Merhaba dostlar psikiyatr ilaçlarına sürekli bağlı kalicagina inanıyor musunuz ve bıraktıktan sonra biraz size tuhaf gelmiyecek mıdır sizce görüşlerinizi merak ediyorum
Merhabalar psikiyatr ilaçlarına sürekli bağlı kalacağiniza inanıyor musunuz?
Hayata bakış acini değiştir kafa yapın kendin odaklı olsun istediklerini yap mutlu olacaksın özüne dön seni mahveden her şeyi bir anda bırak yapabilirsin.
Hepimizin yasaminda buna benzer şeyler geçiriyoruz. Ben de babamı kaybettikten sonra depresyon geçirdim. İlaç verdiler bir gün o ilacı aldım hipotansiyon oldum kafamı zor topladım. O gün kendime söz verdim dedim ki "her ne olursa olsun hayatta önce kendim kalk , silkin, çalış "ölenle ölünmüyor. O gece babamı gördüm bana kızdı. Anne ve babam kutsal insanlar benim için. Arkasından annemi kaybettim on iki yıl sonra. Annemin ölümü üzdü hem de çok 90 gün hastanede yattı. Hayatında seni seven özel bir kişi var onun sevgisi beni ayağa kaldırdı. Bıraksam her set sarpa saracak. Demem o ki mutlaka hayata bağlanma nedenin olsun. Kendinde değişim yap. Kafa yapın değiştir. Her zaman yaptıklarını yapma. Kapat insanlara kulagini. Çik dışarı insanların içine gir. Bisikletini al, kitabını kahve termosunu, tostunu al pedal cevir. Güneş altinda ağaçların arasından bisiklet sür. Ağaç altına otur kahveni iç , yemeğini ye , akan bir çeşme görürsen yüzünü yıka, doğanın dinginligini hisset ve dinlen. Ben bunları o zaman yaptım halen de yapıyorum. Hayata bağlı olman, iletişim kurman sana mutluluk verecektir.
Yok şu an cidden hiç olmadığım kadar iyiyim ucuz atlattım ben ama yaptığımı başkalarına tavsiye etmem çünkü çok riskli dediğim gibi. Hem ben ilacı çok uzun süre kullanmamıştım zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ben bıraktım bir kaç yıl önce
Geçmiş olsun neyiniz vardı peki?
Almamaya calis alacaksan kendini iyilestir biran önce
İnşallah biter kurtulurum bir an önce
Hayata bakış acini değiştir kafa yapın kendin odaklı olsun istediklerini yap mutlu olacaksın özüne dön seni mahveden her şeyi bir anda bırak yapabilirsin.
İlaçlar tam tedavi etmez. İlaç sensin.
Evet haklısınız ve çok güzel bir yorum paylasmissiniz hepsini okudum
Kendin doktorun kendin olucaksin diyorsunuz doğrusu
Hepimizin yasaminda buna benzer şeyler geçiriyoruz. Ben de babamı kaybettikten sonra depresyon geçirdim. İlaç verdiler bir gün o ilacı aldım hipotansiyon oldum kafamı zor topladım. O gün kendime söz verdim dedim ki "her ne olursa olsun hayatta önce kendim kalk , silkin, çalış "ölenle ölünmüyor. O gece babamı gördüm bana kızdı. Anne ve babam kutsal insanlar benim için. Arkasından annemi kaybettim on iki yıl sonra. Annemin ölümü üzdü hem de çok 90 gün hastanede yattı. Hayatında seni seven özel bir kişi var onun sevgisi beni ayağa kaldırdı. Bıraksam her set sarpa saracak. Demem o ki mutlaka hayata bağlanma nedenin olsun. Kendinde değişim yap. Kafa yapın değiştir. Her zaman yaptıklarını yapma. Kapat insanlara kulagini. Çik dışarı insanların içine gir. Bisikletini al, kitabını kahve termosunu, tostunu al pedal cevir. Güneş altinda ağaçların arasından bisiklet sür. Ağaç altına otur kahveni iç , yemeğini ye , akan bir çeşme görürsen yüzünü yıka, doğanın dinginligini hisset ve dinlen. Ben bunları o zaman yaptım halen de yapıyorum. Hayata bağlı olman, iletişim kurman sana mutluluk verecektir.
6 aylık bir tedavi dedi ve zamanı gelince bırakacağım
Benimki de aynısı biliyor musun hastalığın teşhisi nedir?
Tek anladığım Kaygı bozukluğu dedigi onun dışında bir çok şey saydı citoles hap verdi
Ama şu an iyiyim iyi hissediyorum
Şunu anladım bir çok kişide psikolojik sorun var ve bunun farkında değil
Ben bir ara içmiştim ama bıraktım doktor ağladığım için vermişti ruhen sağlıklıydım
Geçmiş olsun dostum
Sen niye içtin
Bende sağlıktan ötürü içtim
ınsan kötu ıken kendıne zarar verecegıne ıcsın yatsın
Bazıları evet ama. bazilari hayır doktora sor hocam
Bana göre her şey insanın kendi kafasında bitiyor
Evet çünkü tecavüz ve istismar mağduruyum ve bu da yetmezmiş gibi hep suçlu hissettirildim suçlandım. Bu yüzden o ilaçlara hayat boyu muhtacım
Ben çok kullandım da etki etmiyor artık bıktım
Ben o bataklığa girmeden bıraktım kurtuldum
Benimkileri de kesicekler ama ne zaman bilmiyorum
Geçmiş olsun öncelikle
Teşekkürler
Benimkini kesmediler riske girip kendim bıraktım direkt. Şu an iyiyim.
Kendin bırakman aslında kötü olmuş doktor kontrolünde biraksaydiniz keşke
Yok şu an cidden hiç olmadığım kadar iyiyim ucuz atlattım ben ama yaptığımı başkalarına tavsiye etmem çünkü çok riskli dediğim gibi. Hem ben ilacı çok uzun süre kullanmamıştım zaten.
Ben sadece bu konuda şanslıydım biraz, herkeste aynı etki olmayabilir, riskli yani doktor kontrolünde bırakılmalı.
Haklısınız kesinlikle katılıyorum +1
Takmamak gerek fazla bu tür olaylara açıkçası.
Hayır
Kesinlikle