Sağlık Yüzümü canlandırmak için ne yapmalıyım? gilett Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ağır makyaj malzemeleri kullanıp yüzümü eskitmek istemiyorum var mı doğal güzel önerileri olan yardımcı olun lütfen Güncellemeler+1 yıl Tıraştan mahfolan cildimi nasıl canlandırcam_? Yüzümü canlandırmak için ne yapmalıyım? Cevapla Makyaj Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir şey söyleceğim her türlü şeye saygı duyarımda sakın kızma makyaj mı yapıyorsun 1 6 Yorumla Berilyumco Haahahhahaa :D Yorumla gilett Hayır gözlerimin altında morluklar filan var yüzümün canlı gözükmesini istiyorm artık daha iyi bir yüze sahip olmak istiyorum o kadar. Yorumla gilett +1 yıl Şimdi sen napıyosun yüzünü canlı tutmak için paylaş bilgilerini benimle:D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım kusura bakma merak ettimde.. Uyku düzenın nasıl morluklar o yuzdendır ama makyajı ben bılmıyorum uykuna düzen ver Yorumla gilett +1 yıl Ne kadar uyusamda var bıktım ya yüzüm ölü gibi kızlar filanda yüzüme bakmıyo sevgili yapamıyorum:D. Yüzümü düzeltmem lazmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende uykusuz olunca çok kötü oluyorum bak nemlendirici sür yüzün güzel olur peeling falan yap işe yarıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir şey söyleceğim her türlü şeye saygı duyarımda sakın kızma makyaj mı yapıyorsun
Haahahhahaa :D
Hayır gözlerimin altında morluklar filan var yüzümün canlı gözükmesini istiyorm artık daha iyi bir yüze sahip olmak istiyorum o kadar.
Şimdi sen napıyosun yüzünü canlı tutmak için paylaş bilgilerini benimle:D
Anladım kusura bakma merak ettimde.. Uyku düzenın nasıl morluklar o yuzdendır ama makyajı ben bılmıyorum uykuna düzen ver
Ne kadar uyusamda var bıktım ya yüzüm ölü gibi kızlar filanda yüzüme bakmıyo sevgili yapamıyorum:D. Yüzümü düzeltmem lazmm
Bende uykusuz olunca çok kötü oluyorum bak nemlendirici sür yüzün güzel olur peeling falan yap işe yarıyor