Yemek yerken çenemden kat kut sesler geliyor. Başlarda hafifti ama artık gürültülü ve sürekli geliyor. Çıkık olsa ağrı olurdu ama ağrım yok. Ne olabilir bu sesler?
Zaten işsizim bir de bu masraf çıktı😣
Yemek yerken çenemden kat kut sesler geliyor. Başlarda hafifti ama artık gürültülü ve sürekli geliyor. Çıkık olsa ağrı olurdu ama ağrım yok. Ne olabilir bu sesler?
Zaten işsizim bir de bu masraf çıktı😣
Böyle bir soru daha önce gördüm ve cevapladım siz misiniz bilmiyorum ama tamamen sıkıntı ve stresten kaynaklanıyor doktor ile görüştüğümde böyle söyled.
Yok ben ilk defa soruyorum. Nedeni stresse yine iyi ama cerrahilik bir şeyse diye tedirgin oluyorum
Galiba sizin de başınıza geldi. Hangi branşa gittiniz? Ve ses tam olarak çeneden geliyordu değil mi?
Cevap
2Cevap
Bende de oluyor.. doktora gitmeniz lazım. çene kıkırdağı sanırım çıkıp geri geliyor.
Siz gittiniz mi bunun için?
Hayır gitmedim.
benimde 2 semedir geliyor agiz acarkwndw yamuk aciyom hafif s ye kayiyo ama tek tedavisi plak ya da cerrahi islemmis
Peki sana konulan tanı nedir?
Ve hangi birime gittin bunun icin?
ben 20lik dis icin gittim aslinda ama ilk once genel dise gittim cene cerrahi icin yesil alan acildi 19 agustostan beride randevu bekliyorum ona cene cerrahi bakiyor tani koyulamadi daha gidemedim cunku
KBB'ye görün o çoğu kişi de oluyor
Ses çeneden geldiği için çene cerrahi diyorlar ama kbb bakar mi ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?