Güncellemeler
1 yıl
Karşı taraf istiyor kızı verecekler ama yazık degilmi oglan sorunlu engelli oğluna neden düzgün kız istersin normal kızını neden sorunlu birine verirsin
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Isyerimizde engelli biri var kekeme ve geç algılama sorunu var evlenmek istiyor buradan bulamadılar. Ailesi Karstan bir kiz bulmuş başlık parası "150 bin TL çok pahali" olduğunu söyledi aynen bu şekilde söyledi düğün falan 500bini bulur diye vazgeçti
Peki çocuğunuz böyle olsa evlendirmeyi düşünür müsünüz? Karşı tarafada yazık değil mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kekeme birisi 150 tl başlık parası ve düğün masrafları ise 500 bin TL ise toplam 650 TL yi hastaneye verip tedavi olsa kekemeligini iyileştirse daha mantikli degil mi. Parayı kendi hastaligi icin harcasin daha iyi.
Karşı taraf istiyor yani alan razı veren razı ayrıca çok bi sorunu yok aklı yerinde sonuç olarsk
Karşı taraf isterse evlendirirdim ama istemiyorlarsa da zorla güzellik olmaz
Erkek olanın karakteri mi bozuk ki evlenmesin, yani engeli vardiye evlenmesin mi, görme engelliler yuva kuruyor, boyu kısalar evleniyor , uvuzları olmayan kişiler evleniyor, bence kız istiyorsa olabilir, engelli olması benim için bir hiç
Karakter değilde kişilik biraz kadını her anlamda kullanmak istiyor dövme sövme yani engelli ama aklı kıt bedensel temizliğine pek önem vermiyor açıyoruz onunla evlenecek olana o yüzden sordun zaten bor anne olarak merak ettim
Aa öyle kaba kuvveti varsa kesinlikle olmaz hayır
Var sanırım bize hep sözümü çiğnerse dovecem diyor biz uyarıyoruz ama ev hali o yüzden istemedik zaten
Çok iyi yapmışsınız
Karşı taraf onay verse bu kimseye düşmez ama işte çocuk olursa sağlıklı olmayabilir
Evlenmek bu toplumda bir zorunluluk tercihe kalmaz hele doğuda
Ancak Karşı taraftaki kızın rızası olursa evlenmelerine izin veririm
İyi düşünmek lazım elbette kolay bir şey değil. Mesuliyeti almak zordur. Ama kız tarafı da iyice düşünüp karar vermeli.
Bu soruyu bu kişiye para karşılığı kızını veren kişilere sormak lazım aslında
Artık bu devirde düğün yapılmaz hâle geldi...
Kız tarafi okeyse sorun yok
Düşünmem açıkçası
Dengi olmali