Sağlık İlaç içmeye karşı biri misin? Çocukgelişimciiks Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 İlaç içmeyip, doğal yöntemlerle mi iyileşmeyi tercih ediyorsun? İlaç içmeye karşı biri misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Hayır değilim ben 0 0 Yorumla
karabibber Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl İlaç almazsam 1 ay falan hasta geziyorum.😂 Hatta önce iğne sonra ilaç kullanıyorum. Narin bı yapım var 🥺😭 1 2 Yorumla karabibber 1 yıl Bende çocuk gelişimviyim bu arada 😂 Yorumla Çocukgelişimciiks 1 yıl ❤️❤️❤️ Yorumla
ilk1nurrr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İlaçlardan nefret ederim ama mecburi kalırsam kullanırım 1 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% 1 yıl Baş ağrım olunca asla daha fazla ağrımasını beklemem çünkü daha fazla ağrıyınca migrene dönüyor onun harici bir yerim ağrısa kolay kolay ilaç içmem 0 0 Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yaani gerektiğinde kullanır ama geleceği de düşünmek lazım 0 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Evet, ilaca ve hastaneye son çare olarak başvurmaya çalışırım daima.. 0 0 Yorumla
MasrEmsn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Evet ben dogal ılacların kğrlerin egıtımını aldım 1 0 Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İlaç içiyorum. Doğal yöntemler işe yaramıyor 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Baş ağrım ağrı kesici dışında geçmiyor.. 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Sağlık konusunda 389 cevap paylaştı. Yoo 😄 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Sağlık konusunda 927 cevap paylaştı. Fazlasına evet 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. degilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır değilim ben
İlaç almazsam 1 ay falan hasta geziyorum.😂 Hatta önce iğne sonra ilaç kullanıyorum. Narin bı yapım var 🥺😭
Bende çocuk gelişimviyim bu arada 😂
❤️❤️❤️
İlaçlardan nefret ederim ama mecburi kalırsam kullanırım
Baş ağrım olunca asla daha fazla ağrımasını beklemem çünkü daha fazla ağrıyınca migrene dönüyor onun harici bir yerim ağrısa kolay kolay ilaç içmem
Yaani gerektiğinde kullanır ama geleceği de düşünmek lazım
Evet, ilaca ve hastaneye son çare olarak başvurmaya çalışırım daima..
maalesef düzenli ilaç kullanan biriyim 😬
Hayir, basarim ilaci valla acimam 🖤
Evet ben dogal ılacların kğrlerin egıtımını aldım
İlaç içiyorum. Doğal yöntemler işe yaramıyor
Evet çok içmemek lazım
Baş ağrım ağrı kesici dışında geçmiyor..
Öyle abla evet
Yoo 😄
HAYIR
Evet çok
Fazlasına evet
İlaç içmeden asla duzelemiyorum
degilim
İlaca karşı değilim.
İcmem genelde