eski sevgilim ayakta yapmadığını hatta arkadaşının da öyle olduğunu ve buyuzden diğer arkadaşından tiksindiklerini söylemişti bu normal mi? Türkiyede erkekler oturarak mı yapıyor?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ayakta yapmamak gerek sağlık için. gencken biz d eayakta yapardık ama şidmilerde çişi de oturarak yapıyoruz. prostat vs ye iyi geliyor
ama 20 yaşında bir erkek neden bçyle yapsın
bizim gibi aklı sonradanbaşına gelmemiştir de ondan. akıllı cocuk
gay değil yani
yokkk ya ne alakası var...
nebileyim ben duygusal bir konuşma yapsam ağlıyor herkesin arkasıyca konuşuyor toplanıp gıybet yapıyolar
sana karşı ilgisi nasıl cinsssel ilgisi yani
eski sevgilimdi bitti şu an öyle bişey yok ama hep bi sorunu var gibi hisediyordum belki de benim aradığım özelliklere sahip değildi diye ben onu öyle görüyordum
simdi doğru dedin işte. senin aradğın biri değilmiş bence. yoksa anlattıkların bir sorun var gibi durmuyor
evet olabilir keşke hayatıma hiç almasaydım ama neyse erkek algım değişti daha saygılı konumdaydı erkek benim gözümde ama o ddeğiştirdi sdfjhgfd
nasıldı erkek algın, beklentin yani
benim aşık olduğum fakat rededildiğim biri vardı bende onun gibi olan insanlara hep aşık oluyordum
zeki maskulen esmer saclı acık beyaz tenli sakin soğuk nazik kibar erkekler ve konuştuğunda da mantıklı şeylerden konuşan erkekler
o ne yapmış bu kiminle sevişmiş karakteri nasılmış vs ben erkekten bunu duymak istemem aynı şekilde agalarıyla olan anıları da ilgimi çekmez veya o iğrenç muhabbetleri küfürleri başına gelen olayları da tekrar tekrar anlatmasını da sevmem bir adamı dövmesi mesela bunu yapmış olsan bile bana niye anlatıyorsun yani erkeksin ve herhalde hayatında bunu 1 2 kez bile olsan yapmışsındır yok eski sevgilime laf attı agalarla gittik levye alıp dovdum napim yani birisi yurtta bişey demiş o da boyum bu kadar ama bi bu kadar da yerde var bilmem ne iğrenç ya iyy
bide her duygusal konuşmada ağlıyor konuşmamı görmezden geliyor olgunlaşmamış yani zekasını kullanamıyor bu insan
ama aşık olduğum cocuk ya da daha once hoslandıklarım bana soru soruyordu mesela bıse anlatıyorum dogru soruyu sorabılıyor demekkı hem benı dınlıyor hem de kafası calısıyor bu erkek zekı anlamına gelır bende ve umursuyor yani tipi de bana gore deyip aşık oluyordum ben
harika yazmışsın. tercihlerin cok doğru cok aklıbaşında.
şu an amaa bu boyle degıl cunku bu erkeklerden ektılenıyorum ama onlar benı tercıh etmıyor o yuzden bıraz degısıme ugradı bunlar kafamda: zeki ve yakışıklı olsun okey ben bundan etkilenirim ama adım gibi emin oldugum bir şey de var ben bu insanla ilişki yaşayamam hem o beni kabul etmiyor hem de bu insanlar aynı gozuksede alıskanlıkları ve hayatları birbirleriyle farklı onunla ilişkiye başlasaydım muhtemelen ayrılırdım ben ya da zorla devam ederdim çunku ben o ılıskıde nerdeyım bu kafamda yoktu ssuan var yaptıkları ve konustugumuz seylerden zevk almak onemlı ben ex sevgılımde baslarda bunu gordum bunun da nedenı o benı elde etmek ıcın benım sevdıgım seylere bıraz yoneldı dıyebılırım etkılemek ıcın sadece konusuyordu gezıyorduk bırlıkte guluyorduk ama ılıskıde olduktan sonra benımle artık konusmamaya gulmemeye gezmemeye basladı sadece fızıksel bıseyler ıstıyordu ama bunlar olmadan ben bısey hısetmedıgımden ayrıca ondan hoslanmadıgım ıcın tacız edılıyor gıbı hısedıyordum buda yetmıyor gibi beni asağılamaya küçümsemeye benle arkadaşları yanında dalga geçmeye başladı sürekli ağlatıyordu beni yaptıkları şeylerle oturdum konustum hayalındeki kıza asıksın ve ben o olamadıgım ıcın bana boyle davranma dedım ben neysem oyum senı de oldugun gıbı kabul ettım senı degıstırmeye calısmıyorum iyice dusun gededım bayramda aıleısne gıttı geldı sonra ayrıldık bide yaptığı şeyi sıctm sıvamaya calısıyorum mantıgıyla oyle sey olmamıs gıbı sankı bana ıyılık yapıyor gıbı anlatıyor
yok bılmem duyguları cok yıpranmıs ılıskı yasayamıyormus ben senın ıcın dogru kısı degılımler bılmem neler ama sonradan aldattıgını anladım ve megerse 2 senelık ılıskısı varmıs sonun benden once bunu da ıtıraf ettı yanı beni boşuna yordu ben platonıgımle mutluydum
KENDİNİ COK YIPRATMIŞSIN BENCE
bu cok yorucu daha kafana göe birini bul.
bu haziranda bitti ve benim ilk ilişkimdi hatta türkiyede ilk yakın hisettiğim arkadaşımdı ama o bana farklı yaklaşmış o da3 4 hafta sürdü
yaşınız kaç
buarada azerbaycanlıyım depresyondaydımve bir olay nedeniyle türklere onyargım vardı
trde okumama ragmen arkadas edınemıyordum onunla bıraz acıldım ben o da ıste boyle aldattı ne deyım artık
21im
çok gencsin henüz
neden böyle bişey söylediniz ki
asıl ileride prostat olmak istemeyen akıllı bir erkek ayakta yapmaz
ben psikolojik bir sıkıntısı var diye düşünmüştüm
bide çok konuşuyor insanların arkasından giybet yapıyor diye öyle düşündüm sürekli de ağlıyordu duygusal bir konuşma yapınca
uzun süredir oturarak çünkü saglık temizlik için gerekli
Bizene bundan awk ywter ve ne pislik bok insanları i
cevap verme kaba konuşacağına sayın zeki kız
Verieirm okumama sebebpnolduguna göre cevap ta verieim
ahahahahahha
Komikse aç popona gul
annene selam o zaman
tamam annene selamını soylerim
bayılıyorum senin gibi zeki kızlaara iyi ki varsınız
Ben iğreniyorum sal@ak kizlardan
işte iyi ki zekisin
Tabikide zeki olacam
amin
Mesaj ay
Psikolojik sorunla Ne alaka 😒.
Kız gibi işte o yüzden
Bu kişisel tercih meselesi sadece.
Anladım ama bence yine de iğrenç
Evet iğrençtir yani.
Saha saglikli ve islamiyette sünnet oldugu icin
ayakta tuvalet mi yapılır şaka mısın :)
Ayakta yapmak günah
o yüzden o zaman hm anladım
nasıl oluyor o ya 😂 gözümde canlandiramadim
ben de sormuştum ve daha sacma cevap almıştım sghjgvds
ne demisti hshshd
tualete gidiyordu kapıyı açık bıraktı iyy iğrençlık yapma dedim denemek için yaptım dedi gülümseyerek guya hı ınandım yani cidden iğrenc biri
😂😂
sı*tım sıvıyorum gülüşüydü bana yaptığı iyi bilirim yapamaz sonra bilerek öyle yaotım der
öyle değildir ben öyleyim der ya da tam tersi
öyle biridir veya tam dibidir söylediği şeyin ben öyle değilim der karaktersiz bebek
kafani yorma bole seylere
eski sevgilim belki sıkıntılı bir erkekti bunu merak ediyorum sadece
erkekler için ayakta yapmak sağlıklı değil zaten
Büyük mü küçük mü
küçük tabiki djdfjkdf
Ben oturarak yaparım
neden
Sağlıklı olduğu için