Sağlık Hastanenin hangi bölümünden randevun var? Çocukgelişimciiks Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Aile hekimimden randevu aldım siz peki?(Görsel bana ait değildir) Hastanenin hangi bölümünden randevun var? Cevapla Randevu Soruları Bölüm Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. kbb ve alerji bölümüne gideceğim perşembe günü 0 0 Yorumla
nurgülyurt Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Genel olarak hastanede randevum olmuyor Her günüm hastanede geçiyor 😂 1 2 Yorumla Çocukgelişimciiks 1 yıl Hastane bizden sorulur diyorsun yani sjsjsj Yorumla nurgülyurt 1 yıl maalesef öyle hasta olarak da çalışan olarak da hastane gerçek anlamda zordur Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% 1 yıl Yarın üniversiteye göz için randevum var vede kardiyoliye aynı gun 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çok uzun zamandır hastanede işim yok Allah hastanede işi olan herkese yardımcı olsun 0 0 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl bi kac ay önce acilde bir serum icmisligim var 😀 hepsi o 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kendim için en son ne zaman hastaneye gittim hatırlamıyorum. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yarın gidecegim midem için 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 543 cevap paylaştı. Dahiliyeye gittim bugün 1 1 Yorumla Kuzeyavcısıı 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 530 cevap paylaştı. Jinekoloji bugün vardı 1 0 Yorumla
SelenAksoy06 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Çene cerrahisi ve dahiliye yarin hatta 1 0 Yorumla
S1nann Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl biz aile hekimine randevü almıyoruz. 1 4 Yorumla Çocukgelişimciiks 1 yıl Evet randevu almaya gerek yok kargaşa olmaması adına alıyorum ben Yorumla S1nann 1 yıl zaten boş oluyor genelde , olsa olsa 2-3 kişi oluyor. Yorumla Çocukgelişimciiks 1 yıl Sizin orada öyledir bizim buranın Sağlık ocağı öyle değil. Yorumla S1nann 1 yıl nokta Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 303 cevap paylaştı. Çok şükür işim yok şu an 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Sağlık konusunda 730 cevap paylaştı. Hiç bir yerden yok şükür 😀 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç yok 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. randevum yok 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 454 cevap paylaştı. Çok şükür yok 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Sağlık konusunda 789 cevap paylaştı. Nefroljiye giderim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
kbb ve alerji bölümüne gideceğim perşembe günü
Genel olarak hastanede randevum olmuyor Her günüm hastanede geçiyor 😂
Hastane bizden sorulur diyorsun yani sjsjsj
maalesef öyle hasta olarak da çalışan olarak da hastane gerçek anlamda zordur
Genel cerraha aldım 😁
Yarın üniversiteye göz için randevum var vede kardiyoliye aynı gun
Çok uzun zamandır hastanede işim yok Allah hastanede işi olan herkese yardımcı olsun
bi kac ay önce acilde bir serum icmisligim var 😀 hepsi o
Kendim için en son ne zaman hastaneye gittim hatırlamıyorum.
Yarın gidecegim midem için
Randevuyla değil düz gidiyorum ben
Dahiliyeye gittim bugün
Geçmiş olsun
Jinekoloji bugün vardı
Çene cerrahisi ve dahiliye yarin hatta
biz aile hekimine randevü almıyoruz.
Evet randevu almaya gerek yok kargaşa olmaması adına alıyorum ben
zaten boş oluyor genelde , olsa olsa 2-3 kişi oluyor.
Sizin orada öyledir bizim buranın Sağlık ocağı öyle değil.
nokta
jinekoloji olacaktı ama gidemedim
Çok şükür işim yok şu an
Randevum yok
Hiç bir yerden yok şükür 😀
Hiç yok
Şu an yok.
randevum yok
Hicbri
Çok şükür yok
Kulak burun boğaz
Nefroljiye giderim