Sağlık Sevgilim fıttnesi birakali 7 ay oldu ama neden vucudu bozulmadi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yine sekilli ve guzel duruyor Güncellemeler1 yıl Erkekler catlayin Sevgilim fıttnesi birakali 7 ay oldu ama neden vucudu bozulmadi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yemesine dikkat ediyor ya da kilo alan yapısı yok, zaten hemen bozulmaz öyle 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Kiloda aliyor ama tuhaflik var onda Yorumla kafkass31 1 yıl Vücut yapısı ile alakalıdir Yorumla Soran 1 yıl Sanmiyorum onceden kollari gogusu buyuk degildi ucgen vucudu yoktu karin kasida yoktu 5 ay gitti birakali bir sene oldu bozulmadi benim arkadaslarimin ki 2 ayda bozuluyordu Yorumla kafkass31 1 yıl İlaç kullanıyordur Yorumla Soran 1 yıl Yok yok hic bisey kullanmadi 7/24 beraberiz Yorumla kafkass31 1 yıl Spor salonunda alıyordur ne biliyorsun, 1 dk yalnız kalmıyor mu bu adam Yorumla Soran 1 yıl Kalmiyor gittogi spor salonu 2 saat mesafede uzak surekli benim yanimda Şu an uyuyor Yorumla kafkass31 1 yıl Tek gidiyor işte o iki saatte neler olur neler Yorumla kafkass31 1 yıl Vücut yapısı, kas hafızası, ilaç, yemek Bunlardan biridir Yorumla Soran 1 yıl Gitmiyor oraya uzun zamandir evden cikmiyor sabaha kadar sabahtan aksama kadar oyun oynuyor bilgisayrda film izliyor usengec biride Yorumla kafkass31 1 yıl Tamam işte saydığım sebeplerden biridir Yorumla
NicolaTESLAAA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yediğine içtiğine dikkat ediyorsa bozulmaz neden bozulsun 😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Benle syni yiyor yaa of ivir zivir Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl abla bak bir orspu ben alayım sevgilini yazmış onunla ilgilen 0 1 Yorumla DESERTT0 1 yıl Ulan hahaha 🤣 Yorumla
DESERTT0 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Normal , kas hafızası var. Zamanla gider 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben alıyım sevgilini 1 1 Yorumla DESERTT0 1 yıl Yorumlar beni çok güldürüyor hahah Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hemen olmaz knk uzun süredir yapıyorsa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 5 ay yapti sadece Yorumla myd1oez 1 yıl Ne güzel işte knk daha ne istiyorsun Yorumla
uur_uurr Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Birakmamistir 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Birakti gitmiyor ayni yerde yasiyoruz ama bozulma yok Yorumla uur_uurr 1 yıl Yedigine dikkat ediyordur Yorumla Soran 1 yıl Benle ayni yiyor Yorumla uur_uurr 1 yıl Evde yapiyordur bir seyler Yorumla Soran 1 yıl Yapmiyor hergun beraberiz Yorumla uur_uurr 1 yıl Ayni evde mi yasiyorsunuz Yorumla Soran 1 yıl Hayir ayni yerde evinin icinide biliyorum spor aleti hic bisey yok Yorumla uur_uurr 1 yıl O zaman sevgilin uzayli Yorumla Soran 1 yıl Anormallik oldugunun bende varkindayim onceden kas bile yokken simdide bozulmuyor Yorumla uur_uurr 1 yıl Saglam yapmis demek ki Yorumla Soran 1 yıl 5 ayda Yorumla uur_uurr 1 yıl Alet olmasa da bazi hareketleri evde aletsiz de yapabilirsin belki de evde oyle yapiyordur Yorumla Soran 1 yıl Yapmiyor bilgisayar basinda pizza hamburger yiyor ve aksamlari netfilixden dizi izliyoruz televizyondan asiri osengec biri de ama aklim almiyor Yorumla uur_uurr 1 yıl Valla bilemedim nasil bi insan bize de taktik versin sorsana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yemesine dikkat ediyor ya da kilo alan yapısı yok, zaten hemen bozulmaz öyle
Kiloda aliyor ama tuhaflik var onda
Vücut yapısı ile alakalıdir
Sanmiyorum onceden kollari gogusu buyuk degildi ucgen vucudu yoktu karin kasida yoktu 5 ay gitti birakali bir sene oldu bozulmadi benim arkadaslarimin ki 2 ayda bozuluyordu
İlaç kullanıyordur
Yok yok hic bisey kullanmadi 7/24 beraberiz
Spor salonunda alıyordur ne biliyorsun, 1 dk yalnız kalmıyor mu bu adam
Kalmiyor gittogi spor salonu 2 saat mesafede uzak surekli benim yanimda Şu an uyuyor
Tek gidiyor işte o iki saatte neler olur neler
Vücut yapısı, kas hafızası, ilaç, yemek
Bunlardan biridir
Gitmiyor oraya uzun zamandir evden cikmiyor sabaha kadar sabahtan aksama kadar oyun oynuyor bilgisayrda film izliyor usengec biride
Tamam işte saydığım sebeplerden biridir
Yediğine içtiğine dikkat ediyorsa bozulmaz neden bozulsun 😂
Benle syni yiyor yaa of ivir zivir
abla bak bir orspu ben alayım sevgilini yazmış onunla ilgilen
Ulan hahaha 🤣
Kasli degilsir fittir
Bozulmasini mi istiyosun
Normal , kas hafızası var. Zamanla gider
Ben alıyım sevgilini
Yorumlar beni çok güldürüyor hahah
Hemen olmaz knk uzun süredir yapıyorsa
5 ay yapti sadece
Ne güzel işte knk daha ne istiyorsun
Birakmamistir
Birakti gitmiyor ayni yerde yasiyoruz ama bozulma yok
Yedigine dikkat ediyordur
Benle ayni yiyor
Evde yapiyordur bir seyler
Yapmiyor hergun beraberiz
Ayni evde mi yasiyorsunuz
Hayir ayni yerde evinin icinide biliyorum spor aleti hic bisey yok
O zaman sevgilin uzayli
Anormallik oldugunun bende varkindayim onceden kas bile yokken simdide bozulmuyor
Saglam yapmis demek ki
5 ayda
Alet olmasa da bazi hareketleri evde aletsiz de yapabilirsin belki de evde oyle yapiyordur
Yapmiyor bilgisayar basinda pizza hamburger yiyor ve aksamlari netfilixden dizi izliyoruz televizyondan asiri osengec biri de ama aklim almiyor
Valla bilemedim nasil bi insan bize de taktik versin sorsana
Kendine bakıyor demekki
Bozulur