Bu nasıl adalet? Bır erkekle aynı gunahı işliyorsun aynı eylemı yapıyorsun ama olan sana oluyor. Neden böyle? Onlar tasıyıcı oluyorlar sadece ben ise rahim kanseri olabılırım. Bır de üstüne bunun için beni ezdiler. Napcam bilmiyorum. bu dünyada gerçekten her şey kadınların aleyhıne. Yaşamak istemiyorum. Kontrollerime de gitmiyorum.
Ayrıca zaten dünya çoğu konuda böyle. Kadın erkekle aynı şeyi yapsa kadın hamile kalabılır ama erkek bırsuru kadını hamıle bıraksa haberimız olmaz. Erkekler de çok eslı kadınlar da ama bedenlerımız çok büyük engel aynı olmamıza ben bunu anladım. Ama bu yapmayacagım anlamına gelmiyor çünkü ben isyankar ruhluyum. aynıyız sonuçta bir kadın bedenı engel olamaz bana. Ama sonuç bu. İntihar ederım belkı bilmiyorum. Bu dusuncelerım yüzünden o da.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kadınlarda hiv de taşıyıcı erkekler oluyor
. İsyan mı edelim.. Korunssydi' bun'sr olmayabilirdi
. Cinsiyetçi bakma olaya..
Korununca da gecıyo
Cinsiyetçi bakıyorum çünkü gerçekten cinsiyetçi bir olay hastalık bile kadını seçmiş böyle büyük bır cinsiyetçilik olabilir mı
Yapacak bir şey bazı hastalıklarda kadını es geçip erkegi vuruyor hepsi takdi-i ilahi.. Bu arada geçmiş olsun. Umarım bir sıkıntı yaşamadan atlatırsın..
Ne erkegı vuruyor mesela. Sadece erkekleri etkileyen hangi hastalık yüzünden mesela bız kendimizde daha fazla onu yapma hakkı bulduk? Aynı bu olay gibi. Erkekleri etkilemiyo bu hpv16 bu yüzden kendılerınde yapma hakkı buluyorlar. Ben onlara bunu dediğimde yıkarım geçer diye dalga geçtiler çünkü onları etkılemıyo... Sadece erkelelre özgü Prostat kanseri falan var onun da bızle alakası yok. Ama bu benım bahsettıgım şey şu onla aynı eylemi yapıyorum bu eylemde de benı daha çok etkıleyen bır olay meydana gelıyor. Sonra erkekler kendınde daha çok hak görüyor yapmayı. Bız Prostat kanserı olmanız için bir şey yapıyo muyuz mesela? Veya ortak bir eylemımız var mı? Veya daha çok kendımızde o eylemı yapmaya hak görüyor muyuz siz Prostat olunca hayır hiç alakası yok. Ama ilişkiye girmek öyle degıl. Keşke aynı etkılenseydım onlarla. Ama böyle saçma bır durum ortaya çıktı. Doğa bıle kadına karsı olmuş. Diğer kalp böbrek ciğer hastalıkları gibi bir şey degıl bu. O hastalıklar herkeste olur. bir kadınla ortak risktesiniz zaten tüm hastalıklarda. Ama ilişkiye girme konusunda da ortak riskte olmalıydık neden böyle değil.
Teşekkürler
Bilinen 50den fazla cinsel yolla bulaşan hastalık var bunların birari kaeinlsribirazi erkekleri etkiliyor örnek lgv kadın tasiyudir erkek hasta olur.. Aids kadın taşıyıcı erke nalları diker.. Bunun gibi hastalıklar var.. burada kadınlara özel bir durum yok.. Fizyolojik olarak sizi ve bizi 3den hastiklar var.. Ortada öyle erkeklere bir şey olmuyor diye bir şey yok..
Hayır bilmiyosun işte lgv kadında tasıyıcı erkeğe bulaşıyor demıssın o çok cıddı bir şey değil slt tarafı bir enfeksiyon ve ayrıca tasıyıcı olan kadını da etkiliyor. Hıv örneğin de yanlış hıvı hem kadın hem erkek tasıyıcı olabilir. Sadece kadının tasıyıcı olduğu ve ona zarar vermeyen hastalık yok işte. Ama hpvyi erkekler tasıyo kadınlars bulastırıyor ve onlara bir şey olmuyor. En çok bildiğim konu bu yalan yalan söyleme bari sen isyanım duyulsun. İsyanım bile bastırılıyo bune ya
Erkeklere bi şey olmuyo diye bi şey yok zaten ama çoğunluk kadına oluyor bunu diyorum. Bızım tasıyıcı olduğumuz cinsel hastalıklar bıze de zarar veriyor öyle hpv gibi tasıyıcı olarak yaşadığımız ve bize zarar vermeyen bir hastalık yok erkekler gibi. Ama erkeklerin tasıyıcı olduğu cins hastalıklardan hpv onlara zarar vermiyor.
Lgvde kadın da hasta olur aynı belirtileri çeker. Tasıyıcılık başka bir şey ona zarar vermemesi gerekır benım dedıgım bu şekilde olan tasıyıcılık. Dıger türlü herkesin tasıyıcı olduğunu biliyoruz zaten ben başka bir şey sordum
Tamam yarışıyorum artık :)
Aids kadını da öldürür. Yanlıs bilgi verme
Gerçek bir şeyle yarısamazsın zaten.
Git başka kadınları kandır
Ortak etkilendiğimiz falan yok ortak etkilenseydık sadece kadını etkıleyen hpv olmazdı.
Jim carreynin eski sevgilisi de bu yüzden intihar etti
Hpv kaptı ondan ve o onu umursamadı
Önüne gelenle yatmadan önce akıl edip aşılarını olsaydın burada ağlamak zorunda kalmazdın
dunyanın böyle olması bile aglamama yeter bana bi şey olmasa bu bilgiyi bi kadından duysam yine aglardım gerçekler çünkü
Erkek düşmanı olmak bu kadar kolay işte
Ya evet işte bu yüzden tam olarak anlayan biri
Korunma yolu vardı neden denemediniz? Ya da denediniz de işe mi yaramadı?
Korununca da geçıyormus bu. gercı ben bilmiyordum. Neyse bana olanın onemı yok alıştım. Artık genel olarak felsefı bakmaya basladım delirdim. Kadına oluyor her şey doğada korunma diye bir şey mi var :(
Tek eşlilik kavramı bu yüzden var zaten
Kadınlar çok eşli değil ama işte. Sadece çok eslı olmaya zorlanıyor hem doğa hem bedenı hem de erkekler yüzünden. Sonra kadın aldatınca aldattı oluyor tabı aldatır hepımız çok eşlıyız çünkü sadece kültürel olarak tek eşlıyız. Bir erkeğe de güvenmem evlenmem zaten onlar da güvenmemekte haklılar. Ama bir kadını sevıp ona toplumsal rol biçip sen tek Eşlisin dediklerinde kadın en ufak şey yapsa kadın duygusal aldatıyor oluyor degısık değisık iftiralar en sonunda olan yıne kadına oluyor erkek kadını öldürüyor. Neden çok eşli dogası alevlendi dıye. Erkekler de aynı bızım çoktan oldurmemız lazımdı o zaman onları. Ama kadınlar susuyor. Belki kabulleniciliğimiz daha yüksek bilmiyorum ondandır belkı de gucunuzden korktuğumuz için bilmiyorum. Bir şekilde kadının kısıtlandığı kesın. Bu dünyaya uymayan kadın da ben gibi ölüyor işte hıv aıds falan bunları kapmakta eşitiz ama hpv16 neden bize özel lanet olsun. Özellikle bu durum benım ıcın çok kötü oldu. Erkeklere bulastırmaya calıstım bulasmadı da. En fazla belkı yalayanlarda bır sorun olur ama benle dalga geçenlere bir şey olmayacak ona üzülüyorum.
Kadınlar tek eşli degıl ama işte olcaktı ilk cumle
Neki o
Cns hastalık
Nasıl nişey
Vücudunda ama haberın olmuyo bilmiyorum ben de
Şans eseri çıktı doktorda
Kaç kişiyle birlikte oldun
Dmden gelsene