Malum mevsim geçişindeyiz. Havalar giderek soğuyor. Bu süreçte bağışıklığımı nasıl güçlendirebilirim?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Malum mevsim geçişindeyiz. Havalar giderek soğuyor. Bu süreçte bağışıklığımı nasıl güçlendirebilirim?

Sonbahar kışın gelemsini haber verir. hava vücudu kısa hazırlar ve bizde bağışıklık sisteminin hazirlamamiz lazim. mutlaka 1 dilim dahi olsa gunde çiğ soğan tuketmemiz gerekir. Koku eveg yapar ama gece yediginiz zaman sabaha bir sey kalmaz dişini fircalar gidersin. hasta olmadan limon kutlaka. haftada 1 tane tüketin. Caya şeker yerine çubuk tarçın teecih edin çok faydasi olacaktir..
Cevap
16Cevap
Akşamları yatmadan önce 4/1 çay bardağı su ile 4/1 çay bardağı sirkeyi karıştırın için bağışıklık sisteminize faydası olacaktır
dengeli beslenerek dogal mevsim meyva ve sebze tuketerek. erken yatip erken kalkarak. bol gaz cikararak. mumkunse spor yaparak. ekmek, gazli icecekler, abur cuburdan uzak, evde kendi yaptiklariyla beslenerek.
kefir için hergün 1 çay bardağı yer elması pazarda kışın çıkar ve multivitamin için hergün 1 tane hasta olmazssınız. Mahalleye multivitamin satmıştım butun mahalle hasta olmamış bana multivitamin hediye ettiler ögrettiğim için
Bol sebze ve meyve tüketin. Günde en az 2-3 litre su için. Haftada 150 dakika fiziksel aktivite yapın. Gecelik 7-8 saat uyumaya özen gösterin. Meditasyon veya yoga gibi rahatlatıcı aktiviteler yapın.
mevsime uygun giyinilmeli, soğuk içeceklerden uzak durulmalı. bitki çayları içilmeli.
Probiyotik yoğurt kefir sarımsak soğan tüketmelisiniz
Multi vitamin desteği, kefir, taze sıkılmıs meyve suyu, spor
Az yemek, faydalı besinler, çok ve kaliteli uyku, iyi düşünceler iyi hissetmek.
Ozel klinikler de ozon terapisi gorebilirsin 3 10 bin tl arasin da fiyatlar degisebilir
Kesinlikle probiyotik.
Doğal yontemlerle bitkisel
Spor egzersiz düzenli uyku
C vitamini almayı unutma..
C vitamini ve bobol seks yaparak
Bol bol nane limon ve meyve tüketin hanımefendi
Pirebiotik besinler ve sporla
Sağlıklı ve dengeli beslenerek
Uykunu iyi al mesela
Çok basit
Vitamin takviyesiyle
mikrop alışverişini çoğalt