1 hafta önce parmağımı kestim aynu bu sekilde hafif kapanmaya başladı ama simdi icine koltuk ipi kacti fena zonkluyor dikislik mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 hafta önce parmağımı kestim aynu bu sekilde hafif kapanmaya başladı ama simdi icine koltuk ipi kacti fena zonkluyor dikislik mi?

Yanıtlardan anladığım kadarıyla hastaneye gitmişsin. Geçmiş olsun. Bir daha asla bu denli önemli bir kesikten sonra haftayı bırak bir gün bile evde kendi başına tedavi etmeye çalışma. Mikrop kapabilirsin, kan kaybından yavaş yavaş kendini kaybedebilirsin, uzvunu kaybedebilirsin… Kendine önem vermiyor musun?
acile gittik dikislik degil duser dediler pansuman yapıp bisey sürüp sardılar tesekkur ederim dikkatli olucam
Cevap
8Cevap
Hemen acil git. Asıl biraz daha geciktirirsen daha kötü olur o zaman parmağını kaybedebilirsin. Şu anlık öyle durum olmaz. Hemen git.
yila ciktik
Geçmiş olsun
acile gittik dikislik degil duser dediler pansuman yapıp bisey sürüp sardılar tesekkur ederim
Rica ederim. Geçmiş olsun
Şimdi farkettim parmak resmen ikiye ayrılmış dikişlik gibi
acile gittik dikislik degil duser dediler pansuman yapıp bisey sürüp sardılar tesekkur ederim
Geçmiş olsun
Hastaneye niye gitmiyorsun? parmağının yarısı kalkmış resmen
simdi gidiyoruz
Cahil misin? Bu hale tedavisiz nasıl gelirsin? Antibiyotikli krem gerekiyor. Furacin, Fusidin gibi..
Ya sen delimisin hemen gitmen lazımdı. Vakit geçmiş. Bari şimdi ihmal etme
Aaa git acile off kötü geçmiş olsun neden gitmedin git bence
parmagim falan keserler mi
Noldu peki öyle oldu
Ya dilimleyicide patates dilimlerken oldj
bugunde yastığın ipi gecti kesti daha cok
Yok sanmıyorum kabuk mu o
Annen ne diyor
Off bu ne yaaaaa fena oldum hic gelemem boyle fotolara
ozur dilerim
Kız bu ne geçmiş olsun çabuk git bir şey olmaz parmağına enfeksiyon kaparsa çok canın yanar ama
Kesinlikle hastaneye gitmelisin
Geçmiş olsun iyileşir inşallah dikkat et enfeksiyon kapmasın
Dikişlik bu git
parmagimi keserler falan diye korkuyorum
Geçmiş olsun hastaneye gittinmi
daha simdi oldu
Bir şey olmaz iyi olunca geçer
Dikişlik bu yapışmamış doku ölmeden git
Gitmelisin geçmiş olsun
Kesmezler ama hemen gitmelisin
Ya atma şöyle fotolar
Acile git hemen
Zahmet olcak
Kızım nereye kaptırdın parmağını
Ya asko iste patates dilimleyiciye en basta
İyi yaptın doktora git hemen yara enfeksiyon kapmasın
Git enfeksiyon kapar
parmagimi falan kesmezler dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?