4 günde 2 kilo vermişim, sabah 2 haşlanmış yumurta 🥚 yedim , bir kibrit kutusu kadar peynir, öğlen yemeği olarak yoğurt, az önce de iki üç kaşık kabak yemeği ama etsiz?
ve 3 litre su 💧?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 4 günde 2 kilo vermişim, sabah 2 haşlanmış yumurta 🥚 yedim , bir kibrit kutusu kadar peynir, öğlen yemeği olarak yoğurt, az önce de iki üç kaşık kabak yemeği ama etsiz?
ve 3 litre su 💧?
Odem atiyorsun kalori miktarını düşürürsen yağdan veremezsin çabuk bıkar pes edersin. 1200 kalori al ama makrolara dikkat et ayda 4 kg ver ama temiz vermiş olursun yormadan
4 beni kurtarmaz o yüzden yani
Ayda 6-8 istiyorum 😬
Protein ağırlıklı beslenip ağırlık egzersizleri yaparsan kalori açığı olusturursan tartıdan önce aynada zayiflarsin.. hem vucudun şekil alir, hem regl düzensizliği yasamazsin
Az beslenirsen üşürsün, uyku sorunlari, saç döküntüsü bas ağrısı yasarsin
Mutfak tartısı kullan
Teşekkürler ☺️ dikkat e alacağım:))
Rica ederim💕
Güzel bir besin değeri ama kilo boy orantiniza göre beslenmeli siniz örnek verdiğiniz 2 kg ödemdir. Önemli olan yağdan yakmak kaslari korumanız gerekiyor. Bence uzman birinden yardım alabilirsiniz internette de var tabi vücut endeksiniz kan değerleriniz önemli.
Cevap
2Cevap
Fazla hızlı değilmi sence, bu kadar hızlı verirsen sarka olabilir, sağlıklı ve yavaş yavaş kilo vermekisin
Ama spor da yapıyorum ki? Yarin spora gidiyorum ve 45 dakika tempolu yürüyüş yapacağım 😬
Çok düşük kalorili. Bir süre sonra açlık kriziyle yemeğe saldırabilirsin ve bırakınca hızlıca kilo alma ihtimalin sözkonusu
Ama çok çok kilo vermem gerekiyor ve yemin ederim karnım acıkmıyor
Su içiyorum yemekten önce
Önerim mutlaka protein oranını yükselt. Yeşillikler ekle
Bende öyle aynı şekilde düşünüyorum 🤨😬
Amaan ölümlü dünya ye geç boş ver 🙃
100 kilo isen kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?