Bacak ağrısıda var :((
çok şiddetli değil ayın 27'sinde işe başlayacağım şu an izindeyim izin de heba olsun istemiyorum lütfen fikir verebilir misiniz?
Bacak ağrısıda var :((
çok şiddetli değil ayın 27'sinde işe başlayacağım şu an izindeyim izin de heba olsun istemiyorum lütfen fikir verebilir misiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Girip olunca insan en az üç gün boyunca kırgınlık yapar ne içerseniz için en güzeli yatıp dinlemek
Evde yatamam ya daha yaz havası hak im çok şiddetli değil böyle aniden kesen ilaçlar var ya içsem bir şeyim kalmaz gibi
Benim bildiğim kadarıyla öyle ağrı kesiciler ağrı yı keser grip zor gibi
Git bir iki avuç toz biber ve karabiber birazda tuz karıştır ve ye
Yani bu nebyaa midem yanar benim
Allahını sevdiğim sorduğun soru tuhaf gidersin bi eczaneye ya da markette tylol hot denen bi ilaç var onu alır suya karıştırıp içersin ya da klasik olanı yap nane limon kaynat ben ilk yazdığımı şaka amaçlı yazmıştım zaten
Gayet ciddi görünüyorsun ama insan bir random atar bunu başka birine yazsan yapacak Çok kişi tanıyorum jsjsjsjsjs
Ben yazma özürlüyüm random Yapamıyorum Kusura kalma Ayşe bacı 😂
Shshsh evde oturmayi yatmayi da sevmeyen bir insanım Ne yapacağım bakalım 😔😔
Oy kıyamam yaw Allah aşkına bi soğuk algınlık bu kadar mı mecalsiz bıraktı seni 😉
Evet hastayken her şeyden çekiyorum elimi ayağımı oynayacak halim yok ya 🤓
O zaman sen ağır geçiriyorsun mesela ben yürürken hapşırınca sağ ayağım istem dışı kalkar hafif havaya yine devam ederim yoluma tekleme yok 😂😂😂😂
erkekler yapı olarak daha güçlü olur ondan olabilir mi sjsjsj
Vay erkeklerin kül başına 😂
Ne olsa erkek güçlü 🫣🫣🫣🫣🫣
Öyle tabi 😅😅😅
Yok be bizde etten kemikteniz emin ol canımız daha fazla acıyor sadece çaktırmamak gibi bi huyumuz yapımız var o kadar
Vallahi öyle bı karışım var ki iç getirir kendine
Ee neymis
Zencefil tozu zerdeçal tozu bir kaşık bal ve iki limon karıştır çalkala iç eksiyi seviyosan limonu arttırabilirsin
Bu hemen geçirmiyor
ibucold
Hap mi şurup mu
hap
İlaç
Çok zekidin peki hangi ilaç İlaç ismi yok mu
Ahahhahahahahaha ya şimdi senin alerjin olan bir ilaç öneririm ölürsün filan
Alerjim yok hicbiseye
Boş yapayım dedin herhalde
Ne alaka niye boş yapayım diyim sen beni tanıyamamışsın
Tylot iç soğuk algınlığı ilaçları var