkadaşa ben işte o dediğim videoyu attım onu yaparken bide dövüş hareketleri yapıyorum evde ama çok bacağı kullanmadım yaparken e bide çok fazla harkeet edende biri değilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Zamanla geçmezse ortopediye git
tamam işte aşşa yukarı 2-3 gün oldu bu ağrı ortaya çıkalı sence bişey varmıdır
1 haftayı doldur. Baktın olmuyor gidersin doktora
Yarın sağlık ocakları açıkmı ordaki doktora bi danışıp gideyim
Pazartesi açılır pazar kapalı
ah ya tamam sağol peki sence bişey varmıdır ciddi merdiven çıkabiliyorum azcık ağrı yapıyo ilk sonra geçiyo çıktıkça
Çok bir ağrın yoksa ciddi değildir herhalde, sıkma canını
ya bi işte ayağa kalkarken oluyor oraya yük biniyor ya bide işte merdiven çıkarken onun dışında bişey yok yani dizimide büküp oturabiliyom yürümedede sıkıntı yok hatta demin önce o çömelip zıplama hareketini yaptım onuda yapabiliyom ciddi bişey olsa bu hareketi yapamazdım bile değilmi?
durup dururkende olan ağrı yok
ya bide şöyle o ağrı oluyor ya o harkeet leri düzenli yapınca geçiyo
Hareketsizliktendir veya kilodandır belki. Şişman biri misin
hayatımda maalesef kursum olduğunda dolayı harletdizim yani hergün kursa git gel yapıyorum onun dışında hareket yok ve evet biraz kiloluyum
Kilodandır iskelet kaldırmıyor demek ki
tanıdığım daha şişman bireyler var onlarda bu problem yok zatende öyle 200 300 kilo değilim
Olsun her bünye bir değil
1.81 109 um ama çok göstermiyorum
İdeal kilon 75 falan. Hesapla ona göre. Bence diyetisyene gitmelisin
evet vermem lazım zaten daha dün kararr verdim sağlıklı beslenme ve koşuya çıkmalara falan
bir şey yoktur inşallah ya daha çok gencim taptazeyim
Günde 5 bin adım en azından at
Kilodan zedelenme olabilir kireçlenme vs bilemiyorum ciddi olduğunu dusunmuyorum korkma
ya arkadaşa ben işte o dediğim videoyu attım onu yaparken bide dövüş hareketleri yapıyorum evde ama çok bacağı kullanmadım yaparken e bide çok fazla harkeet edende biri değilim
bide bişey sorcam mesela hep ayağı uzatıyorsun ya sonra onu büktüğünde sendede kütleme oluyomu
Evet kütler diz normal
Peki bu yaşadığım durum normal mi acaba yani uzun zamandır hareketsizlikden dolayı?
Normal hareket etmelisin
anneme dedim oda şişmanlıktan bide o olaydan diyor