23 yaşımdayım makyaj yapmıyorum ama Neden böyle anlamadım hep iz var gözenekler kocaman nasıl geçer bunlar biliyorsanız nolur söyleyim bakım resimlerden de belli çok kötü lütfen yardım edin. Dalga gecmezseniz sevinirim. sivilce izlericiltte gözenekler
Yüzüm çok değişik delik deşik oldu gözenekli oldu makyaj yapmaktan değil hiç yapmıyorum (resimli) ?
Dostun ergenlik donemin biraz sıkıntılı gecmis sanirim ama onemli değil caresi var. Sana kokten cozum getircek bir onerim var. Ruakutan sivilce ilaci var. Özel olarak doktara gittiginde bu ilaci uygulamak istedigini belirt. bir test yaparlar ciger analizi falan. Eger bir problem yoksa kullan sende sonuca inanamicaksin. Tertemiz ve lekesiz bir tenin olucak kesinlikle bir arastir derim :)
test yaptılar, sonuclarla kadın dogumada yolladılar bı hormonumda agır calısma mı ne vardı pek hatırlamıyorum uzun sure onceyd, adet duzensızlıgı de vardı.. bı kaç hap verdıler bır d doğum kontrol hapı verdıler.. doğum kontrol hapı cok ıyı geldı sıvılcelerım tamamen kayboldu
Fark ettiysen bende kıllanmada var bende senin izlediğin yolu izledim daha önce bende ilaç kullandım ama fayda etmedi sivilce için değil kıllanma için kullandım şimdi yine onun için gidicem belkide sivilcede bu yüzden
arkadaşımda da vardı kıllanma gynelle var dogm kntrol hapı o cok azalttı, sonrada lazere gıttı, onun tum vücudunda vardı senın kı yıne normal onun aşırı dereceydı lazer ve haplarla duzeldı
Arkadaslar konuşmanızi okudum da bende kadın doğuma falan gittim over kis var bende bu da sivilce ve killanma yapabiliyormus bana da doğum kontrol hapı verdiler bir süre kullandım sonra bıraktım zararı var diye yani haplarin killanma ve sivilce yapma etkisi büyükmus ben adet düzensizliği için gitmiştim ama öyle denilince korktum bıraktım hapı sizde okuyunca şaşırdım haplarin etkisini
En iyi doktor bilir olmadı başka doktora git ama doktor dışında tavsiye istersen her gün yediğin meyveden yüzüne sur mandalina portakal çilek gerçekten her gün yaptığında bir degisiklik gorebilecegini düşünüyorum çünkü bana ve etrafimdakilere iyi gelmişti
Sacmalama öneriyle olmaz bu isler.. doktoru begenmediysen baska doktora git. Burdakiler doktordan dahami bilgili.. hadi önerileri dikkate aldin uyguladin sonucu daha kötü olursa allah muhavaza... cok gecmis olsun.. koca kari ilaclari kullanma:-) :-)
Oncelikle cildiyeye gorunmelisin.. Delikler icinde zimparalama diye bir sey yapiyorlarms arkadasmda bu sekilde. Baya araştırmıştı. Sende bir arastr istersen.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
sirke sür hem sivilceleri kurutur hemde gözenekleri sıkılaştırır
En İyi Cevaplar