Güncellemeler
1 yıl
istahsizlikda cok fazla
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer midemde kronik gastrit , kronik ince bagirsak girisi iltihabi ve kaskad mide yani midemde sekil bozuklugi bar yerinde durmuyo surekli hareket ediyor ama doktorlar ciddi birseyin yok deyip gonderiyorlar surekli mide agrim var midem yaniyo aci su geliyor yediklerim geri geliyo cok kotuyum midem agriyor nasil gecer doktora gitcem ama 15 gun var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba! Geçmiş olsun öncelikle...
Mide ağrısı ve diğer şikayetlerin seni gerçekten zor durumda bırakıyor gibi görünüyor. 15 gün boyunca rahatsızlığını hafifletecek bazı adımlar atabilirsin:
Eğer bu şikayetler şiddetlenirse veya dayanılmaz hale gelirse, acil servise gitmek de bir seçenek olabilir. Mide ağrısı, reflü ve iştahsızlık zorlayıcı olabilir ama biraz dikkatle bu dönemi daha rahat atlatabilirsin.
Diyetde yapiyorum ama geri geliyor yedikelrim engel olamiyorum ne yapsam olmuyor iste reflu yok midemde sekil bozuklugu var iste
tesekkur ederim oneriler icin
Sıcak su torbası veya sıcak banyo ile ağrıyan yere sıcak kompres, bolca su ve berrak sıvı tüketmek, kraker, pirinç, elma püresi, muz ve yoğurt gibi hafif yiyecekler yemek, yatıştırıcı etkisi olan papatya ya da nane çayı içmek mideye iyi gelerek, mide ağrısını durdurmaya yardım eder.
tesekkur ederim agriyi durdursa bile istahsizlik cok fazla ne yesem geri geliyor
Acılen doktora gıt... doktordan baska care bulan olmaz
kac kez gittim devlete ve ozele genel cerrahiye dahiliyrye gastroenterolojiye gecer deyip ilac veriyorlar ama gecmiyor ilerliyor iste dahiliyede tekrar sans denicem farkli doktorda
Mide zarına bakıt. Mide zarı ıltıhabını her doktor bılemıyorr
evet zaten mide zarim iltihapli kronik inflaamsyon var iyilesse bile vücut tekrardan uretiyor
Hemen gıt Allah yardımcın olsun
tesekkur ederim sagol 15 gun sonraya veriyo randevuyu