Sağlık Diyet yapıyormusunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 İki gündür kendi hazırladığım şeylere hasret kaldım ya hastaneden gına geldi galeride kalanı save yapıp atıyorum görseli 🙂Kendi öğününüzü kendiniz mi hazırlıyorsunuz? Ve genel olarak ne tüketiyorsunuz Diyet yapıyormusunuz? Cevapla Galeri Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gülüşün Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Sağlık konusunda 662 cevap paylaştı. Bende yarın başlıyorum diyet arkadaşı olabiliriz 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Şuanlık hastanedeyim ama program verebilirim başlamak için Yorumla Gülüşün 1 yıl Olur Yorumla Soran 1 yıl Yarın müsait zamanınız var mı acaba? Yorumla Soran 1 yıl Hastanede yattığım icin şu an hasta olarak aşırı yorgunum 😞 Yorumla Gülüşün 1 yıl Var tabi ki geçmiş olsun Yorumla Soran 1 yıl Size geri dönüş yapamadım özür dilerim Yorumla Soran 1 yıl Bu arada özelde attığım yöntemler hayal geçerli gizli olarak atmışım konuyu ben bilgi80 isimli kişiyim 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Hala geçerli dicektim af edersiniz durumumdan dolayı yazarken canım acıyor biraz sırt ağrısı ekran görücem diye klavye konumundan 😕 Yorumla Gülüşün 1 yıl Bakayım Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 40,1b cevap paylaştı. yapamam. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Sen yapma bunu işte 🙂 yaparsın 👏🏻
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 535 cevap paylaştı. Buna gerek duymuyorum. Fizigimden memnunum. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Doğru beslenme ve kardiyo kahve sağlık için önemli fizik için değil 🙂👏🏻 Yorumla bsrtpl 1 yıl Doğru , haklısınız gerçekten. Yorumla bsrtpl 1 yıl Dikkat etmek gerekiyor bir iki hafta sonra bende başlayayım. Yorumla Soran 1 yıl İleride ise basma ve belirli egzersizler 👏🏻 ağırlık vs yani şimdiden başarılar dostum ♥️ Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Mentor Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yulaf yok doymam ben böyle 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Sütle blender yapıyorum onu Yorumla
ayıcıkayıp Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yapıyorum ama 10 ay sürecek 1 24 Yorumla Soran 1 yıl Neden 10 ay 🤔 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl 40 kilo vermesi lazım Yorumla ayıcıkayıp 1 yıl hayat felan derken obez oldum.. 4 kilodan dan yola çıkarak 40 kilo yapıyor:) Yorumla ayıcıkayıp 1 yıl belkide 5 ayda gider zamana bıraktım Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ben 34 verdim 7 ayda, sen de verirsin hadi tosunum benim. Yorumla ayıcıkayıp 1 yıl @Aristokratımsı çok başarılı 😤 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Hee 10 geri aldım, yine diyetteyim zort. Yorumla ayıcıkayıp 1 yıl Günde 1 buçuk öğün ve spor , su? İyi mi? Yorumla ayıcıkayıp 1 yıl @Aristokratımsı :)) Yorumla Soran 1 yıl 180 kilolardan 118 olan ben 🙂 Yorumla ayıcıkayıp 1 yıl vay Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Helal olsun lan, obezden 62 kilo vermişsin hala obezsin. Yorumla ayıcıkayıp 1 yıl @Aristokratımsı haha Yorumla ayıcıkayıp 1 yıl Çok açık sözlü Yorumla Soran 1 yıl Bu üzdü 🥺🥺 Yorumla Soran 1 yıl Köşeye gidip ağlamak da sıkıntı bacak askıda hastanede 😕 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Geçmiş olsun kral 62 az değil tabi umarım ideal kilona ulaşırsın. Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler şaka amaçlı takıldım bende zaten 🙂ex sıkıntısı nelere sebep oldu 😅 80-83 arası yapılıydık ne güzel Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Valla ben de iyi gidiyordum 34 kg verdim artık kas basayım dedim, sevgiliden ayrıldım depresyona girdim alçak karı yüzünden 10 kilo aldım. Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Yаvşak karı Yorumla Soran 1 yıl Kollar sönerse doktora fena giricem zaten tanıdık 😁 istediğinize ulaşırsınız umuyorum 👏🏻 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Doktordan mı hoşlanıyorsun vay seni gay, çok sert girme bari. Yorumla Soran 1 yıl Yuh artık küfür anlamın da dedik ya 😕 Yorumla Soran 1 yıl Kafa nasıl oraya gitti sizin 😁 Yorumla
YesMama Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl İhtiyacım yok çok şükür 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Saygılar 🙂 Yorumla Soran 1 yıl İhtiyaçtan ziyade sağlık için ve toksin atma amaçlı da iyi oluyor Yorumla YesMama 1 yıl Sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum.. Yorumla Soran 1 yıl Güzel bir kahve ve kardiyo ihmal etmeyin 🙂 Yorumla YesMama 1 yıl Peki teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Ben teşekkür ederim iyi günler olsun 👏🏻 Yorumla
Hello-o_o-o Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yapmaya çalışıyorum. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Beslenme güzel bir kahve ve kardiyo 🥺 Özlem duyucam bir süre aksatmadan yapın 👏🏻 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl geçmiş olsun neyin var 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Dizde biyosimi biyopsimi neyse koldan farklı test tahlil vs kan miktarı vs kazanmaya çalışıyorum şu an farklı şekiller de kan kaybından diz ağrısı ve ne olur ne olmaz diye kapsamlı tahlil kontrol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım tekrardan geçmiş olsun inşallah olumlu çıkar sonuçlar Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler 👏🏻 hayırlısı ne varsa kaderde 🙂 Yorumla
güleçanaç Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Başlayacağım, fena kilo aldım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kilo verilir doğru beslenme bol protein ve doğru zamanlar da kahve ve su 👏🏻 Yorumla
En İyi Cevaplar