Sağlık İshal olan var mı bu nasıl ağrı öldürdü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Allah'ım bu ne böyle geçmek bilmiyor Güncellemeler1 yıl Muz elma probiyotik kahve limon asprin kola hepsini ni içtim banamisin demiyor bağırsaklarımda enfeksuyon var napsam geçer uyuyamıyorum beş gündür İshal olan var mı bu nasıl ağrı öldürdü? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 357 cevap paylaştı. 5 gündür geçmiyorsa neden doktora gitmiyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hastnelerdeyim zaten beş gündür serumlar vs ama geçmiyor Yorumla KingNothing01 1 yıl Umarım ciddi bir şey çıkmaz çok geçmiş olsun Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ishal olmayan yoktur da hic oyle agri falan olmadim sende baska bir sey olmus olmayasin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bağırsaklarım enfeksiyon olmuş Cevap sahibi 1 yıl Ona gore ilac verseydi doktor o zaman Soran 1 yıl Antibiyotik verdi geçirmiyor bu da Cevap sahibi 1 yıl ara konus doktorunla
Greaper Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Probiyotik ve C vitamini 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Fayda etmiyor Yorumla Greaper 1 yıl Doktora git kardeşim Yorumla Soran 1 yıl Gittim Yorumla Greaper 1 yıl Ne dedi Yorumla Soran 1 yıl Enfeksiyon var dedi serum verdi bir ton ama geçmiyor antibiyotiklerini bitir diyor içiyorum ama yok düzelme Yorumla Greaper 1 yıl Kardeşim enfeksiyon var o zaman cidden. Ama doktor verdiği ilaç etkili olmamış olabilir. Doktor değiştir. C vitamini ve probiyotik al bol bol yine de. Çok su iç. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kanser olabilirsin geçmiş olsun ağrı kesici al 0 19 Yorumla Soran 1 yıl Dkdkdkd sağol valla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Günaydın şu an nasılsın? Yorumla Soran 1 yıl Daha iyiyim elhamdülillah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tanrı iyilik versin inşallah Yorumla Soran 1 yıl Birdaha insanlara kanser olursun vs yazma jdkd az akıllı ol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belki kansersin ishalle baslıyo hersey Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dogru yazdım belki erken teşhis olursun Yorumla Soran 1 yıl Of bir boş konuşma nolur hemşireyim. Böyle aptal şeylerle insanları korkutmayin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ozaman neden boş soru soruyorsun Yorumla Soran 1 yıl Sananeeeee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bagırmaaa banaaaa muayene ederim seni yoksa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anestezi uygulamadan ameliyat ederim seni ölürsün Yorumla Soran 1 yıl Bende senin tam böyle felç bırakacak kısmına iğneyi soktummu felç kalırsın dengesiz sonra bir ömür yatakta debelen dut Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tek sebekenmem ama yatakta :) senınle debelenirim Yorumla Soran 1 yıl Shhshs ya malmisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne oldu dıxbsjdbd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Birdaha hiç ishal olmazsın :) ahahs zjsbxksndjxne Yorumla Soran 1 yıl Jfjfjfjfmdkd sen olda başına gelsin gorim nasıl ağrı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Suss şom ağzını acma dıxbe Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Muz elma ye 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Fayda yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haşlanmış patates denedin mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doktora gitmelisin o zaman gidebiliyor musun Yorumla Soran 1 yıl Gittim dört serum aldım bnamisin demiyor geçmiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kıyamam neden oldu Yorumla Soran 1 yıl Bı anlasam bağırsaklarımda enfeksiyon olmuş galiba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Su tüket bol bol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstersen götüreyim seni Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🥺🥺🥺🥺🥺 Yorumla Soran 1 yıl Beş gündür gidiyorum birdaha artık ölsem gitmem yeter Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dikkat et kendine tehlikeli Yorumla Soran 1 yıl Napiyim nesi tehlikeli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Susuz kalma bol su iç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Katı şeyler tuket Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
5 gündür geçmiyorsa neden doktora gitmiyorsun
Hastnelerdeyim zaten beş gündür serumlar vs ama geçmiyor
Umarım ciddi bir şey çıkmaz çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun çok hareket etme sola yanık dön
Ishal olmayan yoktur da hic oyle agri falan olmadim sende baska bir sey olmus olmayasin
Bağırsaklarım enfeksiyon olmuş
Ona gore ilac verseydi doktor o zaman
Antibiyotik verdi geçirmiyor bu da
ara konus doktorunla
Probiyotik ve C vitamini
Fayda etmiyor
Doktora git kardeşim
Gittim
Ne dedi
Enfeksiyon var dedi serum verdi bir ton ama geçmiyor antibiyotiklerini bitir diyor içiyorum ama yok düzelme
Kardeşim enfeksiyon var o zaman cidden. Ama doktor verdiği ilaç etkili olmamış olabilir. Doktor değiştir. C vitamini ve probiyotik al bol bol yine de. Çok su iç.
Limon tuzu yut biseyin kalmaz 1 parca
Geçmiş olsun canım
Yooo olmadım 😂
Kanser olabilirsin geçmiş olsun ağrı kesici al
Dkdkdkd sağol valla
Günaydın şu an nasılsın?
Daha iyiyim elhamdülillah
Tanrı iyilik versin inşallah
Birdaha insanlara kanser olursun vs yazma jdkd az akıllı ol
Belki kansersin ishalle baslıyo hersey
Dogru yazdım belki erken teşhis olursun
Of bir boş konuşma nolur hemşireyim. Böyle aptal şeylerle insanları korkutmayin
Ozaman neden boş soru soruyorsun
Sananeeeee
Bagırmaaa banaaaa muayene ederim seni yoksa
Anestezi uygulamadan ameliyat ederim seni ölürsün
Bende senin tam böyle felç bırakacak kısmına iğneyi soktummu felç kalırsın dengesiz sonra bir ömür yatakta debelen dut
Tek sebekenmem ama yatakta :) senınle debelenirim
Shhshs ya malmisin
Ne oldu dıxbsjdbd
Birdaha hiç ishal olmazsın :) ahahs zjsbxksndjxne
Jfjfjfjfmdkd sen olda başına gelsin gorim nasıl ağrı
Suss şom ağzını acma dıxbe
Leblebi ye
Doktora gttnmı
Elma suyu iç
Muz elma ye
Fayda yok
Haşlanmış patates denedin mi