Sağlık Kene mi bu ne olduğunu bilen yazabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ne olduğunu bilmiyorum kene mi sizce bulduğumda bu haldeydi boyu çok küçük nokta kadar ve ölü Güncellemeler1 yıl Hastaneye gitmedim birşry olmadı bence o kene bile değildire-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft Kene mi bu ne olduğunu bilen yazabilir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Dearhead Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Elbette kene böcek derhal öldür onu zehirli olabilir akrep gibi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bulduğumda ölüydü zaten Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl kene değil ona eminim ama ne olduğunu bilmiyorum 0 0 Yorumla
Durdumdanoldu Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Bu kadar büyük kene mi olur bok böceğidir bu olsa olsa 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Büyük değil makro kamera ile çektim çok küçük nokta kadar zaten kareli defterin üstünde oraya bakarak ne kadar küçük olduğunu anlayabilirsin Yorumla Durdumdanoldu 1 yıl Ben onu taş zemini sandım Yorumla Durdumdanoldu 1 yıl Makro kamera nerede var ya telefon mu bu bu arada defterdeyse kitap kurdu falan da olabilir Yorumla Soran 1 yıl Evet telefondan çektim ve defterin üsütnde değildi omuzumda bir şey hisetim ve elimi atığımda bu geldi ama ölmüştü Yorumla
ölümsüz0 Takip Et Xper 2 Yaş: 126 1 yıl Kene Nereye yapışmış bu aw hayvan gibi olmuş 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Boyu çok küçük makro ile çektim omuzumda ilk bişi hisetim elimi atığımda elime bu geldi canlı değildi Yorumla ölümsüz0 1 yıl Hastaneye git la zehirlenirsin kafası deri altında kalınca zehirliyor Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyom ki ısırmamıştı sadece omuzumda bir şey hisetim ve elimi atığımda elime geldi ölüydü zaten bacaklarıda yok du Yorumla ölümsüz0 1 yıl Isırmasını hissetmezsin zaten yine de tedbirini al Yorumla Soran 1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Physella acuta, Physidae ailesindeki suda yaşayan bir karından bacaklı yumuşakça olan küçük, solak veya uğursuz, hava soluyan tatlı su salyangozu türüdür. 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Lens den okuttum buymuş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pardon bu değil senin resimde ki kene Yorumla
esra_yüksekşerefli Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Evet benziyor, öldür. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Bulduğumda ölüydü zaten Yorumla esra_yüksekşerefli 1 yıl Omuzunda geziyorsa yüzde doksan ihtimalle ısırılmışsındır, hemen hastaneye git. Yorumla Soran 1 yıl Elimi omuzuna görmeden atım ve elime hemen geldi çok küçük dü ve ölüydü Yorumla esra_yüksekşerefli 1 yıl Kardeşim, neyi zorluyorsun, neyi diretiyorsun, bir hastaneye gitsene gebericeksin aq.Şu cahil millet insanı cidden yoruyor. Yorumla Soran 1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 454 cevap paylaştı. Kene falan değil o kenenin bacakları olur 0 0 Yorumla
ChooseForward Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Mukuslu böcek 0 1 Yorumla Soran 1 yıl O ney Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Elbette kene böcek derhal öldür onu zehirli olabilir akrep gibi
Bulduğumda ölüydü zaten
kene değil ona eminim ama ne olduğunu bilmiyorum
Bu kadar büyük kene mi olur bok böceğidir bu olsa olsa
Büyük değil makro kamera ile çektim çok küçük nokta kadar zaten kareli defterin üstünde oraya bakarak ne kadar küçük olduğunu anlayabilirsin
Ben onu taş zemini sandım
Makro kamera nerede var ya telefon mu bu bu arada defterdeyse kitap kurdu falan da olabilir
Evet telefondan çektim ve defterin üsütnde değildi omuzumda bir şey hisetim ve elimi atığımda bu geldi ama ölmüştü
Kene
Nereye yapışmış bu aw hayvan gibi olmuş
Boyu çok küçük makro ile çektim omuzumda ilk bişi hisetim elimi atığımda elime bu geldi canlı değildi
Hastaneye git la zehirlenirsin kafası deri altında kalınca zehirliyor
Bilmiyom ki ısırmamıştı sadece omuzumda bir şey hisetim ve elimi atığımda elime geldi ölüydü zaten bacaklarıda yok du
Isırmasını hissetmezsin zaten yine de tedbirini al
Tamam teşekkürler
Physella acuta, Physidae ailesindeki suda yaşayan bir karından bacaklı yumuşakça olan küçük, solak veya uğursuz, hava soluyan tatlı su salyangozu türüdür.
Lens den okuttum buymuş
Pardon bu değil senin resimde ki kene
Evet benziyor, öldür.
Bulduğumda ölüydü zaten
Omuzunda geziyorsa yüzde doksan ihtimalle ısırılmışsındır, hemen hastaneye git.
Elimi omuzuna görmeden atım ve elime hemen geldi çok küçük dü ve ölüydü
Kardeşim, neyi zorluyorsun, neyi diretiyorsun, bir hastaneye gitsene gebericeksin aq.
Şu cahil millet insanı cidden yoruyor.
Tamam teşekkürler
Kene falan değil o kenenin bacakları olur
Mukuslu böcek
O ney
Kestane