Sağlık 20-30 tane parol? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Merhaba, bir sorum var 20-30 tane hatta 36 da olabilir bu kadar parol içince ne olur?Yani parasetamol. 20-30 tane parol? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ayzibeyzi Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Define islemleri başlatılır ( Allah korusun tabi ) cjdjfjjdjfk 0 0 Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ben arasından 3 saat geçmeden 2 tane içmiştim ağrım geçsin diye ölmekten beter olmuştum sakın yapma 0 0 Yorumla
Ramoness Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 45% 1 yıl Sağlık konusunda 425 cevap paylaştı. Miğde kanaması geçirirsin ölmezsin ölmekten beter olursun 0 5 Yorumla Ramoness 1 yıl Mide Yorumla sjkla 1 yıl TDK olarak tam düzeltiyordum ki siz düzeltmişsiniz zaten ahshs Yorumla Ramoness 1 yıl Düzeltilecek onca insan varken benimi buldun bad girl😂 Yorumla Ramoness 1 yıl Karakter olarak Yorumla sjkla 1 yıl Onlarla nasıl başa çıkayım 🥺 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bütün dertlerine sorunlarına planlarına hayallerine işlerine alışkanlıklarına veda edersin bir şey olmaz 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Sağlık konusunda 940 cevap paylaştı. Midende parol eczanesi açılmış olur. 1 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Sağlık konusunda 813 cevap paylaştı. Ölmezsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Define islemleri başlatılır ( Allah korusun tabi ) cjdjfjjdjfk
Ben arasından 3 saat geçmeden 2 tane içmiştim ağrım geçsin diye ölmekten beter olmuştum sakın yapma
Miğde kanaması geçirirsin ölmezsin ölmekten beter olursun
Mide
TDK olarak tam düzeltiyordum ki siz düzeltmişsiniz zaten ahshs
Düzeltilecek onca insan varken benimi buldun bad girl😂
Karakter olarak
Onlarla nasıl başa çıkayım 🥺
Bütün dertlerine sorunlarına planlarına hayallerine işlerine alışkanlıklarına veda edersin bir şey olmaz
Midende parol eczanesi açılmış olur.
Geberir gidersin derdin ne bu kadar
Allah rahmet eylesin
Ölmezsin
Ölürsün en fazla bir şey olmaz
Mide ağrın olur
Ölürsün