Endoskopinin üroloji hali. Haftaya cuma bana yapacaklar.

Endoskopinin üroloji hali. Haftaya cuma bana yapacaklar.

İşlemi yapan tarafta bulundum
Zor bir işlem mi peki sedasyon ile yapacaklar
2 gün kan işetiyormuş doğru mu?
Bu süreçte sonda takılıyor mu? Ben sonda takmak istemiyorum. Sistoskopi yapıp parça alıp biyopsi yapacaklarmış mesane kanserinden şüpheleniyor doktor
Anladım çok teşekkür ederim.
Perşembe günü yatış dedi doktorda ben damar yolu açılınca ve serum yapılınca kötü oluyorum ve kusuyorum. Yatış olmadan bu işlem olmuyor mu? Haftaya Cuma sabah yapılacak
İnşallah açılmaz en çokta damar yolu açtırmaktan korkuyorum. Damara iğne girdim mi beni mahvediyor. Ufacık 15 saniyelik kan verirken bile tansiyonum yükseliyor.
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
Sigarada içmem, sağlıklıda beslenirim. Ama 23 günde 7 kilo verdim, iştahsızlık var, alt karın bölgesinde ağrı ve idrarda eritrosit var. Bunlarda mesane kanserinin belirtileriymiş.
Tamam unutmazsam yazarım. Çok teşekkür ederim
Bugün ürolog beni nefrologa yönlendirdi idrarımda protein kaçağı varmış o da idrarda kanama yaparmış. Sistoskopi yaptırmasam mı? İdrarda protein kaçağı çok mu kötü?
Kanki böbrek biyopsisi nasıl alınıyor. Doktor böbrekte biyopsi alabiliriz dedi de
Anladım çok teşekkür ederim
Cevap
3Cevap
Bune ıslem babo bır bu eksıktı 😅 @Mrengineerac
İlk defa duydum bende
@Mrengineerac sen bir ya aldırmıyorsun karnını bak millet nereleri nerelerini yaptırıyor
😂😂😂
Estetik değil bu ama bı rahatsızlıgı var demekki
@Mrengineerac doktorum mesane kanserinden şüpheleniyor. Mesane kanseri testide böyle yapılıyormuş maalesef.
Allah sıfa versin
Allah acil şifalar versin
Laaan içim gitti bu ne
Bu ne oğlum düşman başına
Korkunç
Vazgeçmek üzereyim valla
Ama sağlığın için
Öyle ama üreme organı yanlış bir şey olsa erkeklik gider
Niye olsun
Allah şifa versin.
Amin
O ne öyle 😱😱😱😱😱