Sağlık Vücudumda bunlar neden çıktı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kedi besliyorum ondan mıdır uğur böceğine mi donusuuorum Vücudumda bunlar neden çıktı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
7densonra Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Soru linkini cimere attim maymun cicegi vakasi olabilirsin haberin olsun 1 0 Yorumla
DeadlyPenalty Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl alakası yok.. karaciğer ile alakalıdır.. bir doktora git derim en kısa zamanda.. 0 0 Yorumla
Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Arı sokmuş olmasın. Sonrasında buna benzer kabarcıklar çıkıyor da ondan soruyorum. 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl kediye alerinde olabilir, böcek ısırığıda ama çoğu zaman kronik üritker deyip yolluyorlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Maymun çiçeği mi oldun diyenler kaç tane maymun çiçeği gördünüz de böyle tahmin yapıyorsunuz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Harbi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En son ne yedin Yorumla
Heyseniçoközledim Takip Et Xper 6 Yaş: 46 1 yıl Maymun çiçeği olmasın hemen acile git ya da 112 yi ara 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 331 cevap paylaştı. Kaşınıyorsa tahta kurusudur. 0 0 Yorumla
ʜᴏşşɪᴋʙɪʀʜᴀɴıᴍᴇꜰᴇɴᴅɪ Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl alerjin var birşeye hastaneye falan git 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sivrisineğe parmak mı attın ne yaptın bu ne awq 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cildiyeye gitsene ciddi bir şey olabilir 0 0 Yorumla
Sineklertanrisii Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Pire ısırığı olabilir. Ben ona benzettim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl O tırnak ile her türlü mikrop olabilir içinde 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Tertemiz ya koru Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uzun tırnak illa kır olur neden böyle uzatirsiniz anlamam yemek yapmak vs Yorumla Soran 1 yıl Uzun değil mal misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gözlük tak Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birsey alerji yapmis 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Soru linkini cimere attim maymun cicegi vakasi olabilirsin haberin olsun
alakası yok.. karaciğer ile alakalıdır.. bir doktora git derim en kısa zamanda..
Arı sokmuş olmasın. Sonrasında buna benzer kabarcıklar çıkıyor da ondan soruyorum.
kediye alerinde olabilir, böcek ısırığıda ama çoğu zaman kronik üritker deyip yolluyorlar.
Maymun çiçeği mi oldun diyenler kaç tane maymun çiçeği gördünüz de böyle tahmin yapıyorsunuz
Harbi
En son ne yedin
Alerjin mi var , hafif göbüşlü müsün bide :D
Maymun çiçeği olmasın hemen acile git ya da 112 yi ara
Bulunduğun yeri temiz tut
alerji gibi. doktor şart
Alerji diye düşünüyorum
Kaşınıyorsa tahta kurusudur.
alerjin var birşeye hastaneye falan git
Sivrisineğe parmak mı attın ne yaptın bu ne awq
Bir şeye alerjin var hemen hasteneye gitmelisin bence
Cildiyeye gitsene ciddi bir şey olabilir
Pire ısırığı olabilir. Ben ona benzettim.
Türkiye virisü
doktora görun maymun çiöegi olabilir
O tırnak ile her türlü mikrop olabilir içinde
Tertemiz ya koru
Uzun tırnak illa kır olur neden böyle uzatirsiniz anlamam yemek yapmak vs
Uzun değil mal misin
Gözlük tak
Tırnakların ne kadar hoş
Tesekkur
Ya alerjidir ya tahta kurusu
Birsey alerji yapmis
Maymun cicegi 😵