Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadar cok sorunum varki yazayim ;
1- hipertiroid başlangici teşhisi koydu üniden bir prof. ama alaninda uzman bir doktor da zehirli kuatr dedi. sadece iyotlu tuz kullanman yeterli dediler de sikayetlerim hic gecmedi napmam gerek?
2- irratabl bagirsak sendromu teshisi konuldu. ozellikle kiş aylarinda berbat oluyorum ve bu hastaliktan dolayi cogu sey yiyemiyorum vr dogal olarak ta iyi beslenemiyorum ne onerirsiniz?
3- cok halsizlik ve erken yorulma var. vitamin vr kan degerlerim iyi cikiyor buna ragmen halsizlik ve erken yorulma sebebi nedir?
4- 3 yil boyunca aile hekimim sinuzit tedavisi uyguladi degisik ilaclarla ama kbb uzmanina gorununce sende hic sinuzit yok alerji var dedi ama verdigi ilaclar hic ise yaramadi. bas agrisi var genizden gelen koku, bogazda gitmeyen bir mukoza vb bunlar alerji mi sinuzit mi?
5- bazen ellerim ve ayaklarim terliyormus gibi hissediyorum ama ter falan yok. ani bir sicaklik geliyor avuc icine filan. seker hastaligi belirtisi olabilir mi?
simdiden tesekkurler.05 Yorumla
Soran+1 yılSenin için ayrıca bir vakit ayiririm simdi col yoruldum musait bir zamanda bakarim...
Cevap sahibi+1 yılpeki allah rahatlik versin. cook tesekkurler.
Soran+1 yılRica ederim..
Soran+1 yıl1) tekrar muayene ol
2) iritabl barsak için kabızlık ilacı gaz giderici ve baska bir ilaç daha var onları 6 ay kullanman gerek
Osmolak. ... spasmomen. .. pankreoflat
Zaten dahiliye doktoru sana bunları yazmıştır diye düşünüyorum
Bolca su iç, tuvalet ihtiyacını erteleme, stres bunun basidir ondan uzaklas
3) kan değerleri normal ise psikiyatrik olarak cokkunluk olabilir psikiyatrye de bir görün
4) dediklerin sinüzit gibi. ... tomografi çektirsen belli olur alerjik rinosinuzit de var:)) iyi bir kbbciye görün ama tomografi şart gibi
5) yok dediğin şeker hastalığim uzun döneminde çıkar sebepsiz de olabilir bişey diyemem bunun için
Geçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yılcok saolun tesekkur ederim. kolay gelsin. hukuki bir ihtilafa düşerseniz yardimci olmayi boyun borcu bilirim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılhelal olsun size, gündüz hem yoruluyorsunuz akşamda burada insanlara yararlı olmaya çalışıyorsunuz. güç kuvvet temenni ediyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. . nihayet destek veren çıktı
- +1 yıl
rica ediyorum. kolay gelsin. güzel yürekli insan.
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormalden fazla üşüyorum. kan değerlerimi ölçtürmedim ama dışardan görülen bir kansızlık belirtisi yok. bide canım bseye sıkıldığında falan ellerde çok titreme oluyr teşekkürler
04 Yorumla
Soran+1 yılHerhangi psikiyatri rahatzilio var mi
Sinirlo biri msij.. o sirada çarpıntı oluyor mu
Cevap sahibi+1 yılhiç gitmedim psikiatrya. sinirli değlim normalde o kdr ama tahamüllüm yok en ufak bişeye ble. ve evt canım bişeye sıkılırsa kalbimi beynimde hissederm sabaha kadar
Soran+1 yılDerler ya panik atak. .. olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılbelkide bilmiorum..
diz kapaklarım aşırı derecede acıyor sebebi nedir ya :((( merdiven çıkarken çok canım yanıyor sınıfımız en üst katta :(
02 Yorumla
Soran+1 yılHer iksi mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSes tellerime kuşlar konuyor. Kuşları seviyorum ve kovalayamıyorum. Ne yapabilirim?
www.izlevideo.net/video/fimage/img-436710196.jpg
https://i.hizliresim.com/oYrrl9.jpg22 Yorumla
Soran+1 yılKovma:)
- +1 yıl
Peki.
Dr. Hanım hoşgeldiniz. Benim sorunum, yıllar önce halı sahada futbol oynarken, bir pozisyonda sağ diz kapağımdan çıt diye bir ses çıktı. Herhangi bir kırılma, incilme olmadı, lakin bazen su toplamış gibi şişme oluyor, dizimi bükmekte zorlanıyorum. Özel krem sürünce düzeliyor. Sorun ne olabilir?
08 Yorumla
Soran+1 yılHosbulduk :) gecmis olsun
Comelmede zorluk var mi... dizinde guvensizlik hissediyor musun
Soran+1 yılSimdi ses geldi demen muhtemel bag yirtigini destekler ama ne derecede oldugunu bilemeyiz ara ara sisiyorsa bu demektir ki o zamanlar zorluyorsunuz... bence yirtik var zorlamaya bagli sikintilar oluyor muayene olup MR cektirmeni tavsiye ediyorum... yirtik varsa aktif spora devam ediyorsan ameliyat gerekebilir
Soran+1 yılMalesef bu kadar detayli bilgim yok :(
Soran+1 yılRica ederim ilaca gerek yok gibi
Agrisi ve siskinligi icin todalak fort kullanabilitsin.. gecmis olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende faranjit var. Her sene mutlaka oluyor yani. Sigara kullanıyorum, bırakamıyorum. Sinüzitte bir ayrı problem. Sinüsler ciğerlere gitmeye başlamış ve astıma çevirme riski var denildi. Sürekli ilaç tedavisi altında mı olmam lazım yoksa bunun ilaç tedavisinden sonra geçme ihtimali varmı? Yani kalıcı mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılSinusler bildigim kadariyla asta cevirmez... sigaradan koah olma ihtimalin var ama
Ki eğer astim olacaksan bu sigarayi mutlaka birakman lazim hem farenjit hem sinüzit icn de sigaraya veda... bir de sinuziy tedavisi al.. farenjit için ilaç kullanmak gereksiz
Cevap sahibi+1 yılVerdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim. Doktorum öyle demişti. Sinüslerdeki akıntı boğazdan akıyor ciğerlerin dolmaya başlamış demişti. Neyse ben bu sigaraya bir türlü veda edemiyorum. Acaba hipnozla sigaraya veda edebilir miyim? Aslında istiyorum bırakmayı ama bir türlü olmuyor. Çok agrasif oluyorum. :( Birde biorezonans ile sigara bırakma hakkında bilginiz var mı?
Soran+1 yılO konuda bilgim yok. . ama sigarayi birakma poliklinigi var başvurabilirsiniz ya da hastanede bir göğüs uzmanı bunla ilgileniyordur
Antidepresanlardan bir tanesi adini hatirlamadim obu veriyorlar nikotin tiksinti duyuyormussun öyle
Cevap sahibi+1 yılAydınlattığınız için teşekkür ederim. Allah razı olsun sizden. Bir sorum daha olacak. Sizi yoruyorum ama cevaplarsanız sevinirim. Babamda süt alerjisi varmış. Süt ve ürünlerini kullanmıyor da kaç ay sonra kullanabilir?
Soran+1 yılRica ederim. . bilgim yok :( ama alerji bünyeye gore ve şiddetine gore değişir dediğin şekilde zaman vermek zor... geçici ya da kalıci da olabiliyor
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=CHekNnySAfM
Bir şarkıda benden ;)12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler :)
- +1 yıl
Asıl teşekkürler Bob Marley e ;)
sadece kalp sorunum var onu biliyorum onun dışında muayeneye gitsem elbet çıkar bir sürü sorun daha :)
16 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir sorun
Soran+1 yılŞimdi bazi durumlarda spor daha iyi gelirken bazi durumlarda daha da kotulestirebikiyor
Sana oynamazsin demişler ise oynamaman gerek kendi sağligin için
Soran+1 yılRica ederim
verdiğin cevaplar tıp öğrencisi oldugunu düşündürdü, 25 yaşında da pek olunmaz diyoreum, pratisyen misin
05 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılFark eder mi ki doktorum da demedim:))
Sen ograncisin sanırım
Soran+1 yılTip ogrencisi:)
Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yastıktan dolayı uyurken sıkça yastıkta pozisyon değiştirmek boyun fıtığı mıdır yoksa boyunda düzleşme mi?
010 Yorumla
Soran+1 yılHimm ikisine de neden olabilir
Soran+1 yılNasıl şikayetiniz var
Soran+1 yılDaha cok duzlesme gibi ama film çektir... fıtık değil bu
Soran+1 yılDuruma ve ilerlemesine göre değişir:)
Soran+1 yılRica ederim. . bir Hayır dua yeterli:)
ayağımda mantar var. krem kullanınca geçiyor. ama bir süre sonra tekrar başlıyor. yok mu bunun kalıcı bir çözümü?
07 Yorumla
Soran+1 yılParmak arasında mi tirnakta mi
Soran+1 yılEn az uc hafta mantar spreyi kullanmam gerek eger bunla gecmediuese hapa gecersin duruma göre daha da uzayabilir
Geçmiş olsun
Soran+1 yılTabi ki en az 3 hafta
Soran+1 yılEvet vücudun herhangi bir yerine bulastirabilirsiniz tedaviyi düzgün al
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyaklarımda nasır var, makasla kesiyorum ama, fayda etmiyor.
Bunlar nasıl geçer?
Cevabın için şimdiden çok teşekkür ederim. :)
Allah gönlüne göre versin. :)06 Yorumla
Soran+1 yılTopukda mi
Cevap sahibi+1 yılSol ayağımın baş parmağında bir de, aynı ayağımın en küçük parmağının alt kısmında var. Başparmaktaki nasırı, makasla kestiğimde, nasırın içinde, kahverengi-kırmızı bölgeler var. Sanıyorum kan pıhtısı. Acaba, şeker falan olabilir mi? Çok teşekkür ederim, kanatsız melek. :)
Soran+1 yılNasır olduğuna emin misin
Siğil olmasın
Yok şekerle alakasi yok
Soran+1 yılYani sadece buna Bakarak seker hastalığı var diyemeyiz
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Yok, siğil değil, bildiğimiz nasır. Şeker için, kan tahlili falan lazım tabii,
kendi kendime teşhis koydum ben de işte... :)
Sanal da olsa, senin gibi insanların varlığını hissetmek güzel. :)
Cevap sahibi+1 yılNasırın küçük çaplı bir ameliyatı oluyormuş,
galiba benimkiler ameliyatlık. Bu ameliyat hakkında bilgin var mı acaba?
Allah'a emanet ol. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılburnum akıyo cok hafif boğazm acıyo 3-4 gn antibiyotik kullndm ve ilaç bitti ne yapmam lazım daha ilaç içmesem kendiliğniden geçermi doktora gitmek istemiyorummm
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhe bide öksürük göğsmde hafif hırıltı var
Soran+1 yılAntibiyotik kullanmasaydin keske :(
Viral enfeksiyon gibi duruyor
Ağrı kesici alman dinlenmen yeterli bir de sıvı alman:)
Cevap sahibi+1 yılhımmm bide 3-4 ay önce zatürre oldm gene olrm dye ödm kopuyor ondn içtm :D
Soran+1 yılOlsun uygunsuz antibiyotik kullanimi yanlış:)
- Sağlık konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=ybBQFKxtOMw
yok sarkı dınleyın :)12 Yorumla
Soran+1 yılTeskkur ederim :)
- +1 yıl
rica ederim
sağlıklı bir uyku için ne yapmak lazım? amacım çok uyumak veya güzel rüyalar görmek falan değil. sabah kalktığımda yorgunluk hissi istemiyorum sadece hepsi bu.
00 Yorumla
+1 yılBaşım agrıyor. Hap yutunca midem bulanıyor, hap önerme :(
07 Yorumla
Soran+1 yılSurup nasil olur :)
- +1 yıl
Aslında nazarlandım okusan üflesen geçer ;) ;)
Soran+1 yılHhahaha olur :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim :) :) ;) ;)
Soran+1 yılDaha iyisin dimi :)
Elim agirdir acaba nefesim nasil geldi- +1 yıl
Şurubu diktim az önce kafaya. Şimdi daha iyi hissediyorum. Çok teşekkür ederim gece gece güldüm :D :D :D
Soran+1 yılRica ederim :))
Pnomotoraks geçirdim tüp takıldı çözüm yok her an tetikteyim
013 Yorumla
Soran+1 yılSpontan pnomotoraks mi
Soran+1 yılHimm zayif uzun boylu zayif sigara iceb erkeklerde görülür.. ne kadar uyuyorsun
Soran+1 yılYok alkasi yok. . kesinlikle sigarayı bırak... yekrarlama ihtimali var
- +1 yıl
Bırakamıyorum valla bırakmak için antidepresan kullandım psikolojim bozuldu bıraktım ilacı. Şimdi içiyorum ama içmeyenlerde de tekrarlıyornuş benim arkadaşım bıraktıktan 1 yıl sonra geçirdi sonra gene hiç içmemesine rağmen 6 ay sonra tekrar geçirmiş ameliyat oldu şimdi iyi bildiğim kadarıyla
Soran+1 yılTabi ki bırakmak kesin çözüm değil. . ihtimali cok cok azaltır
Soran+1 yılEmin değilim ama var...
Soran+1 yılCidden cok yoruldum.. Sonra devam ederiz sana mesaj atarim ama simdi cikayim yoruldum baya:(
+1 yılooo mükemmel... hocam gözlerimde kaşıntı oluyor bir iki gündür daha öncede olmustu çok rahatsız ediyor ve nedendir bilmem aşırı yorgunluk var...
04 Yorumla
Soran+1 yılSulanma yanma batma var mi.. kizarik mi.. her ikisi mi
- +1 yıl
sulanma olmuyor tam tersi kuruluk denebilir. batma gibi değil ama içinde topak topak bir şeyler var gibi...
Soran+1 yılSanirim bakteriyel enfeksiyon var goz doktoruna muayene ol gecmis olsun
- +1 yıl
tesekkürler...
Bende sorim benim bazen kalbimin olduğu yerde karıncalanma gibi bişey ya da uyuşma oluyor bu nedir acaba bilhginvarmı şimdiden teşekkür ederim...
02 Yorumla
Soran+1 yılYurumekle ağrın oluyor mu.. nefes darlığı oluyo mu.. sigara iciyormusun
Milleti sağlık için yolmayacaksanız parasını ve gerçekten ilgilenecekseniz Allah devamını getirsin.
00 YorumlaSırtım cok agrıyo parmaklarımı bileklerimi çok çıtlatıyorum onlar da çok agrıyo yatınca hareketsiz duramıyorum sürekli bir ağrı nedendir ki doktor apla. s
011 Yorumla
Soran+1 yılZor Oldu bu:(
Soran+1 yılSen sor:)
Soran+1 yılAkintin sürekli mi... dokunmakla orda hassasiyet var mi regli ya da regelsiz
Soran+1 yılKistik bir yapı olmuş olabilir.. muayene olsan iyi olur. .. regl düzenli mi
Soran+1 yılYok normal değil. ..2 yıldan sonra normallesmesi gerek. .. bence muayene ol aksatma.. geçmiş olsun
Soran+1 yılAmin ecmain
BEŞİKTAŞ diye bir hastalığım var Allah şifa vermesin.. Tekrardan 😁
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
offf offf psikiyatri yoksa bende yokum... yav arkadaş bir türlü kurtulamadım yapıştı kaldı resmen kronik hal aldı şu depresyon bunalım :(
00 Yorumla
+1 yılEllerim cok kuruyor benim nemlendirmeme ragmen deterjanlara allerjim var sanirim.
05 Yorumla
Soran+1 yılYa alerjenlerin neden olduğu bişeyi ne kafar ilaç kullansan da ondan uzaklasmadikca kurtulamaz sin
- +1 yıl
Lamictali biraktim ondan olabilir mi?
Soran+1 yılEpilepsi ilacı değil mi
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılOndan olduğunu sanmıyorum yan etki olsa bile kullanırken olur bırakmakla değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkciğer kapasitesini çoğaltmak için ne yapmalıyız? Ayrıca sürekli hasta oluyorum umca bir işe yarar mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılYuzebilirsin... diafragram nefes almasini öğrenebilirsin düzenli koşu yapabilirsiniz
Hasta kısmını anlamadım
Cevap sahibi+1 yılYani soğuk algınlığı ve sinüslerde tıkanıklık bağışıklık sistemim zayıf sanırım. Bunun için Umca işe yarar mı?
Soran+1 yılUmca alternatif tedavidir... üst solunum yolu enfeksiyonnlarinda kullanilir ek tedavidir asıl tedaviye yardimcidir... ummin sistemi güçlendirmede yeri var mı bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim sol ayak parmağım 2. ve 3. parmakta aprı oluyor bazen diyelim bir sıkıntı var ameliyat oldum kaç gün sonra normal yürümeye başlayabilirim..
02 Yorumla
Soran+1 yılBilgim yok:(
Cevap sahibi+1 yılolsun canın sağolsun :):)
Gizli Üye(25-29)+1 yılTroid sorunum var vitamin verildi kullanmak istemiyorum daha 18 yasindayim. Elde ve ayak parmakta uyusma var ondan mi kaynaklaniyor?
07 Yorumla
Soran+1 yılHer iki elde ve ayakta mi...
Tiroid ile ilgili değil. .. b vitamini eksikliğinden olabiliyor
Cevap sahibi+1 yılAnladim cok tsk ederim sadece sag taraf elimde son 3 parmagim da cok oluyo
Soran+1 yılYok bir dakka orda dur. ..
Soran+1 yılBu sinir sıkışmasini gösteriyor
Soran+1 yılUyuşma karincalanma ve ağrı olur. . genelde aksamlari artar.. dirsekte sinir sıkışması sonucu oluyor
Cevap sahibi+1 yılTsk ederim :)
Soran+1 yılRica ederim. .. ortopedi ya da beyin cerrahisine görünün
Gizli Üye(30-35)+1 yılHalsizlik sürekli yorgunluk rahat uyuyamama ellerde titreme bas donmesi surekli bas ağrısı.
Tiroidlerimde mi sıkıntı var acaba?04 Yorumla
Soran+1 yılÇok değişik bir tablo söyledin bazıları tiroid yüksekliği bazıları ise vdusukkugjni gösteriyor bu durumda tiroid değildir... daha çok kansızlık varmış gibi geldi bişey demek için kan tahlili lazım
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler. :)
Soran+1 yılRica ederim
+1 yıliyi geceler polikliniği mi? çok iyi düşünmüşsünüz. tutar bu proje
05 Yorumla
Soran+1 yılTuttu :)
Soran+1 yılbir dahakina virgul atariz
- +1 yıl
şakaydı canım alınma hemen
Soran+1 yılYok ya asagidaki dingil kafami bozdu
- +1 yıl
herkes muhattap olmayacaksın burada. olan senin sinirlerine oluyor. ben bizzat tecrübe ettim onu.
o değil de benim ellerim ve ayaklarım her zaman üşüyor neden
Şikayet malesef yok :) sütlü kahve iyi giderdi şimdi
05 Yorumla
Soran+1 yılBenimki az sekerli olsun :)
Soran+1 yılAa ne kadar ayip bak hastalar bekliyor :)
- +1 yıl
Şizofrenler, şizofren olduğunu kabul etmezler. 😓 :))))
+1 yılAbi bu psikiyatrik destekli veremiyoruz nedir :)) ben sırtından kal aldircam alıyor musunuz
05 Yorumla
Soran+1 yılYok :)
- +1 yıl
Olsa sasardim zaten :) kacak poliklinik sizi :)
- +1 yıl
Hacamati bana mesaj atsana detaylı bir
Soran+1 yılBilgim yok:)
bilgisayar başında oturmaktan popom ağrıdı, napmalıyım?
03 Yorumla
Soran+1 yılKalk gez
Gizli Üye(36-45)+1 yılSperm de iltihap olurmu. Kotu kokmasi ve renginin yesil sariya calmasi ne anlama gelir. Endiseleniyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılAkıntı var mi
Cevap sahibi+1 yılYok
Soran+1 yılBilgim yok... ağrı da yoksa sorun yok gibi ama muayene ol
Cevap sahibi+1 yılAgrim yok. Tsk ederim doktor.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 80 boyum var 18 bitirdim, boyumun uzama ihtimalini en iyi nasıl artırabilirim 185 olmak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimsiniz harbiden merak ettim sizi kaç defadir goruyorum?
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCiddi bir soru sordum ben gulmedim farkindaysan
Cevap sahibi+1 yılAile hekimi filan misin
Soran+1 yılInsan biraz nazik olur
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma ama tus derdi gerdi beni baya ve çok zor durumdayim tus ne demek biliyosan. umarim hemşire ya da başka biri değilsindir.
Soran+1 yılDoktor degilim saglik bilgim epeyce var
Cevap sahibi+1 yılBiliyodum tibbi sekreter filan misin ya sen :D
Soran+1 yılNerden biliyordun
Cevap sahibi+1 yılHey Allah im ya bide sağlik bilgim çok diyo devam et sen kendini tatmin etmeye
Soran+1 yılNe yanlisimi gordun de bunu diyorsun
Cevap sahibi+1 yılYanlis görmek değil neden kendini boyle hissediyosun onu merak ettim?
Soran+1 yılNeden bos bos laf atma cabasina giriyorsun
Ve neden gizlendin
Soran+1 yılGörüş sahibi (18-24)
3dakŞikayet
Hey Allah im ya bide sağlik bilgim çok diyo devam et sen kendini tatmin etmeye
Bu senin cumlen degil mi
Cevap sahibi+1 yılÖyle istedim çünkü sen kendini doktor gibi görmeye devam et
Soran+1 yılSen de kucuk daglari yaratmis gibi olmaya devam et
Herhangi bir yanlisimi gorduysen hodri meydan
Cevap sahibi+1 yılEvet benim ne olmuş hala arkasindayim bence kurtul bu kafadan. doktor değilsin ve tip okuyamadin sadece sekretersin ve isini yap. okey?
Soran+1 yılNeyse salak herif doktorum
Sekreter olsam bile seni ne ilgilendirir adam olup ne guzel insanlara yardimci oluyorsun yardim edecegim bisey varsa burdayim belki unuttugun bisey var diye isinis gucunuz cukunuzun pesinde kosmak
Soran+1 yılKapis once adam ol sonra belki doktor olursun
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktor arkuat uterus olduğumu söyledi böyle olupta sorun yaşamayan kaç kişi vardır? :/
03 Yorumla
Soran+1 yılTers rahim mi
Cevap sahibi+1 yılKalp şeklinde
Soran+1 yılBilgim yok :((
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsiiri terlemem var durduk yere oluyor. el ayak koltuk alti genital bolgede cok oluyor. hareketli iem karin sirt bacakta da oluyor. neden sizce?
014 Yorumla
Soran+1 yılYaş kaç
Hareketli biri misin
Baska şikayetini var mi
Cevap sahibi+1 yıl25 hareketli degolim aksine cok otururum. kan degerim 1 2 puan dusuk cikti tiroid normalmis ve ayagim ayni zamanda usuyor da
Soran+1 yılHerhalde kişisel :)) bunyenn ile ilgili
Cevap sahibi+1 yılKoku olsumunu onlemek icin genital bolgeye ne surebilirim?
Soran+1 yılO bölgeye özel losyonlar var
Cevap sahibi+1 yılAnnemde bobrek tasi var cok sayida onun icin oneriniz?
Soran+1 yılŞimdi usg bakilmali grafi çekilmeli... ne tip taş olduğu nerde olduğu onemli
Şikayetleri neler...
Cevap sahibi+1 yılKokulu idrar bazen idrar yanmasi bazen orda agri bobreklerde yani
Soran+1 yılAnladım. . taşlara bağlı enfeksiyon sık geçiriyor
Taşin türüne bağlı yapılması gerekenler degisir ama en önemlisi bol bol su icmek.. akan bir nehir gibi düşünün taşları sürükler
Üroloji kontrolünde olsun arada kan tahlili baksın börekler zarar gormesin.. siz muayene olun yönlendirrler.. geçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yılBide kisti varmis 2.5cm ameliyat olmasi sart mi ilacla gecer mi
Soran+1 yılKistler yasa
Soran+1 yılKisteler menopoz öncesi sonrası diye ayrilir
Tam emin değilim ama menopoz sonrası 5 cm yi geçerse ameliyat önerilir ya da uzun süredir tedavi alıyor ama kist büyüme devam ediyor ise
Jinekolok daha doğru bilgi verir
Cevap sahibi+1 yılYok kisti de bobrekte
Soran+1 yılBöbrek kiştleri maling olma ihtimali , fonksiyon bozukluğu yaparsa ameliyat edilir onun haricinde edilmez bildiğim kadarıyla
onu görünce kalbim gümgüm gözlerim dürbün oluyor. neyim var doktar #ölecekmiyim
00 YorumlaSanal polikinik 7/24hizmetinizdeyiz dogum kaza ne derdiniz varsa evt burdayiz :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUyuyamiyorum uyanamiyorum ruyalarimi hatirlayamiyorum :D
00 YorumlaHayırlı olsun :) herkese nasıp olur ınsallah :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılHayırlisi
Karbonat'ın dişlere zararı varmıdır?
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyorlar ama bir yerden okumadım
+1 yılne üzerine çalışıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılFarketmez
Aşığız Abi. Var mı ilacı?
00 Yorumla
+1 yılTam olarak meslek ne?
03 Yorumla
Soran+1 yılHimmm saglikciyim desem :))
- +1 yıl
Bemiks kilo aldiriyomu. aldiriyosa kalucimi kilolar. ya da ilac bittiginde kiloda gidermi
Soran+1 yılb vitamin kompleksi
Simdi baktim pruspektusa kilo aldirir. Diye bilgi yok ama kilo alan hastalar varmis... sanirim bunyeye gore aldirabiliyor ama klinik bilgim yok bu konuda
Su çiçeği çıkardım cok agrım var :(
015 Yorumla
Soran+1 yılYaş kaç
Soran+1 yılTanıyı kim koydu
Soran+1 yılSu çiçeği viral enfeksiyondue... dikkat edim bulastiricilogi cok yuksek... semptomatik tedavi verilir.. ağrı kesici sivi destegi falan. . geçmiş olsun
Soran+1 yılRica ederim. .. tedavi olarak ne alıyorsunuz
Soran+1 yılGeçmiş olsun
Soran+1 yılAğrı kesici kullanmıyor musun
Soran+1 yılAspirin hariç parol da yetmez... onun haricinde herhangi bir ağrı kesici ateş düşürücü alabilirsin
bir de enfeksiyon kapmamaya dikkat et deri soyuliyor ya... bol su içi ve istirahat et
Soran+1 yılEvet olur :)
+1 yıliyiyim allaha şükür teşekkür ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılŞükür:)
- +1 yıl
size kolay gelsin
Hangi branşta doktorlar var?
03 Yorumla
Soran+1 yılFarketmez
- +1 yıl
Şimdi hocam ben 2 yıldır bu sorundan muzdarbim ama söyleyemiyorum utanıyorum. 1 yıl önce üroloji doktoruna gittim sorunlarımi anlattim beni psikiyatriye yolladi bir daha gitmedim dalga gecti resmen neyse sürekli tuvalete işemeye gidiyorum fazla idrar olmuyor ama hep istiyorum tuvalete gidim işim bunuda 7-8 ay önce fark ettim benim testistlerden biri asagıda biri yukarıda penisim sertleşince sağ testisttim iceri cekiliyor biraz yukarda gibi kaliyor normalde ikiside ayni seviyede durmasi gerekmiyor mu? Birde arada bir testistlerime sancı giriyor elektrik veriliyormus gibi ve bazen cinsel iliski sirasinda ben ayaktayken zevk alamiyorum veya baze n masturbasyon yaparken zevk alamiyorum internetten baktim prostat kasik fıtığı mesena kanseri belirtileri cok korkuyorum sizce ne olabilir subat sonunda borcum bitiyor bir ürologa gidip derdimi anlatcam sizce ne olabilir ilgilendiğiniz tesekkür ederim
Soran+1 yılYaş kaç
niye doktor mısan sen gardaş?
023 Yorumla
Soran+1 yılbir sorun var mi gardaş
Soran+1 yılCevaplara dikat et bakalım.. Bölümü anlayacak misin
- +1 yıl
iyi bende sorayım o zaman. benim sol tarafım göğüs ve sırtım sola nazaran daha şişkin. günde iki pakete yakın sigara içiyorum. ailemizde ırsi kalp krizi var. 6-7 ay önce spor yaptığım zamanlar. kalbime ve sırtıma ağrı saplanıyordu nefes alırken bile azıcık hareket ettiğimde acıyordu. doktor çok yüklenmişsin biraz ara ver bir daha olursa gel dedi ama. tekrar oldu tekrar gittim renkli kalp filmi çekti bir şey çıkmadı. o ağrılar hala oluyo arada sırada. ve şişlik hala geçmiş değil. neden doktorcum? şimdiden teşekkür ederim.
Soran+1 yılYa kac.. kac yıldır sigara iciyorsun
Öksürük var mi.. nefes darlığı var mi
Yürürken agrin var mi- +1 yıl
yaş 26. 10 yıldır sigara içiyorum. öksürük gidip geliyo. mesela geçenlerde çok öksürüyodum sigarayı değiştirdim geçti. ancak mesela 5. katta oturuyoruz koşarak çıkarsam çok öksürrüyorum kusacak gibi oluyorum hatta. bide kışları boyunluk takıyorum çok sıkınca boğazımı öksürüyorum. sigara yaktığımda ilk nefesten sonra öksrüyorum sadece ilk nefeste. yürüken değilde. mesela rahatsız bir koltukta sandalyede otururken sırtım ağrıyor.
Soran+1 yılAnladım dedikleriniz bir akciğer hastalıgini düşünüyor kalp ile ilgili değil... koah ya da daha farklı bişey olabilir... akciğer grafisi ve solunum fonksiyon testlerine bakmak gerekmektedir
Göğüs Hastalıklarina gidin geçmiş olsun
Soran+1 yılAmin ecmain... ama akciğer de cok önemlidir... ve kesinlikle sigarayı birakin geçmiş olsun
- +1 yıl
akciğer de ne gibi bir sorun olabilir. ayrıca bu koah hastalığı ne. koah olunca ne olur. çok şişirdim kafanı ama idare et. doktora gidiyorum. başlarından savar gibi yapıyolar. kafamda sorular kalıyo. özele gidiyorum sırf soru sormak için orada bile öyle oluyor. bide benim babam kalp krizinden vefat etti 50 yaşındaydı. benim kap krizi geçirme riskim nedir?
Soran+1 yılTabi ailede biri kalp krizi gevirse diğerlerinde risk artıyor demektir aslında bu şunu gösteriyor en kisa zamanda sigarayı birakmani
Koah sigara dolayısıyla soba boruları gibi akciğerin harap olmasi daralmasi.. ve geri dönüşümu yok giden ksim geri gelmez
Soran+1 yılRica ederim sorun yok.. Bunun için burdayiz :)
Soran+1 yılZarar gören akciğer kismi... sigarayı bırakma poliklinigi var
Soran+1 yılBütün üniversite hastanelerinde bazi devlet hastaneselerodne... yoksa bile bir göğüs uzmanı ilgileniyordur mutlaka
Soran+1 yılRica ederim. . geçmiş olsun en kisa zamanda birakman dileğiyle :)
- +1 yıl
inşallah ama sanmıyorum. geçenlerde faranjit oldum. bilirsin nefes alırken bile öksürüyodum. ilaç verdi doktor suda çözünen onları bile içemedim su içsem kusuyodum. sigara içerken ciğerlerim sökülecek gibi oluyodu o halde bile içtim daha doğrusu içmeye çalıştım. sanırım kap krizinden öleceğim. ve bu beni çok korkutuyor.
Soran+1 yılKorkmak yetmez tedbiri almak gerekir
Ne sormaya çalıştığını sen anladınmı?
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden garipsiyorsunuz anlamadim
+1 yılŞuramda bir ağrı var
01 Yorumla
Soran+1 yılNerende :)
+1 yılHamilelikte mide bulanmasi :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) hayırlı olsun
+1 yılHerşey üstüme üstüme geliyo
00 Yorumla
+1 yılSigaram bitmek üzere.
01 Yorumla
Soran+1 yılSigara icmiyorum birakmani tavsiye ederim:)
- Sağlık konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılLansor sadece korur mu yoksa ağrı da keser mi
06 Yorumla
Soran+1 yılSadeve korur.. ama asit salinimo azaldığı için dolaylı olarak yanmayi da azaltır. .. hemen kesilmesi icin antasid kullan
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim iyiki varsın 🙏
Soran+1 yılRica ederim
. geçmiş olsun. .. bunu demem doğru değil ama diyim.. zencefil de mideye iyi gelir koruyucudur...- +1 yıl
Nane limon içtim ondan sonra sancım arttı , artık o tarz işlere de girmem
Soran+1 yılLimon artirir... Bütün baharatlar artırır
- +1 yıl
Teşekkürler hanımefendi kolay gelsin
sürekli öksürüyorum sebebi ne olabilir
013 Yorumla
Soran+1 yılSadeve öksürük mu. .. bogaz ağrısı var mi burun akıntısı.. sigara?
Soran+1 yılNe zamandır. . bogazda giciklikk var mi... burun akıntisi sıvımsi mi yoksa daha yoğun mu
Soran+1 yılbir dusuneyim:)
Soran+1 yılYüzde dolgunluk var mi basinc hissi
Baş Ağrısı kulak Ağrısı var mı
Soran+1 yılNe işle mesgulsin
Soran+1 yılCok bağırır misin
Herhangi bişeye alerjin var mi
Soran+1 yılAlerjik olabilir özellike hayvanlara karşı alerji olabilir
Yine de bir kbb ye görünün geçmiş olsun
balıklarım suda boğulmuyor neden?
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel soru yalnız bu doktoru değil veterineri daha çok ilgilendiriyor
Inanilmaz başım agriyor :(
03 Yorumla
Soran+1 yılNeresi tam olarak. . bulantı var mi... ışıktan Rahatsiz olma. .. zorlayıcı mi sikistirici mi
Soran+1 yılBurun tıkanıklığı var mi burun akıntısı var mi
Kulak Ağrısı , boğaz ağrısı
Yüzde dolgunlik var mi
Şikayetler ne zamandir car
+1 yılbenım bı sıkayetım var
01 Yorumla- +1 yıl
neydı l*n unuttum :D harbı unuttum l*n
+1 yılManitam bana bağmiii :/
00 Yorumla
+1 yılbenım hastalıgın tedavısı yok :)
00 YorumlaYok abla taş gibiyim :D
00 Yorumla