Troidlerim çok yavaş çalışıyormuş demir eksikligim vitamin eksikligim vb. sinirdaymis
Hasta olamıyorum (ban yiyor )
Bununla alakalı olabilirmi
Hasta olamıyorum (ban yiyor )
Bununla alakalı olabilirmi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Elbette vücuttaki değer düşüşlüğü farklı rahatsızlıklara, regl olamama ya da farklı sebebiyetlere de neden olabilir. Bunlar için vücudu düzene sokmak açısından da rutin kontrol dahilinde olmanız gerekiyor. Ayrıca değerlerinizi yükseltmek ve belirli bir seviyeye getirmek açısından da, doktorun size vereceği ilaçları kullanmanız gerekiyor. Tiroidlerinizin az çalışmasıyla da alakalı eğer ilaç gerekiyorsa da düzenli bir şekilde ilaç içmeniz lazım bu şekilde vücudunuz daha sağlıklı olacak ve birçok açıdan da düzene girecek.
Evet kadın hastalıklarında tiroit önemli düzenlenmesi için ilaçlar var kilo düzenliği kılanma akıntı gibi düzensizlikler de oluyor
Bahsettiğiniz kilo düzensizliği filan bunların hepsi troit nedeniyle mi oluyor onamı bağlı acaba
Kilolusun büyük ihtimalle ve hormonlar kilo ile çözümlenir ama bunun detayını bilmeden bunu söyleyemem
58 kiloyum ama çok yemek yiyorum ondan sormustum
Sadece kilo değil anlatmak istediğim aslında vücut ölçülerin Regli düzensizliği kılanma akıntı bile hormonsaldır ve tiroit önemlidir bu düzeyde