AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Düşman olduğun kişinin suratına atabilirsin veya susturucu silah ile kafadan 1 mermi vurarak soykırım yapabilirsin veya roket RPG-7 atabilirsin o kişinin yaşadığı çadıra
Ne çadırı ne soykırımı nerden bulayım rpg 7 😂😂
alamasın öyle yasaklı urunlerı herkes alıp ya da satılmaz
Satan elbet vardır
onu bunu bilmem benzın bıtıyınde bıdonla almaya gıdınce petrolden evrak gıbı bırsey var onu doldurup alınıyor düşün brnzın bıde
İmza da atarız önemli değil
çok merak etım napacaksınız
ve imza atman şurda kalsın öyle böyle seyıde herkeze vermezler galıba ancak bunun bır işin gereyı kulanılıyorsa fırmanında tıcater ve belgesını fılan gosterıp alırlar herseyın bır kuralı var
Evde kullanacağım neyi merak ediyorsun elinde sonunda alacam bir yerde işimi zorlaştırmayın
😂😂ben zorlastırmıyorum kanunlar böyle dıyor nedıyeyım inş bulursun hayorlı bereketli şeylerde kulanırsın sızede iyi gunler
Yakında duyarsın kanallarda ee birinin canını yakarsan biri de senin canını yakar dr olduğu için haberini alırsın yani daha tam kesinleşmedi bedenim de kalıcı hasar herangi bir şey var mı bilmiyorum ben kötü biri değilim kim olursan ol canını yakanın canını yakmaya hakkın vardır sonuçta adalet şiddet le oluyor adalet şiddetin temelidir sonuçta
bılmıyorum neler yasandı ama intıkam intıkamla alınmaz kanunlarla adaletle alınır sabırlı olunur
Kanun adalet olsaydı böyle bir şey olmazdı dimi ben böyle bir şeyi yapmak istemezdim dimi
tmda arkadasım sende devamlı durmadan hep kanunlarla gıt o olmadı başka yere devamlı kanunlarla uğraşarak hakını ara savcılar var adalet var yapmadılar bidaha dılekce ver bıdaha ver hep ver hakını alana kadar adalwtlı uğraş sorununu çözerler
Senin kanundan adaletten hiç bir şeyden haberin yok bak sen bile savcılar yapmadı mı bir daha bir daha yap diyorsun göz yumma var şikayet hakkın 1 defa kanunları bende biliyorum ceza yok onlara anlıyormusun adalet herkese eşit değil hadi diyelim ceza aldı en fazla hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilir Türkiye değil muz cumhuriyeti diyorlar ya o bile çok muz cumhuriyeti bile olamaz
tam cımere yaz bıdaha yaz bıdaha yaz
Bilginiz yoksa cimer bir aracı kurumdur cimere yazdığınız zaman aynı şikayet ettiğiniz yere tekrar şikayet etmiş olursun cimere yazdım sağlık bakanlığına şikayet ettim ne cevap aldım biliyormusun kalıcı hasar herangi bir şey yoksa önemli değil diyor bir doktor kolay kolay yetişmiyor diyor yetişmediği için bir doktorun suç işleme hakkı var diyor yani anladın mı kasıtlı olarak gereksiz yere ameliyat edildim kanıt olmasına rağmen göz yumdular peki hakim bana ne dedi biliyormusun git tazminat davası aç oda göz yumdu alacağı cezayı öğrendiğimde boşuna uğraştığı mı anladım görevini kötüye kullanma cezası 6 aydan 2 yıl yatarı yok ceza bile denmez hüküm bile verilmiyor erteleniyor suç olmadı silinip gidiyor yanlış anlama ama siz Türkiye de yaşadığınıza emin misin
anladım yanı iyi iti ısımaz gıbı bırsey olmuş üzüldüm bssınıza demekı çok kötü sorunlar acıkmıs
Ne yapacan ki kezzabı
Ne işe yarıyorsa onu yapacağım
Satışı yasaklanmıştı.
Buluruz uzun sürebilir ama imkansız değil
Ben de Vakum bombası var, veriyim mi?
Öldürüyorsa istemem
Komple bir mahalleyi kül eder 😂 şaka maka Allah korusun bulaşma aklında öyle şeyler varsa
Öldürmek olmaz acı çektireceksin kalıcı hasar vereceksin
Başını belaya sokma knk
Niyetler kötü anlaşılan?
Benim kötü niyetim olmadı hiç ne yaparsan onu yaşarsın
Ne yapacan
Lazım demir üzerine dökeceğim
Ha anladım birini haşlanyacan sandım
Haşlama suda olmuyor mu
Bu dediğin şeylerde yakıyor ya
boş ver onu haşlama falan nerden alabilirim
Napacaksin
Metal için kullanacağım
Bakkaldan
Napcan
Seni yakacam niye herkes napacağımı soruyor siz ne soru sordum cevap verin
Söylemeyeceğim milleti gidip yakacan
Doğrusu yakacam bedenimde kalıcı bir hasar herangi bir şey varsa onu yakacam mutlu oldun mu
Marketten
Ekşın mi vaarr
Ekşın var derken anlamadım
Boyacilardan
Boyacılar dan mı
Boya satan yerlerden
Yarın bir gidip sorayım doğru ise teşekkür ederim
Nerdensin
Evdeyim
Kac yasindasin
Ne yapacan 22
Ne yapiyorsun