Güncellemeler
1 yıl
Hocama sordum doğrusunu yapmışım 24 saatten sonra bandaj çıkarılmalıymış ayrıca her yaraya siz pansuman yapamazsınız hepsinin çeşiti ve zamanı farklı millete bilinçsiz bilinçsiz pansuman önermeyin
Krem yazılmış üzerinde hergün kesin kullanın yazıyor bantı açıp mı sürmeliyim yoksa çevresine mi bandı açmazsam içinde bakteri üremez mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
banti aciyorsun kremi suruyorsun yeni bant takiyorsun bunu 1 hafta falan yapcaksin tendiriyodut de sureceksin ama mikrop kapmasin diye
Krem zaten bakteri karşıtı bu dediğin pansumana giriyor onuda 10 gün sonra yapıcaz dediler
ama ilk gun yapilmasi sart bende oyle olmustu
Hayır tam tersi ilk gün ameliyattan sonra yapılıyor ve 24 saat açılmamalı
sen kurcalama. enyakın polikliniğine git ordaki hemşireler yappsın. ortamdakı tozdan bıle bakterı ürer
Ben zaten hemşireyim d ayrıca yüzde minik bir dikiş doktor sadece krem yazdı 10 gün sonra pansuman emin olmak için sordum
hemşire olduğun halde nasıl burada pansumanı sorarsın? yenimi hemşire oldun? hocana yazabilirsin. burası bilende yazanın bilmeyenınde yazdığı biryer. sağlığın önemli. geçmiş olsun
Pansuman yapılmayacak dendi bunu algılayamıyor musunuz? İnsan kendine çok hasas oluyor emin olmak istedim
Çok haklısın bu arada cevaplara ayar oldum ben bildiğim halde emin olmak isterken millet doğruyu yargılıyor
pansuman yapılmıycak diye noterden kağıtmı almak lazım senın ıcın, bunu algılayamadan buraya neden taşıdın? pansumanı yapma derim. ellerinde bıle bakteri olabilir
yap bsey olmaz dıyende sallıyor. aman uzak dur dyende. burada tek prenses var oda sensin. oyuzden uz. hekim bir şey demeden hareket etme. sen daha iyi biliyorsun duayenisin bu işin
Antibiyotik içerikli krem verdiyse bantın üzerinden sür.
Bakteri karşıtı ve iyileştirici etkili krem
Teramycin mi?
Doktor aç dedi mi? 🤔 Bayılıyrsunuz kendi başınıza iş yapmaya
Doktor krem yazdı havaya mı sürücem kremi çokbilmiş
Pansuman yapıp kremi sürüp o bandajı yeni ile değiştirecen her gün
Bandaj yok minik nir bant var ve sadece krem verildi
Eczane den almak lazım
İyide eczacıda önermemiş ki ve bandajlık yer değil yüzde
Kaç dikiş var
Estetik dikiş deri altı d
Yüze en uygun bu boyutları da var dikişin boyuna göre artık ve günlük pansuman yapmak önemli pansuman içinde gerekli şeyleri almak lazım www.hepsimedikal.com.tr/octacare-steril-seffaf-yara-ortusu-9cm-x-10cm
👆👆
Pansuman yapılmayacak dendi neyimi anlayamadın?
😂😂😂her yere farklı doğrudur ama senin verdiğin bilgilerle nerden bilsin insanlar doğal olarak bir şey olmasın diye seni düşünüp pansuman öneriyoruz önce sen bilinçli düzgün bir açıklama ile soru sor
Buraya değilde diğer yoruma yazmışım detay djdk
Açma mikrop kapabilir
Kremi yarana surmelisin
Amaliyat nerden ona bagli
Yüzde ve sadece minik şefaf bant vardı üstünde doktorda sadece krem yazdı 10 gün sonra pansumana gel dedi
Çıkarma bence
Bakteri ürer diye çıkardım zaten kremde bakteri üremesini önleyen türden
Açma
aç, sür, kapat
Açma enfeksyon olur
Zaten hava alıyor üzerinde sadece şefaf bant var