Sağlık 18 yaşında bir kız menepoza girebilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 İsteksizlikten bahsediyorum düşükse olabilir mi ya da isteksizlik ondan kaynaklı değilse ne yapılır 18 yaşında bir kız menepoza girebilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yani bahsettiğin şeyler o kadar birbirinden farklı şeyler ki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Peki isteksizlik neden olur bi zamanlar varken isterken bu istek gitti anlamadım ya bir türlü Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Daha 18 yaşındasın doğal olarak birçok Duygu hormon tam olarak oturmadı yaşadığın sıkıntılar olabilir hormonlar bazı şeyler olabilir Öncelikle sağlam bir Psikolojinin sağlam bir vücudun olmalı bunlarla yoğunlaş Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İsteksizlik hormonal düşüklükten de olabilir. Yumurtalıklarına baktırmanı öneririm kan tahlili ile beraber 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Yumurtalığım da kist var küçük iyi huylu bundan mı acaba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olma ihtimali var. Çikolata kisti mi? Yorumla Soran 1 yıl Çikolata kistini bilmiyorum doktor sadece 5 tane iyi huylu küçük kistin olduğunu söyledi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Büyük ihtimalle öyle...Bu bahsettiğin duruma sebep olabilir. Biraz bir şeyler yapıp kendin seviyeni yükseltmelisim Yorumla Soran 1 yıl Zaten bu kist yüzünden bazen reglim bile gecikiyor tedavi mi olsam napsam Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi şeyler mesela Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Buradan yazamam ne yazıkki Yorumla Soran 1 yıl Anladım zaten onu da istemiyorum ki pasiflikten bahsediyorum ben burada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşte bazı şeyler yaparak uyarman gerekiyor. Yahut ilaç hormon alman lazım Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Türk kadınları her yaşta isteksiz bitik çöp zaten menepoz ile alakası yok genetik ile alakalı Üç yıl dokunma bugün de seks yapalım demez 0 0 Yorumla
Raven_ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Isteksizlikle ne alakası var 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Neyle alakalı peki Yorumla Raven_ 1 yıl Hormonlarla alakalı, isteksizlik biraz psikolojik bisey degil mi Yorumla Soran 1 yıl Belki psikolojiktir bilemiyorum ya kurtulmam lazım bundan Yorumla Raven_ 1 yıl isteksizliktan kastın ne mesela ne boyutta Yorumla Soran 1 yıl Pasifim yani istemiyor canım kendim bile bişey yaşamak istemiyorum bazen Yorumla Raven_ 1 yıl O bazen bende de oluyo sorunluyuz galiba Yorumla Soran 1 yıl Keşke bazen olsa neyse Yorumla Raven_ 1 yıl benim duygusal olarak da isteksizlik var Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 326 cevap paylaştı. sanmiyorum hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yani bahsettiğin şeyler o kadar birbirinden farklı şeyler ki
Peki isteksizlik neden olur bi zamanlar varken isterken bu istek gitti anlamadım ya bir türlü
Daha 18 yaşındasın doğal olarak birçok Duygu hormon tam olarak oturmadı yaşadığın sıkıntılar olabilir hormonlar bazı şeyler olabilir Öncelikle sağlam bir Psikolojinin sağlam bir vücudun olmalı bunlarla yoğunlaş
İsteksizlik hormonal düşüklükten de olabilir. Yumurtalıklarına baktırmanı öneririm kan tahlili ile beraber
Yumurtalığım da kist var küçük iyi huylu bundan mı acaba
Olma ihtimali var. Çikolata kisti mi?
Çikolata kistini bilmiyorum doktor sadece 5 tane iyi huylu küçük kistin olduğunu söyledi
Büyük ihtimalle öyle...
Bu bahsettiğin duruma sebep olabilir. Biraz bir şeyler yapıp kendin seviyeni yükseltmelisim
Zaten bu kist yüzünden bazen reglim bile gecikiyor tedavi mi olsam napsam
Ne gibi şeyler mesela
Buradan yazamam ne yazıkki
Anladım zaten onu da istemiyorum ki pasiflikten bahsediyorum ben burada
İşte bazı şeyler yaparak uyarman gerekiyor. Yahut ilaç hormon alman lazım
Türk kadınları her yaşta isteksiz bitik çöp zaten menepoz ile alakası yok genetik ile alakalı
Üç yıl dokunma bugün de seks yapalım demez
Beyin yoksa her türlü girer
Isteksizlikle ne alakası var
Neyle alakalı peki
Hormonlarla alakalı, isteksizlik biraz psikolojik bisey degil mi
Belki psikolojiktir bilemiyorum ya kurtulmam lazım bundan
isteksizliktan kastın ne mesela ne boyutta
Pasifim yani istemiyor canım kendim bile bişey yaşamak istemiyorum bazen
O bazen bende de oluyo sorunluyuz galiba
Keşke bazen olsa neyse
benim duygusal olarak da isteksizlik var
Saçma