AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çalışmadan bir şeyler yapmadan hareket etmeden hayat mı geçer kardeşim? Bu kadar depresif olmayın herkesin bi hayali olmalı, hayal etmeyi sadece “Elon musk kadar zengin olmak hayalim” gibi düşünmeyin tanrı aşkına. Örnek olarak benim hayalim ilerde iyi bi karımın ve çocuklarımın olması, baba olmak, huzurlu mutlu ve fit güçlü olmak. Yarın bir gün ölecez bizi kimse hatırlamayacak hayat kısa, yaşarken güzel yaşayın.
12 Sene geçmiş ya kardeşim. benim hayalim yok. benim hiç bir şeye ilgim yok ne kadın kıza ne arabaya ne gezmeye tozmaya hiç bir şeye Arzum yok. sen benim yerime BOL BOL SOSYAL YAŞA
Reis bende çok sosyal değilim evden dışarı bi spor için bi iş bide okul için giderim yazları yüzmeye giderim hep, arkadaşlarımla arada görüşürüm. Bu kadar kendinizi kaybetmeyin yav kendine gel
Bende 2012 yılından 16 yaşından beri evdeyim bilgisayar oynarım lise 1 ri anlamadığım için 2012 de bıraktım yemeyi çok severim obezim kiloluyum diyabetim var dişlerimi fırçalamam çoğu çürük ağzımda boyum kısa spor fayda etmez sesim çocuk arkadaş istemez ölsem sorumluluk alacak özgüven karakter yok bende YE İÇ YAT UYU.
Kendini kaybetmeymiş benim 1 tane arkadaşım yok yanımda
Bende bilgisayarda çok takılırım ama spora giderim, yüzerim, bisiklet sürerim, müzik dinlerim, çalışırım işe giderim, çok zayıf ve sıskaydım ama geliştirdim kendimi çok değiştim. Hala beğenmiyorum ve en iyisi olmaya çalışıyorum. Hepimiz bir yerden başlıyoruz, sende başla. Başlamazsan, hareket etmezsen hiçbir şey yapamazsın. Hiçbir şey 1 günde olmuyor!
Ben 2012 de bir takıldım bilgisayara internette o gündür kalkmadım boyum kısa spor gerekmez. ben bir yerden bir yere gidemiyorum kendimi sevmiyorum herşeyede uzak yabancı geriyim Hayat yutmuş durumda.
okey
Liseyi açıktan bitir 1 2 yılda biter üniversiteyi de açıktan okursun öğretmen falan olursun en azından 6 yıl içerisinde öğretmensin geç değil
Vay be 12 sene depresyon bitti de demek azcık da harekete geçsem Çağatay Ulusoy olacağım.
Olursun
Özgüvenlikden yıkılacağım şimdi
*özgüvenlikten olacak tatlım ayrica özgüvenden desen yeterli -lik ekine gerek yok ve ayrıca sevgilim olsan seninle birlikte ders çalışırdım
Yakında recep tayyip erdoğanın yerine de geçerim... Benim sevgilim olabilmesi için Atatürkün dünyaya geri gelmesi ve fenerbahçenin Bal ligine düşmesi lazım.
Ben olurdum
Olma istemez ayrıca kafayı yemiş olmalısın.
Bunları dediğine 1 yıl içerisinde pişman olacaksın folloş teyzene git hadi
sen çok film izlemişsin
Bence korkmasa gizliden sormazdın
İlgi alanın yok mu
hiç bir şeye ilgim yok
Hiç bir şeye ilgim yok diyene
Benim de yazacak
Bir şeyim yok...
Hiç bir şey yazmayan hırtoya bizimde verilecek cevabımız yok
Ne güzel isim bulmuşsun kendine aferin
işsizsin
Sen işli olanla evlen