Sağlık Serum fotoğrafı olmayan kaldı mı? Dilly7 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Artık benim de var. Şiddetli boğaz ağrısı be halsizliğe dayanamayarak serumu yedim. Şimdi de kahvemi içtim. Ama hala bitik durumdayım 🤒🤒🤕🤧 Serum fotoğrafı olmayan kaldı mı? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Ben atmadım hiç 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Yaaa bunun üzerine ne güzel uyunur 🥹Serumlu fotom var ama paylaşmak için değil işe kanıt için cekmiştim 1 7 Yorumla Dilly7 1 yıl Keşke uyuyabilsem misafirlerim geliyor 🥱 Yorumla Dilly7 1 yıl Kanıt için çekmen de ne kadar kötü hasta olduğumuz bir yana bir de inandırmaya çalışıyoruz Yorumla _infinitum 1 yıl Yaaa söyle aşağadakine hazırlıkları o yapsın boş durmasın😅Maalesef öyle Yorumla Dilly7 1 yıl O ve yapmak gerçekten hasta hasta iyi güldüm 😂 Yorumla _infinitum 1 yıl @nomercy7 site olarak seni linc ederizzzzzz kız hastaaaa ellerinden öper her şey alooo Yorumla nomercy7 1 yıl O işler bende :D Yorumla Dilly7 1 yıl Kesin yapar 😂 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kaç kere serum yedim bir tane bile fotoğraf çekmedim 😂 1 1 Yorumla Dilly7 1 yıl Bende sayısız ama bugün çekesim geldi Yorumla
lavinya08 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Benim yok 🥲 hayatımda hiç serum takilmadi bana bi kere yalvardım doktora yok yine takmadı 😅 1 2 Yorumla Dilly7 1 yıl Neyse olmasın da daha iyi zaten 👍🏻 Yorumla lavinya08 1 yıl Bi tane olaydı iyiydi fotim😅😅 Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Geçmiş olsun, benim yok umarım bundan sonra da olmaz. 1 1 Yorumla Dilly7 1 yıl Teşekkür ederim inşallah olmaz Yorumla
Hortlaklalaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Var benim yok belki yüzlerce taktım ama hiç aklıma bi çekeyim demek gelmedi 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çok şükür benimde var 1 1 Yorumla Dilly7 1 yıl 😂😂 hastalıktan kurtulunmuyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl hayatimda 15den fazla serum yedim * fotograf yok gereksiz geliyo bana 0 0 Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Sağlık konusunda 300 cevap paylaştı. Serum yemediğim için fotoğrafta çekmedim hiç 😂 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Geçmiş olsun. 1 3 Yorumla Dilly7 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla purplewater75 1 yıl Rica ederim. Yorumla purplewater75 1 yıl Ben de hasta olmuştum. 12 sene evvel serumu yedikten sonra 15-20 dakika yazıları okuyamıyordum. Öyle bir yan etkisi olmuştu. Yorumla
Mavis7 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Geçmiş olsun 🌸 1 1 Yorumla Dilly7 1 yıl Teşekkür ederim 🌺 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Ben varım :| 1 3 Yorumla Dilly7 1 yıl Sen hasta olma lütfen Yorumla nomercy7 1 yıl Boğazım acıyor sanki :D Yorumla Dilly7 1 yıl Sussss🤫🤫🤫 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Benim , sağlam olduğum için pek serum yemiyorum 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 675 cevap paylaştı. Çok çok geçmiş olsun. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Sağlık konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bende attım sjhsj :D 1 2 Yorumla Dilly7 1 yıl Ata sporu 😂 Yorumla emre00 1 yıl Ahah aynen :D Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. valla benim yok 1 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 756 cevap paylaştı. Benim hiç olmadı :P 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben atmadım hiç
Yaaa bunun üzerine ne güzel uyunur 🥹
Serumlu fotom var ama paylaşmak için değil işe kanıt için cekmiştim
Keşke uyuyabilsem misafirlerim geliyor 🥱
Kanıt için çekmen de ne kadar kötü hasta olduğumuz bir yana bir de inandırmaya çalışıyoruz
Yaaa söyle aşağadakine hazırlıkları o yapsın boş durmasın😅
Maalesef öyle
O ve yapmak gerçekten hasta hasta iyi güldüm 😂
@nomercy7 site olarak seni linc ederizzzzzz kız hastaaaa ellerinden öper her şey alooo
O işler bende :D
Kesin yapar 😂
Kaç kere serum yedim bir tane bile fotoğraf çekmedim 😂
Bende sayısız ama bugün çekesim geldi
Benim yok 🥲 hayatımda hiç serum takilmadi bana bi kere yalvardım doktora yok yine takmadı 😅
Neyse olmasın da daha iyi zaten 👍🏻
Bi tane olaydı iyiydi fotim😅😅
Geçmiş olsun, benim yok umarım bundan sonra da olmaz.
Teşekkür ederim inşallah olmaz
Var benim yok belki yüzlerce taktım ama hiç aklıma bi çekeyim demek gelmedi
Çok şükür benimde var
😂😂 hastalıktan kurtulunmuyor
hayatimda 15den fazla serum yedim * fotograf yok gereksiz geliyo bana
Serum yemediğim için fotoğrafta çekmedim hiç 😂
ne oldu sana ufff mu oldun
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Ben de hasta olmuştum. 12 sene evvel serumu yedikten sonra 15-20 dakika yazıları okuyamıyordum. Öyle bir yan etkisi olmuştu.
Geçmiş olsun 🌸
Teşekkür ederim 🌺
Ben varım :|
Sen hasta olma lütfen
Boğazım acıyor sanki :D
Sussss🤫🤫🤫
Kahveyi tek ictin ondandir
Benim , sağlam olduğum için pek serum yemiyorum
Çok çok geçmiş olsun.
Galerinin olmazsa olmaz fotosu😅
Bende attım sjhsj :D
Ata sporu 😂