Ya ben ilk 2024’ün başında gitmeye karar verdim aslında ailevi şeylerden dolayı gittim sonrasında çok başka bir sonuç aldım psikolog ilerleyen süreçte net bir teşhiş koyarız fakat şimdilik bulgular borderline’ı işaret ediyor demişti çokça araştırdım (daha önce duymamıştım) ama araştırdıkça kendim de uyumlandım açıkçası şimdilik tedaviyi bıraktım devam etmiyorumm
ya ben kendi kendime teşhis koymak istemiyorum ama zihnim sürekli meşgul oluyor bişey var gibi geliyor psikologa gitmeye de korkuyorum o yüzden benzer durumda biriyle konuşmak istemiştim
Neden korkuyorsun ki bence korkmamalısın iyi yönleri de var kötü yönleri de ne gibi sorunların var üstü kapalı veya açıkça anlatabilirsin yardımcı olmaya çalışırımm
çok teşekkür ederim öncelikle büyük veya küçük sorun olabilecek herşeyi saatlerce düşünmekten uyuyamıyorum bazen çok fazla enerji patlaması yaşıyorum anında sönebiliyor geri ve psikologa içimi dökmek kesinlikle iyi gelebilir umarım birgün korkumu yenip yüzleşebilirim bu arada tomie cok güzel ppnde görünce söylemeden edemedim
Öncelikle çok teşekkür ederimm💕 şimdi dürüst olmak gerekirse kötü yanları elbette var en azından benim için az da olsa oldu ama seni hiç tanımayan ve yardımcı olacağını kesinlikle bildiğin birine derdini anlattığın zaman o kadar rahatlamış hissediyorsun ki anlatamam resmen seni benliğinle yüzleştiriyor çoktan bildiğin bir gerçeği bilen birinin ağzından duymak yeni bir bakış açısı kazandırıyor fark edemediğin bütün noktalarını en ince ayrıntısına kadar veriyorlar iyiliğin için geç olmadan kesinlikle gitmeni öneririm emin ol korkacak hiçbir durum yok kendine geleceksin