Niye böyle oldu gittikçe artıyor nefes alamıyorum soluk borumu tıkadılar sanki sürekli nefesimi çekiyorum bazen kendimi boğuyorum o derece sinirleniyorum nefes alamadıkça ya...
Teşekkür ederim🫶🏻stres yapmadım aslında ama gün içinde yapıyorum tabikide onların etkisi gece başlıyor demekki... Gündüzleri de bu belirtiler oluyor işte panik atak yüzünden
Kendi kendime koymadım ki doktora gitmiştim anksiyete hastası demişlerdi ama o zamanlar bu şikayetlerim yoktu tabikide... Yeni yeni başladı gün içinde sürekli oluyor artık boğuluyorum yani ciğerlerimde ya sorun var ya da anksiyete
Ya knk napabilirim bunun için doktora mı gidim? Anksiyete hastası olduğum için birşeyler ile meşgul olmaya çalışıyorum sen bu soruyu geç aq senlik değil
mal olmayan herkes tedavisinin bu olmadığını bilir panik atağı olan kendini kaybeder saçma sapan düşüncelere girer telefon bile kullanamaz yemişim şovunu ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şu an Muhtemelen stres kaynaklı bunlar elinden telefonu bırak sırt üstü yatağa uzan kendini tamamen bırak gözlerini kapat yavaş nefes alıp ver
Teşekkür ederim🫶🏻stres yapmadım aslında ama gün içinde yapıyorum tabikide onların etkisi gece başlıyor demekki... Gündüzleri de bu belirtiler oluyor işte panik atak yüzünden
Acile götürebilecek birisi yok mu? Durumun ciddi gözüküyor.
Durumum ciddi değil aslında panik atak...
Sadece nefes alamıyorum bu beni zorluyor
Acil de bunun için var zaten. Serum alıp, gerekli tetkikler sonucu ne olduğu ortaya çıkar. Kendi kendine teşhis koyman ne kadar doğru?
Kendi kendime koymadım ki doktora gitmiştim anksiyete hastası demişlerdi ama o zamanlar bu şikayetlerim yoktu tabikide... Yeni yeni başladı gün içinde sürekli oluyor artık boğuluyorum yani ciğerlerimde ya sorun var ya da anksiyete
Anlıyorum, umarım düzelir. Sağlığına kavuşursun. Gündemi takip etmeyi bırak, kötü etkileyen ne varsa engelle geç. Sürekli pozitif yükle bünyeye.
Panik atak geçiriyorsun
Evet de gece gece ne panik atağı bu offff
Son aklından geçen düşüncelere odaklan. Bir düşünce geldi ve ona odaklandın saniyelikde olsa. O tetikledi
Bende de en şiddetli türünden var panik atağın. Yönetmeyi öğrenmelisin
Ateş basması da var mı
Yok ya
Benimki panik atakkk
Tamam o zaman
Ateş basması varsa yardımcı olabilirim
Amelıyat şart ama doğru yerde
hamilesin
o durumda nasıl yazabiliyorsun akdkdkdk
Başına gelince nasıl yazılabiliyor anlarsın dostum
Jdkakdk saçmalık
Tamam knk en sağlıklı sensin
Ne alaka öyle durumda olan biri buraya mı yazar hastalıktan kıvrılır mı sanki biz yaşamadik uzaktan geldik a q
Ya knk napabilirim bunun için doktora mı gidim? Anksiyete hastası olduğum için birşeyler ile meşgul olmaya çalışıyorum sen bu soruyu geç aq senlik değil
mal olmayan herkes tedavisinin bu olmadığını bilir panik atağı olan kendini kaybeder saçma sapan düşüncelere girer telefon bile kullanamaz yemişim şovunu ya
Hadi sütünü iç ve uyu kafanı yorma sen bunlara
Ahshjsj senin beynine tüküreyim ilgi manyağı ergen
Dedi showcuuu
Sen önce gizliden çık bacım🤑😄
Kizz senden iyi şovcu mu varr panik atakçı bir de bayıl Feriha fjakdksk
Ya senin çoluk çocuk laflarınlamı uğraşacam dostum?
Hadi yürü git yat ne yaşıyon gece geceaq
Anne sütü çok önemli bikez daha anladım 🥰
Dedi daha çoluk çocuk hareketler yapan ergen fjskkdkd
Eleştiriyi kaldıramıyorsan soru sorma o zaman ya
Küçücük beyniyle yasimi küçültüyor bilmeden mal
Üşüttün sanırım
alakası yok ya 😔
Biraz ilgiye ihtiyacın var :(
Yok boğuluyorum o bile boğar beni şu an