Gitmek istiyorumda şu an 6 bin limitim var ne yapabilirim yeter mi bu ay , doktorları nasıldır
Ve hastane tercihiniz var mı bildiğiniz
Ve hastane tercihiniz var mı bildiğiniz
Soru soruyorsun eksik bilgi veriyorsun. Hastane ismi soruyorsun ilini yazmıyorsun? Hangi ilde olduğunu nereden bilelim? İli şöyle ki hastane ismi söyleyelim sana. Muayene ücretini ona göre söyleriz.
Hangi ilde olduğumu belirtip nereli olduğumu söylemek istemiyorum sapk çok
Ben Heltia'dan online terapi alıyorum. Çok memnunum. 4'lü paket alırsan aylık 5100 tl oluyor. Daha uygunu ve pahalısı vardır elbette.
6000 lira aylık gayet iyi bir bütçe.
Uygulamada GULRUUKFT2 kodunu kullanırsan indirimden de yararlanabilirsin 🤍
Cevap
5Cevap
kanka gıtme gerek yok ızzet gullu vıdeolarını ızle ıyı anlamaya calıs ve telkın yap yeter bınlerce ınsan duzeldı o vıdeoları ızleyıp youtubeden bulabılırsın ne sorunun varsa, psıkıyatrlar cok ılgılenmezler onların coğunun amacı para kazanmak ılacların satılması
Yıllardır Depresyondayım ve dini takıntıya sahibim
Birde mükemmel olmaya çalışıyorum
Geçmiyor..
kanka cozumu cok basıt hepsı bılıncaltındakı hatalı algı ıle alakalı ızle anlayacaksın ne demek ıstedğımı ve telkın yapman gerekıyor
Meditasyon telkin vb yaptımda noldu geçmedi
doğru telkını yapmadın cunku , ızzet gullunun kanalında bulabılırsın depresyona ozgu vıdeoları var mı bılmıyorum ama anksıyete ıle alakalı olanları ızle sen ıse yarar aslında butun psıklojık sıkntılarımızın sebebı aynı o vıdeolarda ıse yarar o yuzden
Bilmiyorum ama o parayı verdikten sonra psikolojin tekrar bozulmasın
Ne kadar ki
Seansı
Kaygı, dini takıntı ve obsesif haller, mükemmeliyetçilik, depresyon bunlar işte
Uzun seanslar gitmen gerekebilir ama bence onun yerine kendine zaman ayır insanlarla sana destek olan birileriyle güzel sportif aktivitelere katıl bir süre sonra bazı düşüncelerden uzaklaşıyorsun. Önemli olan senin bu durumda çaba göstermen ve sana destek olan birilerinin varlığı
Kimsem yokki..
Ya şu mükemmel olmayı nasıl aşıcam şey gibi düşünün dünyadaki tüm dilleri bilmeliyin ya da çok iyi bir üni bitirmeliyim matematiğim kusursuz olmalı gibi
ya da çok dindar olmalıyım takınt8sı
Geçmiyoki
Sadece takıntı geçse okey
Devlet hastanesi psikiyatri doktor ücretsiz
Aynen ücretsiz adama birseyler anlattım uzun uzun sustu sonra" geveleyerek ssenn kendini nassi hissediyosun" dedi ama adamın gözleri olsun vb gözlerimden ayrılmadı sonra hatta bir ara dili ile dişlerinin arasında gezdi durdu hani keyiflenmiş gibi anlayamadım şikayetçi oldum ama ilgilenmedi vb diye
Böyle olayla karşılaşmam şok etkisi bıraktı sanırım gitmeyecegim ya psikiytr olsun psikolog olsun hepsinin caNı cehenneme
Niye insanlığın kadını erkeği mı var?
Kadın doktorada gittim oda ilgisizdi ve asırı şiveli konuşuyordu en son köylü gibi
Şaşırdım acıkcası
Neyse ya
Güvenmek değilde yasadıgm ilde devlet hastanesi çöpo
Çöp*
Neyin var söyle sohbet edelim ben sana iyi gelirim
Altı bine 2 defa gidersin
Bence çok faydalı gitmen lazım. Ben insanları çok umursayan biriydim şu an dünya yansa umrumda değil
6bin ywtmez ya
1 ay için?
İlaçlar vb de dahil
olmaz yetmez
Vazgeçeyim mi sence
Ben gittim 3 buçuk gibi bir ödemesi oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?