Ya ben hiçbir koltukta veya sandalyede normal insanlar gibi oturamıyorum bıktım artık ne var bu belimde ya oturunca kalçam ağrıyor ordan belime geçiyor ağrısı oturamıyorum ya deli olucam şu an sanki belime bıçak saplıyorlar ya bugün biraz iş yaptim ama aslında hiçbişe yapmadım yol yürüdüm bide oturdum yani çevremdeki tanıdıklarım onca yük taşıdı bişey olmadı ben hiç oturamıyorum yardım edin neyim var
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bide farklı pozisyon dene bende toruamam genelde ucuna otururm olmadı arkama yaslanırım ayaklarımı uzatırım ayak ayak üstüne atarım dogru bi sekılde oturamam
Ortopediye git, mr çektir. Skolyoz olabilir. Skolyoz çıkmazsa röntgen çektir, iç organlarına baktır. O da bel/sırt ağrısı yapar.
Evet bişey var ama ne var yani normal değil hiç iş yapmadim yani yol yürüdüm bide oturdum sürekli ya oturamıyorum bile deli olacam gün içinde evde hep yattığım için belim dümdüz mü kaldı anlamadım ki ama düz de değil hatta senin dediğin gibi skolyoz gibi belim var çok geriye gidiyor belim
Kronikse ya skolyozdur ya da iç organlarla ilgilidir, kontrol ettir
Skolyoz diye düşünüyorum küçükken belimin üstüne demire düştüm yani demirin üstüne düştüm sırt üstü ya o zaman belim düzlenmişti hareket edemiyordum okulda düşmüştüm heralde ilerledi çok sene oldu ama
Baktıracaksın iste bilemem, ben tahmin yürüttüm
Bende doğuştan skolyoz var, ara ara sırt ağrım olur çünkü ameliyat gerekmeden derecesi durdu. Korse tedavisi falan görmüştüm çocukken. Ama böyle oturamayacak, dayanamayacak bir ağrım olmuyor. Eğer skolyozun varsa derecesi fazla olabilir. Veya iç organlarla ilgilidir dedigim gibi. Son zamanlarda bel ağrım oluyordu benim de, skolyoz sandım ve önemsemedim. Baya bir ay geçti, seneler geçti hatta. 20 gün önce safra kesesi taşı olduğunu öğrendim, iltihap da kapmış. Ameliyat oldum, safra kesemi aldılar. O da sırt ağrısı yapıyormuş. Şimdi hiçbir ağrım yok. Yani bu işler kontrol ettirmeden pek google üzerinden çözülecek işler değil. Mr ve röntgen, doktor muayenesi şart. Göster bakalım.
Kovid belirtilerinden biri buydu belki bulaşıcı hastalık vardır
Yok ya ne kovidi kovid bitti
Kovid en son düşündüğüm şey bile değildir şimdi büyük konuşmuyorum ama alakası yok kovid çok farklı benim sürekli oluyor oturamıyorum yani agriykr
Hayır maalesef kovid bitmedi ve etkisi azalarak dolaşıyor yani bağışıklık kazandık toplum olarak ama hâlâ inceden inceden etki gösteriyor dediğim gibi
Bel fıtığı olabilir kontrol ettirmekte fayda var
Of olabilir mi ya bel fıtığı nedir babannemde var
Çok zorlatmis olabilirsin birşeyler yaparken dikkatli ol
Ya spor yapıyorum oda 5dk yapıyorum yaaa imkansız onlar yüzünden değildir bide spor yapali iki gün oldu evde yapıyorum zaten ya bir kaç hareket yapıyorum sadeve
Zorlama ile olabilir bizde atlattık o yüzden biliyorum yaşında çok genç senin ama sporla olmaz zaten
Ya 5 dk spordan nolur evde yapıyorum oda kalça egzersizleri yapıyorum 5dk anca sürüyor
Ben yapmadığım zamanda oturamıyorum
Kalçana dikkat et işte pek narin demekki cok zorlamaya gelmiyor 😃 şaka bir yana varsa öyle bir şey ilerde başına iş açar bı gözük derim biryerde aniden tutulur kalırsın
Ortopedi ye gözük bence
Ya bişey yoksa derse rezil olurum ya sürekli gidiyorum bişey yok diyolar bıktım bu doktorlardan ya sorunumu çözemiyorlar
O zaman tek çaren var
anal.. a ara ver biraz çok yüklenmişler
Bel fıtığı olabilirmi
Of olabilir mi dayanamıyorum şu an sanki belime bıçak saplıyorlar oturamıyorum azıcık iş yapsam hemen ağrıyor
Daha 18 yaşına da yeni giricem şaka gibi
Sıcak suya gir ağrıyan yerini suyla dondurma faydasını görürsün
Suya dövdür
Bekarlıktan ağrıyor
Bel egzersizleri yap bel kasların zayıf olabilir
Masaj yapalım hemen
Masaj yapiyim
Şu an keşke birisi masaj yapsa ama yok geçmez yatınca felaket ağrı vueuyor
Siyatik olmuşsun
One ya ne değişik şeyler var