Sağlık Temizlik yaparken çamaşır suyu ağzıma girdi, ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Çamaşır suyu kokusu falan girdi agzıma filan. 😞😔başım ağrıyor. Kafam güzel oldu. 🤣😅 Güncellemeler1 yıl 😞😤😔😳 Temizlik yaparken çamaşır suyu ağzıma girdi, ne yapmalıyım? Cevapla Fal Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bari yoğurt falan yeseydin zehirlenmemek için 😂 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Geçermi sence Yorumla sedefffinci 1 yıl Cidden kötüysen doktora git Yorumla Soran 1 yıl Halsizim Yorumla
malikalg57_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bedavadan kafayi buldun 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Hee ne güzel 😞😔 Yorumla malikalg57_ 1 yıl Bende gelim ya bedava Yorumla Soran 1 yıl Helal gell koş Yorumla malikalg57_ 1 yıl :) kahvelerde benden bende adanasen Yorumla Soran 1 yıl Ben çorum Yorumla malikalg57_ 1 yıl Aaaa :) çok yakınız ya Yorumla Soran 1 yıl Yakınmı Yorumla malikalg57_ 1 yıl Tabiki 6 saat nolcak Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Doktora git dokktora zehirlenip ölücen 😅 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Offf bıktım ya Yorumla keyifdelisi 1 yıl Şakaya gelmez doktora git bahsettiğin şeyin kokusu bile zehirliyor Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yoğurt ye, zehirini alır 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Çay içiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kafa bimilllonn desene 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Hemde nasıl 😅🤣😂🤕 Yorumla
Diyarbakır_mavıs21 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Bedavan kafayı ğğzel mi yaptın yani 😂🤦♂️ 1 12 Yorumla Soran 1 yıl Evet😄 Yorumla Diyarbakır_mavıs21 1 yıl Nasıl ampul 1 tane görünüyor demi 😂 Yorumla Soran 1 yıl Heee Yorumla Diyarbakır_mavıs21 1 yıl Neyse şaka Maka bir yana cidden durumun nedir iyi mi? Yorumla Soran 1 yıl İyiyim ya arada kafa bulyırum😅🤣 Yorumla Diyarbakır_mavıs21 1 yıl He o zmn güzel sevindim iyi olmana 🥰🤭 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler canım Yorumla Diyarbakır_mavıs21 1 yıl Rica ederim canım 🥰 d. M gelsene sen bi Yorumla Soran 1 yıl Nedenki Yorumla Diyarbakır_mavıs21 1 yıl Bişi Dicem gizlisin sen Yorumla Soran 1 yıl Olsun de Yorumla Diyarbakır_mavıs21 1 yıl Döverim ha 😂 olmuyor işte gelsen ölmesin yav Yorumla
artsiziz Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Bol bol su için birde ayran 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Parmagımda ağrıyor Yorumla artsiziz 1 yıl Parmağına ne yaptın sjsjs Yorumla Soran 1 yıl Fazla harelketten Yorumla artsiziz 1 yıl Yapma o zaman 😂 Yorumla Soran 1 yıl Tövbe 🤣😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bari yoğurt falan yeseydin zehirlenmemek için 😂
Geçermi sence
Cidden kötüysen doktora git
Halsizim
Bedavadan kafayi buldun
Hee ne güzel 😞😔
Bende gelim ya bedava
Helal gell koş
:) kahvelerde benden bende adanasen
Ben çorum
Aaaa :) çok yakınız ya
Yakınmı
Tabiki 6 saat nolcak
Doktora git dokktora zehirlenip ölücen 😅
Offf bıktım ya
Şakaya gelmez doktora git bahsettiğin şeyin kokusu bile zehirliyor
Evet
Yoğurt ye, zehirini alır
Çay içiyorum
Kafa bimilllonn desene 😂😂
Hemde nasıl 😅🤣😂🤕
Bedavan kafayı ğğzel mi yaptın yani 😂🤦♂️
Evet😄
Nasıl ampul 1 tane görünüyor demi 😂
Heee
Neyse şaka Maka bir yana cidden durumun nedir iyi mi?
İyiyim ya arada kafa bulyırum😅🤣
He o zmn güzel sevindim iyi olmana 🥰🤭
Teşekkürler canım
Rica ederim canım 🥰 d. M gelsene sen bi
Nedenki
Bişi Dicem gizlisin sen
Olsun de
Döverim ha 😂 olmuyor işte gelsen ölmesin yav
Bol bol su için birde ayran
Parmagımda ağrıyor
Parmağına ne yaptın sjsjs
Fazla harelketten