6 ay önce nöbet geçirmiştim, nörolojiye gittik ve epilepsi olabilir dediler. Eeg için tarih verdiler.
Epilepsi belirtileri neler? Sadece 1 kere nöbet geçirdim, epilepsi olabilir mi? Kafaya takmazdım normalde ama halamda da epilepsi var🫠
6 ay önce nöbet geçirmiştim, nörolojiye gittik ve epilepsi olabilir dediler. Eeg için tarih verdiler.
Epilepsi belirtileri neler? Sadece 1 kere nöbet geçirdim, epilepsi olabilir mi? Kafaya takmazdım normalde ama halamda da epilepsi var🫠
Aynı durumu kardeşim de yaşadı. Hatta 2 ay kadar epilepsi ilacı da kullandı. Ama değilmiş, sonra testler falan yapılınca anlaşıldı. Yani olmayabilirsin.
Cevap
6Cevap
Yeğenim epilepsiydi özel doktorda İstanbul'da tedavi gördü ve iyileşti eğer öyle bir şey varsa jiç devlette uğraşma anlamıyorşar oralaroda anlayana ladar gezdiler nöbet geçirirken cocuk gözler gidiyordu vucud titriyordu başkalarda ölü gibiydi biz, öldü sandık gittikçe brlirtileri değişti titreme felan agzından su felan geliyordu
Olabilir nöbetlerin çok sık olması gerekmiyor
Merhaba son durumunuz nedir şu anda geçmiş olsun?
@huseyinozen92 merhaba kardeşiniz neden nöbet geçirmiş peki?
Sadece 1 kere olunca epilepsi teşhisi koymazlar genelde. 2kez olması lazım. Epilepsi olabilir tabi
Nöbet geçirdiğini kim söyledi
Doktor😊
Hangi tip nöbet
Nöroloji
Pardon yanlış okumuşum soruyu
Nasıl yani?
Nöbet gecirdigini kim söyledi ve ne olmus
Bayılmıştım acile götürdüler, orada nörolojiye git dediler. Gittim nörolojiye anlattım şöyle böyle diye nöbet geçirmişsin dediler.
Şöyle Şöyle bide bana anlatsam mi?
Dışarıdaydık sıcaktı hava, baya bı başım döndü midem bulandı birde gözüm kararıyordu. yere atmışım kendimi vücudumu falan kasmışım baya, gözlerim geri gitmiş. arkadaşım yanımdaydı o anlattı.
Altina kaçırdın mı?
Aç miydin bsieye canın skiin miydi
Açtım ve evet stresli olduğum bir dönemdi
Bu epilepsi olduğun anlamına gelmez eeg çektir
Tarih verdiler eeg icin
tamam çektir bence epilepsi degilsin
Umarımm
Olsanda bisey yok
olabilir
Olabilemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?