Sağlık İğne vurulmak istiyom ama hasta değilim ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler1 yıl Ne yapmalıyım lütfen cevap verin Güncellemeler1 yıl Cevap verin lütfen İğne vurulmak istiyom ama hasta değilim ne yapmalıyım? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. vurulma o zaman zararlı olabilir 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hoşuma gidiyor iğne vurulmak Yorumla Soran 1 yıl Ailecek fiziksel olarak benden kuvvetli olur musunuz Yorumla Soran 1 yıl Kaç kişi yapabilirler sence Yorumla
kalbimdekineithafen Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Ne amaçla 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Hoşuma gidiyor Yorumla kalbimdekineithafen 1 yıl Bence sen iğneden önce bir beyin nakli yaptır Yorumla lovebuddy 1 yıl 😁😁😁😁 Yorumla Soran 1 yıl Lütfen kınama Yorumla Soran 1 yıl Genç bir erkeğe kaç kişi sakinleştirici iğne vurabilir dirense ikinizede soruyorum Yorumla kalbimdekineithafen 1 yıl Sen harbi beyinsizmişsin ya Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Noldu Yorumla kalbimdekineithafen 1 yıl Oğlum senin kafan yerinde mi cidden hani soru sorarken ne yapıyorsun bir şey mi içiyorsun önce Yorumla Soran 1 yıl Fetiş bu lütfen yargılama Yorumla kalbimdekineithafen 1 yıl Ya git cidden ufff bıktım artık saçma sapan şeylerle karşılaşmaktan diyorum tamam daha kötüsü olamaz ve bir bakıyorum başka bir gün daha da kötüsü çıkıyor Yorumla Soran 1 yıl Ya neden beni anlamıyorsun Yorumla lovebuddy 1 yıl Hahaha😁😂 Yorumla kalbimdekineithafen 1 yıl Ya tamam git ne halin varsa gör gir nerene iğne yaptıracaksan da yap Yorumla Soran 1 yıl Bana bir fikir verin lütfen Yorumla Soran 1 yıl Ne yaparsam zor kullanırlar bana Yorumla Soran 1 yıl Lütfen fikir verin yargılamayin Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla
lovebuddy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Sebep nedir o zaman 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hoşuma gidiyor Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Niye 0 20 Yorumla Soran 1 yıl Hoşuma gidiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Keyfi iğne yapacaklarını sanmıyorum Yorumla Soran 1 yıl İşte ne olursa iğne gerek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla bilmiyorum ki hastanede staj yaptığım zaman genelde hastalara röntgen çekimi isteniyordu iğne olan pek duymamıştım Yorumla Soran 1 yıl Peki kaç kişi zorla iğne vurabilir sence Yorumla Soran 1 yıl Kuvvet olarak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zorla iğne vuracaklarını sanmıyorum Yorumla Soran 1 yıl Kuvvet olarak kaç kişi yapabilirler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama şu şekilde sağlık ocaklarında iğne vurdurabilirsin işte tetanoz aşısı veya hepatit aşıları olmak istersen o zaman ancak Yorumla Soran 1 yıl Küçük çocuklara zorla iğne vurulduğunu gördün mü hiç Yorumla Soran 1 yıl Denk geldin mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben röntgendeydim diğer birimleri pek görme fırsatım olmadı Yorumla Soran 1 yıl Yani kaç kişi sakinleştirici iğne vurabilir dirensem çırpınsam mesela Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla bilmiyorum kanka Yorumla Soran 1 yıl Sence Yorumla Soran 1 yıl 17 yaşında birine zorla iğne vurabilir mi reşit olmadığı için Yorumla Soran 1 yıl Bişey sorabilirmiyim gizliden ciksana lütfenn Yorumla Soran 1 yıl Önemli benim için Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla Soran 1 yıl AblA Yorumla
Kızlar Ne Diyor
vurulma o zaman zararlı olabilir
Hoşuma gidiyor iğne vurulmak
Ailecek fiziksel olarak benden kuvvetli olur musunuz
Kaç kişi yapabilirler sence
Bana yazsanaaa
Ne amaçla
Hoşuma gidiyor
Bence sen iğneden önce bir beyin nakli yaptır
😁😁😁😁
Lütfen kınama
Genç bir erkeğe kaç kişi sakinleştirici iğne vurabilir dirense ikinizede soruyorum
Sen harbi beyinsizmişsin ya
Neden
Noldu
Oğlum senin kafan yerinde mi cidden hani soru sorarken ne yapıyorsun bir şey mi içiyorsun önce
Fetiş bu lütfen yargılama
Ya git cidden ufff bıktım artık saçma sapan şeylerle karşılaşmaktan diyorum tamam daha kötüsü olamaz ve bir bakıyorum başka bir gün daha da kötüsü çıkıyor
Ya neden beni anlamıyorsun
Hahaha😁😂
Ya tamam git ne halin varsa gör gir nerene iğne yaptıracaksan da yap
Bana bir fikir verin lütfen
Ne yaparsam zor kullanırlar bana
Lütfen fikir verin yargılamayin
?
Sebep nedir o zaman
Hoşuma gidiyor
?
Niye
Hoşuma gidiyor
Keyfi iğne yapacaklarını sanmıyorum
İşte ne olursa iğne gerek
Valla bilmiyorum ki hastanede staj yaptığım zaman genelde hastalara röntgen çekimi isteniyordu iğne olan pek duymamıştım
Peki kaç kişi zorla iğne vurabilir sence
Kuvvet olarak
Zorla iğne vuracaklarını sanmıyorum
Kuvvet olarak kaç kişi yapabilirler
Ama şu şekilde sağlık ocaklarında iğne vurdurabilirsin işte tetanoz aşısı veya hepatit aşıları olmak istersen o zaman ancak
Küçük çocuklara zorla iğne vurulduğunu gördün mü hiç
Denk geldin mi
Ben röntgendeydim diğer birimleri pek görme fırsatım olmadı
Yani kaç kişi sakinleştirici iğne vurabilir dirensem çırpınsam mesela
Valla bilmiyorum kanka
Sence
17 yaşında birine zorla iğne vurabilir mi reşit olmadığı için
Bişey sorabilirmiyim gizliden ciksana lütfenn
Önemli benim için
?
AblA