Sağlık Korktuğunuz bir sağlık sorunu var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Evet yurdumuzca allah korusun dediğiniz bir sağlık problemi var mı?(Görsel pinterestten) Korktuğunuz bir sağlık sorunu var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
AnlamınıBilmek Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ülkedeki cinsel açlığın hastalığından Allah bizi korusun 3 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 457 cevap paylaştı. Kanser sanırım rabbim kimseye vermesin inşallah 🙏 enistemi ve dayımı kanserden kaybettigim için çektiği sıkıntıları bildiğim için bu beni çok korkutuyor 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kanser ve kalp krizi başı çekmekle beraber fosilleşmiş zihniyete sahip olanların ruh sağlığı sorunu 1 0 Yorumla
Nureddinakmn Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Epilepsi hastası bende çok nadir nöbet geçiriyorum da bunun sıkalaşmasın dan korkuyorum en son 2 sene önce atak geçirdim 0 0 Yorumla
Noctiluzeze Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl kanser ya en beteri kaçıncı yüzyıldayız hala tedavisi bulunamıyor çok korkutucu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tedavisi var ssdece sunulmuyor Yorumla
manolya1903 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Ben bana bakanların güzelliğimden kör olmasınlar diye korkuyorum💅🏻🎀💅🏻🎀💅🏻✨✨✨✨✨ 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% 1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Beş tane stent var kalp damarlarında sonuncusu 2011 de takılmıştı. 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 454 cevap paylaştı. Var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ülkedeki cinsel açlığın hastalığından Allah bizi korusun
Kanser sanırım rabbim kimseye vermesin inşallah 🙏 enistemi ve dayımı kanserden kaybettigim için çektiği sıkıntıları bildiğim için bu beni çok korkutuyor
Kanser ve kalp krizi başı çekmekle beraber fosilleşmiş zihniyete sahip olanların ruh sağlığı sorunu
Epilepsi hastası bende çok nadir nöbet geçiriyorum da bunun sıkalaşmasın dan korkuyorum en son 2 sene önce atak geçirdim
kanser ya en beteri kaçıncı yüzyıldayız hala tedavisi bulunamıyor çok korkutucu
Tedavisi var ssdece sunulmuyor
Ben bana bakanların güzelliğimden kör olmasınlar diye korkuyorum💅🏻🎀💅🏻🎀💅🏻✨✨✨✨✨
Beş tane stent var kalp damarlarında sonuncusu 2011 de takılmıştı.
Gözlerle ilgili sağlık sorunundan korkuyorum
Tamamı korkutur beni
Kanser türleri ve alzheimer
Allah mı?
Evet var, kanser
Allah'a çok şükür yok
Kadın hastalıklarının tümü
Kanser hastalıkları
Kanser
Çok şükür öyle bir durumum yok
Yok çok şükür
Alzheimer.