İlk defa dişime operasyon yaptıracağım. Diş ağrım için gittim dişçiye. Röntgen çektirip , gösterdim. Ön iki dişime kanal tedavisi yapmamız gerektiğini söyledi. Benim şimdi merak ettiğim , sizce kanal tedavisi gerekli midir? Başka bir tedavi ile düzelebilir mi, dişlerim?
@postmodernpokemon
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer diş hekimi kanal tedavisini uygun gördüyse, elbette tedavi yaptırmak zorundasın başka türlü bir çözüm yolu yoktur. Ayrıca kanal tedavisi ağrılı, bol acılı bir süreç değildir. Bende daha önce kanal tedavisi yaptırdım tedavi yapılacak dişin, et bölgesine zaten iğne vurulduğu için otomatik olarak uyuşma oluyor bu sayede de sen sadece işlem sırasında cihaz sesini duyuyorsun, hissetmiyorsun. Muhakkak ihmal etme, diş sağlığı önemli.
Teşekkür ederim biraz içim rahatladı, biri böyle konuşunca. Ağrılı olduğu çok söyleniyordu. Siz hangi dişlerinize yaptırdınız? Yaptırdıktan sonra ki süreç nasıldı?
Ben alt en arkanın bir önünde ki dişi yaptırdım süreç sonrası hiçte ağrı olmadı ve gayet normal bir şekilde yemekte yedim birşeyler de içtim korkulacak bir şey yok asla.
Benim önde ve ortada ki iki diş olduğu için endişeleniyorum. Acaba yemek yemede sıkıntı olur mu, canım çok yanar mı diye?
İltihap sinirlere kadar inmişse mecbursun kanal tedavisine. Korkma hiç acımicakkk 😃😎
Başka bir tedavi ile gerekli olsaydı doktor zaten uygun görürdü bence.