Güncellemeler
1 yıl
Gerçekten iyi erkek olmak zor mu ülkede? Yalnız kalirsiniz beğenmemek neden kadında vardır?
Güncellemeler
1 yıl
450 MG Depo Provera enjekte ettim. 1 haftaya kadar rahatlar mıyım? Bakalim
Kimsem olmuyor bunalım yalnızlık... kadına tapıyorum adeta. Bu duygularimi bastırmak için hormon alarak azalır diye okudum? Bir sen kullandım. Evet azaldı. ama kullanmaya devam etsem mi? Bazen bunalim antidepresan... kurtulmak istiyorum acilardan kurtulur muyum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne hormonu aldn
İsmini bilmiyorum
Depo provera haftalık 750 mg di
Erkeğin aq
Ne dedin usta
Bilmiyom aq
Terapiye git kardeş
Gidiyorum ama antidepresan da Ruh gibi ediyor.
İlaç kullanmadan terapi
Param yetmiyor. Elbise alacak param kalmıyor. Dayanacak halim kalmıyor. Duygusal olarak boşlukta yaşıyorum. Terapi saati en az 1500 TL
Onlinelara baksana
Bakayım hemen
Onlar da bayağı var. Cebimde maaştan kala 154 TL. Onlara para ödemek. ek
Baktım cebime de baktım. 5 tane 150 mg hormon alsam 1 ay hissiz halsiz OT gibi yaşarım
Sen eğer mesaj atabiliyorsan mesaj at bir kaç tanesine illaki yardımcı olmak isteyen olur
Bir de ne dicem halk eğitim kursları var ücretsiz git biraz sosyalleş belki iyi gelir
Kime atayım ki? Doktorlar da parasız bakar mı? Olum ile biter acılar.. kurtuluş lazim
Bazı doktorlar parasız bir çok kişiyle ilgileniyor
İngilizce kursuna bile gidiyorum olmuyor işte olmuyor ya. lanet olsun hepsi abi modunda. Lanet olsun
Abi olsunlar birilerini bulurlar belki
Onda deneyim
Bilemiyorum abisi bir kızla birlikte olmak bu kadar zormu ki? Kafama bir şapka takıyorum önüme bakıyorum. Görmemek için kızları. Bazen o kadar acı çekiyorum ki...
Yahu neden bir kıza ihtiyacın var mutlu olmak için al kahveni çayını git bi parka bir doğaya otur kafa dağıt
Olmuyor bazen herkes birine sarılıyor ben hiç Yaşamadım ömür boyu kahve çay ders çalıştım ya da işte. Yaşanmamışlik
Ümidini kesme
Bakalim
azalir heralde ya
Azaldı ama nötr olmadı.