Çok çok saçma gelecek belki ama, cam açık uyuyamıyorum ben çünkü uyurken karga vs kuşların gelip beni yiyeceğini düşünüyorum ölü sanıp. Bu yüzden bana yakın olan camları hep kapatıyorum, ha bide Su fobim var o çoğu kişide vardır yüzme bilmiyorum bu yüzden, yükseklik korkusu da + bu kadar şimdilik. Sizinki neler?
Bende de yükseklik korkusu var, gece uyurken arkam duvara dönük olmazsa sanki biri arkamda beni izliyor gibi hissediyorum, ben de cam ya da balkon açık uyuyamıyorum gece eve yarasa falan girer diye 😅
Bebekleri öpemiyorum. Sevmediğimden değil. Her gören kucağına alıp şapır şupur öpüyor. Ne zaman kucağıma bebek alsam içimden "bunu buradaki herkes öpmüştür. Milletin salyaları dudağıma bulaşmasın" deyip öpmekten vazgeçerim 😂
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Mckdkdj çok değişik bir olay harbiden aklıma gelmezdi
Yataktan aşağı kolumu sallayip uyuyamam yatağın altından bir varlık beni çekecek gibi hissediyorum 🤷 korku film manyagiyim bu arada sebebi Freddy (elm sokağı kabusu) ve tripofobi m var ay kusucam şimdi 🤢
Saçma değil aslında çoğu insanlarda bu var🫠 Benim de kapalı alan fobim ve böcek föbim var, böceği yazarken bile bi değişik oluyorum midem bulanıyor bayılacak gibi oluyorum o derece bir fobi.
Böceklerden korkmam ama kelebeklerden çok korkuyorum tiksindirici geliyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Denizde yüzerken arkamada gavur varsa özellikle yaşlı gavur erkekler beni boğacak gibi hissediyorum🤣💔Köpek fobim var böcek kurtçuk fobisi ıyy yatarken kuş girmesi fobisi bende de var…