Geçen gün yorucu ve stresli bir iş günü geçirdim terlemişim ve sonra baktım pişik olmuşum. şu an bir krem denedim ama faydası olmadı. Bu konuda fikri olan var mı?
Taktığınız sutyen ile alakalı da olabilir. Penye çeşiti kullanın ve ayrıca terlediğiniz zaman değişiklik yapın yoksa o terde pişik sebebi olur. Travazol krem sürün deri kremi ve faydalıdır eczaneden temin edebilirsiniz. Ayrıca sağlık ocağına gidip doktora da danışarak, krem temin edebilirsiniz.
Merhabalar Öncelikle geçmiş olsun... Yaşadığınız durum;Candida Intertrigo Pişik olarak da bilinen Intertrigo, çoğu zaman meme altında kızarıklığa sebep olan bir cilt rahatsızlığıdır. Nem, ısı ve deri teması pişiğe sebep olabilir. Bunu önlemek veya geçirmek için en iyi yöntemler;
Bebek pudraları
Göğüs havalandırılmalı
Silme sakın yapmayın kendi terinin kurumasını bekleyin
O değilde kadınlar zorbalıyor erkekler de farklı birşeylerin peşinde.. Sağlık sorunudur niye böyle yapıyorsun ki?{oksizinc çok iyi geliyor ama siz yinede bir sağlık profesyoneline danışmadan kullanmayın ne olur ne olmaz}
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Göğüsler büyük olunca ciddi bir sıkıntı işter istemez. Pişik kremi kullanacaksın düzenli ya da pudra süreceksin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
bu yaşta nasıl bu kadar sarktı
bepantol krem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ell kadar memeyle boyle olduysan.. bide buyuk olsa napcan. Neyse travazol ise yarar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Yaa yuh ya vallahi ya off bu ne böyle hazırlıksız yakalandim
@sadecesmilexc Şu platformun bu zamandaki absürtlük, sapkınlık seviyesi gözler önünde değil mi? Keza eyvallah derdin vardır, derman arıyorsundur lakin ölüm döşeğinde de değilsin daha doğru şekilde sorulabilir.