Sağlık Obez kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Böyle kum saati gibi oranlı şişmanlardan bahsetmiyorum. Güncellemeler1 yıl Yatakta ya da günlük hayatta ne düşünürsünüz görünce. Ilişki düşünür müsünüz evlilik kaçar mısınız dürüst olun Obez kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. bir şey düşünmem. 0 0 Yorumla
benginnn Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 472 cevap paylaştı. çok sağlıksız, tansiyon şeker her türlü hastalık çıkabilir o yüzden mutlaka kilo vermenin bi yolunu bulmak gerek. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl VR zaten Yorumla
Sismanciyim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 969 cevap paylaştı. Bence aşırı iyi özellikle göbeği oturunca 2 kat olcak kadarsa 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Öyle ama sevilmez Yorumla Sismanciyim 1 yıl Ben seviyorum bayılıyorum hattaa ani kilo mu aldın yoksa yavaş yavaş mı Yorumla Soran 1 yıl Çocukluktan beri var Yorumla Sismanciyim 1 yıl Hmm iyimiş keşke gizli olmasan :D Yorumla Soran 1 yıl :( nesi iyi Yorumla Sismanciyim 1 yıl Daha kadınsı buluyorum açıkçası Yorumla Sismanciyim 1 yıl Burcun nedir Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bence çok çekiciler , ilişki tabi ki düşünürüm daha önce 100+ kilo olan biri ile olmuştu , severim evlenirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Benim hoşuma giderdi evlilik de düşünürdüm eğer kafa yapımız uygunsa. Zaten obez seviyorum ben 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 1 yıl Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı. Görmek lazım bilmek lazım 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Obez işte göbek bi dünya Yorumla _Expendable 1 yıl Benim arkadaşım var ben onu güzel buluyorum ama açık görmedim işte Yorumla Soran 1 yıl Yok bu öyle oranlı şişman değil göbeği çok büyük Yorumla _Expendable 1 yıl Neyse ne işte normal insan bana göre Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla _Expendable 1 yıl Ne mutlu bana Yorumla
böyleolmasıgerekiyor Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sağlık sorunları olduğunu düşünüyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaş olur musun mesela obez bir erkekle sevgili Yorumla böyleolmasıgerekiyor 1 yıl kilo verilebilecek bişey Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Ye tosunum ye, can bogazdan gelir:) 0 10 Yorumla Sqhiptare 1 yıl Yatakya iyidir Yorumla Soran 1 yıl Yo 102 kilo sence hareket edebilir mi Yorumla Sqhiptare 1 yıl Sap sap bosluk kalmaz, eder tabiki neden etmesin. hem kilolular daha azgjn oluyor Yorumla Soran 1 yıl Ama evlilik istemezsin Yorumla Sqhiptare 1 yıl Ben mandira filozofu gibiyim. evlilige karsiyim:) Yorumla Soran 1 yıl Kız obez olmasa düşünürsun Yorumla Sqhiptare 1 yıl Inanki neleri var etrafimda. sadece takiliyorum. Yorumla Sqhiptare 1 yıl Kimseye baglanamiyorum, cabuk sıkılyorum Yorumla Soran 1 yıl Hm anladım Yorumla Sqhiptare 1 yıl 🫰👍 Yorumla
mursel60 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ozellikle tanismak istiyorum 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla mursel60 1 yıl Hic obez arkadasim olmadi Yorumla Soran 1 yıl Ilginç Yorumla mursel60 1 yıl Nerde oturuyorsun Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% 1 yıl Yani herkes insan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Dürüst cevaplarla sizin fikrinizi sordum Yorumla
anlamveremeyen1i Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl hayatın onlar için zor olduğunu 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Başka Yorumla anlamveremeyen1i 1 yıl çok fazla düşünmeyi sevmem bu kafi Yorumla Soran 1 yıl Peki Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Yatakta mi 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Her konuda Yorumla AnkaradaBirYalniz 1 yıl Kac kilosun Yorumla Soran 1 yıl 102 Yorumla AnkaradaBirYalniz 1 yıl Ohaa Yorumla AnkaradaBirYalniz 1 yıl Bi yazsana bma bisey sorcam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bir şey düşünmem.
çok sağlıksız, tansiyon şeker her türlü hastalık çıkabilir o yüzden mutlaka kilo vermenin bi yolunu bulmak gerek.
VR zaten
Bence aşırı iyi özellikle göbeği oturunca 2 kat olcak kadarsa
Öyle ama sevilmez
Ben seviyorum bayılıyorum hattaa ani kilo mu aldın yoksa yavaş yavaş mı
Çocukluktan beri var
Hmm iyimiş keşke gizli olmasan :D
:( nesi iyi
Daha kadınsı buluyorum açıkçası
Burcun nedir
Bence çok çekiciler , ilişki tabi ki düşünürüm daha önce 100+ kilo olan biri ile olmuştu , severim evlenirim
Benim hoşuma giderdi evlilik de düşünürdüm eğer kafa yapımız uygunsa. Zaten obez seviyorum ben
Görmek lazım bilmek lazım
Obez işte göbek bi dünya
Benim arkadaşım var ben onu güzel buluyorum ama açık görmedim işte
Yok bu öyle oranlı şişman değil göbeği çok büyük
Neyse ne işte normal insan bana göre
Anladım
Ne mutlu bana
Sağlık sorunları olduğunu düşünüyorum
Arkadaş olur musun mesela obez bir erkekle sevgili
kilo verilebilecek bişey
Ye tosunum ye, can bogazdan gelir:)
Yatakya iyidir
Yo 102 kilo sence hareket edebilir mi
Sap sap bosluk kalmaz, eder tabiki neden etmesin. hem kilolular daha azgjn oluyor
Ama evlilik istemezsin
Ben mandira filozofu gibiyim. evlilige karsiyim:)
Kız obez olmasa düşünürsun
Inanki neleri var etrafimda. sadece takiliyorum.
Kimseye baglanamiyorum, cabuk sıkılyorum
Hm anladım
🫰👍
Ozellikle tanismak istiyorum
Neden
Hic obez arkadasim olmadi
Ilginç
Nerde oturuyorsun
öyle kizlar candir çekici olur
Yani herkes insan
Dürüst cevaplarla sizin fikrinizi sordum
hayatın onlar için zor olduğunu