İki dk dışarı çıkayım dedim kos koca bankı ordan geçerken ağaçla tokustum 😂 kafamın içinde karıncalanma ve Hafif baş dönmesi var kafa tası içinde bir şey olabilir mi bir sağlık ekibimiz var mı. kimlik de yok kayıp etmiştim. Buraya niye yazdım derseniz son gönderim olabilir ne olur ne olmaz sjsjsj 😂😅
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılMerhaba,
Geçmiş olsun, şu an nasılsın?
Bir şey olmaz bana minibüs çarptı takla attım ama bayılmadım bile! 😅
Ne olacak hatta yerde iken sigara istedim başımdakilerden sigara yaktım!0159 Yorumla
Soran1 yılşu an sadece sislik var arada zonklama var okadar
Soran1 yılBen çok şey yaşadım. Azrail bekliyor 😂
- 1 yıl
Şişliğe buz vurur vurmaz buz koymak lazımdı
Zonklama normal çok sert mı vurdun
Bende çok şey yaşadım yaşamamam gereken ne varsa
Beni de bekliyor 😅
Soran1 yılBanktan geçerken az telefona bakayım derken kafamı bir kaldırdım kol kada ağacın dalı varmis kfam saplandı sol üst tarafı baya sert vurdum ama kanadi sandım başım döndü zaten Çarpınca 😂
Soran1 yılOhoho valla neler yaşadık Allah biliyor bir ben 😂
- 1 yıl
Normaldir baş dönmesi bana da çok oldu 😅
Mesela binaya giriyorum sipariş götürüyorum bazı binaların tavan alacak ya da doğalgaz saati çok vurdum yani öyle bam diye böyle bir yere çökmeler oldu yani 😅😂😅
Rabbim sağlık sıhhat versin eğer ki yarın daha iyi olmazsa acile git göster - 1 yıl
Ben hiç yaşamadım hiç yaşamamış gibiyim yaşamak istiyorum izin verirlerse
Soran1 yılBurnuma dal girmesinden köprüden geçerken çöplüğe düşmemden arabanın dikiz aynası koluma çarpmasındsn uçurma bisikletle uçuyorken abimin 2,3 saniye ile tutmasından parmağıi ortadan ikiye yarmamdan 7,8 dikiş izi var hala ohoho say say bitmez 🤣
- 1 yıl
Oha yani oha sende göz var 😂Nazar var okut kendini 😅Bende hocayım ama buna nefes yetmez üflenmez 😅
Felak Nas Ayetel Kürsi oku ya da dinle
Dikkat et önce tedbir sonra tevekkül
MaşaAllah Polat Alemdar gibi olmuşsun 😂skdkd kaç kere ölümden döndü jdjd
Soran1 yılBeni bunlar yormadi beni en yoran kan enfeksiyonu oldu bunlar onun yanında hicti en büyük ölümden ondan döndüm Allah biliyorya 2 haftayı çok çok zor geçirdim ölmek istedim anneme kaç kere dedim ölmek istiyorum sesimin çıkamadığı en zor dönem o dönemdi
- 1 yıl
Rabb'im sağlık sıhhat versin 🌸bende ölmeyi çok istiyorum istedim ama otobüs çarptı minibüs çarptı bariyerlere girdim 30 metre sürüklendim nice kazalar oldu ama yaşıyorum 😅
- 1 yıl
Ölüm bile nasip olmuyor
Soran1 yılşu an hala gizli enfeksiyon var
Soran1 yılEos%16 EOS #1.9
- 1 yıl
Allah sağlık sıhhat versin peki tedavisi tedavi ne durumda
- 1 yıl
Dikkat et kendine yahu
Soran1 yılBenim temiz bir ortamda olmam sart
- 1 yıl
Ortamın nasıl ki? Nerde kalıyorsun, ev güneş görmüyor mu yeşillik mı yok oksijen mı yok Safranboluydu sanırım hiç bakmadım nerede kaldığina ha hangi şehirde olduğunu 😂 safranbolu'da şehir var mı ya yok djdjdjd
Soran1 yılYani enfeksiyon kapmamam için temiz yerde durmam lazım
- 1 yıl
Balıkesir temiz diyorlar var oraya giden kardeşlerim 😅 İstanbul temiz değil bence 😅
Soran1 yılBen Balıkesir'de degilim
- 1 yıl
Balıkesir güzel yer yaşamak için temiz diye söyledim doktorlar bile tavsiye ediyor 😅
- 1 yıl
Nerede olduğunu öğrendim Karabükmüş sjsjs
Soran1 yılSus sus 😁 kimseye deme ismi çıktı şehrin ya beter olsunlar 🙄
- 1 yıl
Canları cehenneme hepsinin lanet olası pislikler 😅 istersen kaldır o yorumu 😂 Ulan daha az önce baktım yani
Soran1 yılKalkmıyor mesaj komple gitmesi lazım 😂
- 1 yıl
Yok yahu görüşün yanından kaldırabilirsin 😅var öyle bir özellik 😅hadi yeniden dene kalkacak skdkd
Soran1 yılŞikayet et diyor
Soran1 yılEğer tümü ise ful bunu görme yani görüşün siliniyor
- 1 yıl
O zaman bırak kalsın boş ver Ben Mesela senin görüşüne tıkladığım zaman istediğim yorumu yani istediğim yorumu kaldırabiliyorum bunu görmek istemiyorum diye bir şey var Ben yukarıdan bakmayacaksın hangi metni kaldırmak istiyorsan oraya 😅
Soran1 yılBende o yok o sorunun yanındaki 3 noktaya basıyorum şikayet et çıkıyor
- 1 yıl
O zaman boş ver ya canımız sağolsun zaten arada kaynayıp gitmiştir 😅
Soran1 yılHahaa boş ver keyfimize bakalım yeter
- 1 yıl
Olur olur 😅 tünaydın 😅 Başın nasıl oldu 😅
Soran1 yılTünaydın dundden veri sersemlik var ayakta duramıyorum annemler yemeği getiriyor sabahta uyumadan önce lavaboya gittim yuz üstü yere yapıştım omzum geride kaldı onu incilttim kalktım onada mecalim yok annemde dedi bu sıra sende birşeylik var erkek kardeşim kaldırdi lavabodan abla dedi birşeyin var mı diye
- 1 yıl
Rabb'im sağlık sıhhat versin
O zaman doktora git ihmal etme kendini
Geçmiş olsun sende göz var nazar var
Profile koyma şöyle şeyleri
Evet var yani
Karikatür filan koy😅
Soran1 yılOlmaz kalsın 😂
Soran1 yılValla kaç gündür üstümde bir şey var scooterdan da düşmüştum buraya gönderi atmıştım göğsümun halı diye 😂 onda bile huzur yoktu kaldırdım onu gizliden sormuştum 110 yakındı galiba erkek görüşu gelmişti 😂
- 1 yıl
Ulan ha bire sıkıntı var acaba sana musallat mı oldular 😅 tövbe tövbe 😅 okut kendini okut
Soran1 yılÖyle yapicam valla
Soran1 yılGözlerin yeşil mi
- 1 yıl
Yeşil ela mavimsi bazen bazen kara siyahimsi 😅bende tam bilmiyorum 😅 güneşte daha yeşil yemyeşil 😅
Profilde bir sürü video var 😅
Soran1 yılAynadan bakamadın mi 😂
- 1 yıl
Ne bileyim elaya da benziyor yeşile de benziyor bazen köyü yeşil gibi bazen açık yeşil gibi 😅
Ben ela yeşil anlamam ki 😅elayi kim bulmuş ama millet ela diyor ben yeşili bilirim 😅 istop oynarken hiç ela demedim yeşil sjdjd
Soran1 yılBukalemunsun anladım
- 1 yıl
Kim bilir belki de 😅 mavimsi bile oluyor kıyafete göre renk alan gözler varmış 😅 düşünsene bazen kara oluyor gözlerim didkd
Soran1 yılHahaa
Soran1 yılBizde de ayrımcılık var evde iki renkli bir ela bir kahve nerde adalet
- 1 yıl
Heheeh bizimkilerin hepsi mavi yeşil 😅
Sen spor filan yapıyor musun 😅
Soran1 yılBir ara yaptım ama bıraktım
Soran1 yılTekar gidecem spora ama karısık bir yer bulayım erkekli kizli 😂
- 1 yıl
Gitmene gerek yok iyi görünüyorsun 😅
Soran1 yılOlsun yinede gidelim.
- 1 yıl
Sen bilirsin keyifli sporlar dilerim 😅 önce kendine okut bence göz var nazar var bu kadar başına şey geliyor
Soran1 yılhttps://voca.ro/1dski4x2Vt7x ses bana mı tek boğuk geliyor 😂
- 1 yıl
Bu nasıl ses lan bu ne 😅anlık mı 😅 tövbe tövbe 😅
Hiç boğuk değil 😅
Konuşma tarsın sesin ses tonun değişik ilginç 😅
Farklı bebek gibi konuşuyorsun barbi bebek oyuncak bebek 😅bebeksi bilmem anlatabildim mi 😅 etkileyici filan kışkırtıcı sanki yatak odasında gibi hissettim kendimi sjsjdjd
Soran1 yılHaha yok be ben o duyguyu yok aama seven cok
- 1 yıl
Severler güzel ses tonun var fiziğin var niye sevmesinler ki ama nasıl severler
Soran1 yılYok kişi kendinden memnun olamz ama durumu var ya ya
- 1 yıl
Memnun değil misin kendinden 😅Sen mi hiç öyle durmuyorsun sjdjd
Soran1 yılYok öyle değil OKB var bende kendimi seviyorum aama çok takıntı olunca fena oluyor
- 1 yıl
Hımm 😅 takıntı sıkıntı ama çözülür çözülebilir
Sev kendini en çok kendini sev ve dikkat et kendine
Önce tedbir sonra tevekkül
Soran1 yılBen kendimi seviyorum OKB var diyom 😅
- 1 yıl
Ulan işte ne güzel 😅 en çok kendini sev diyorum bende destekliyorum seni 😅
Ne güzel 😅 sevmeye devam et kendini
Soran1 yılOKB var öyle olmuyor 😀
Soran1 yılİnt yazdin baktın mı cano
- 1 yıl
Okn biliyorum ben zati 😅
Takıntı işte 😅ama içeriğini tam bilmiyorum mesela neler oluyor
Soran1 yılBir fotoğrafa 100 bakarim şarj doluyor mu diye sürekli kontrol ederim instadan ya da wp kesin stori attım diye bakıyorum emin olamıyorum en son briine mesaj attım kötü bir şey diye bakıyorum anahtarı unuttum diye Cantaya bakıyorum birşeyi çok tekrarlaama isteği gözünunde olsa bile
- 1 yıl
Hımm anladım, Rabb'im kolaylık versin
Peki hani herhangi tedavi aldın mı ilaçların var mı?
İlaç kullanıyor musun?
Ben aşka takıntılı insanı severim aşkına takıntı oh miss gibi takıntılı olsun bana 😅hep ben olayım djdjd
Soran1 yılLisede ingilizce hocam vardı yakışıklı sürekli staklardim 😅 adam derste bu senin hesap mı dedi hahaah evet iyi stakliyorsun dedi valla utandım ama hep görünce goz kırpar alışverişte denk geldi göz Kırpti 😅 ilaç aldım ama tekrar etti
- 1 yıl
Bende orta okulda İngilizce hocamı severdim hep yüz peki beş alırdım 😅 yanlışım olsa da hoca düzeltirdi 😅
Ben mesela Q hafini bilmiyordum g ile yazıyordum hoca düzeltirdi sınav kağıdında 😅
Öpmek için izin istemiştim 😅sonra arkadaşım da öpmek istedi arkadaşım ile kavga etmiştim birbirimize girmiştik 😅hocaya da öptürme demiştim ona öptürmeyin 😅 öptürmedi hoca ama olsun ben sinir oldum arkadaşa😅
Koridorda yolunu kesip techer
You beautiful demiştim bir de ay lav yu demiştim 😅
Hoca kurs yapardı 😅 ücretsiz bakmaya gelirdim öyle takılmaya 😅
Okula gittiğim de bana sarılmıştı 😅
Onu çok seviyordum 😅 Rabb'im yolunu açık eylesin 😅derste öküz gibi bakardım 😅
Önüme geçene kizardim 😅hatta başka hoca vardı etrafında o hocaya ters yapıyordum 😅
Numarası vardı bende 😅mesaj atardım hocam nasılsınız napıyorsunuz yarın kursa gelssem mı acaba 😂
Güzel günlerdi 😅çok güzel gülümsüyordu hatta
Onun için İngilizce koroya katıldım öven the sens go Marc in gin o ven di sens gomarcingin yazmayı pek bilmiyorum ama söylüyorum Bir de tiyatroya katılmıştım O da ingilizceydi 😂
En güzel ilaç aşktır aşk
Soran1 yılAa tam terside benim beden hocam 😅 beden hocamın yeri değişmez bana yüksek notlar veriyordu hatta sınıftakiler biraz cimkismisti hocaya o niye hep yüksek not alıyor diye Murat hcoam ya çok severdim en sevdiğim hocamdi hey gidi hatta ben oynamazsam hiç oynamazdi futbol oynardık voleybol tenis hatta bir gün modum yoktu voleybol oynuyorlardi hoca benle oturdu sohbet etti ahh canım hocam çok özledim ve evlendi gitti okuldan 🥺 o gün yıkılmastim
- 1 yıl
Aşk güzel sevmek güzel benimkinin de tayini çıkmıştı çok pis sinir olmuştum nalet olası pislikler 😅yoksa lise evlilik teklifi ederdim hocama gitmese
- 1 yıl
Hocanın sende gözü varmış hoşlanmış demek ki 😅
- 1 yıl
Kapak fotonda arkanda biri var gibi 😅
Soran1 yılYok be severdi ama bende severdim öğrenci hoca ilişkisi
Soran1 yılArkamda biri yok yastık o normalde desenli ya biri gibi çıkmış olabilir
- 1 yıl
Allah Allah 😅
Seni daha çok denmiştir hoca normalden
Bende her hocamı severdim ama İngilizce hocamı daha çok severdim 😅
Soran1 yılşu an çok gitmek isterdim o zamanlara
- 1 yıl
Bende bende 🌸mutluydum mutluyduk insanlar daha güzeldi aşk daha kıymetli idi sevenler çoktu o zamanlar maskeli pislikler de yoktu böyle
Keşke dönsek dönebilsem ama imkansız 😅 paralel evreni bulmak lazım 😅
Kore dizisinde ki gibi 😂 kurcalamak lazım belki orada zaman 2015 filandır 😂
Soran1 yılHe valla o Zamanlar ne Sarıyordu erken kalkamamk için ne cebbelesiyorfum hahaa
Soran1 yılŞimdi koca bir özlem
- 1 yıl
Bende bende çok hasta numarası yaptım sağlık ocağında ah oram ağrıyor ah buram ağrıyor 😂😅😂
Bende özlüyorum çocukluğumu özlüyorum güzel şeyler o zamandı
Soran1 yılSorma şimdi de geç değiliz gez toz anı bıriktir bazen hayat çok sikici geliyor ama ben bazen iyi ki diyorum bir günü bir gün tutmuyoor
- 1 yıl
Aşk yoksa anlamı yok anı yok hiçbir şey yok ot gibi yaşıyorum 😅
Aşkımla anılarım olsun istiyorum ben 😅
Anı fazlası ile oldu yeter artık 😅
Soran1 yılHay senin aşkına..😂
Soran1 yılKarnım aç bana yemek yap aşkı boş ver
- 1 yıl
Aşkım da aşkım 😅 keşke gelse de kavuşsak ona yemek yapsam ya da birlikte yapsak 😅
Aklım fikrim o şimdiden 😅
Bende açım yemek yiyorum fasulye var taze fasulye çok güzel bir ekmeği bitiriyorum şu an 😅
Sen git kurabiye ye 😅
Soran1 yılBize yok mu ama fasulye yemem 🤣
- 1 yıl
Bildiğimden çağırmadım 😂😅hem uzaksın sen 😅😂😅ulan yok mu kimse evde dolapta yolmu peynir ekmek ye
- 1 yıl
Ulan ne konuşuyoruz böyle özelde olsa çoktan tıkanmıştık dkdkd
Soran1 yılHahah demi 91 karşılıkli konusma bence hiç yok burada rekor
Soran1 yılBen sendn istedim yemek sarma mantı olabilir
- 1 yıl
Hehehe 😅valla bilmiyorum hiç hatırlamıyorum 😅
Yemek sepeti getir var mı yakınında - 1 yıl
Yemek söyleyim 😅
Soran1 yılOo jesttt ediyor haha
Soran1 yılBen ellerinden istiyorum dostum insan dostuna sarma mantı açmaz mi
- 1 yıl
Yok valla hiç yapamam 😅 Aşkım istese ona da açmam uşağı mı var aküüü😅
Birlikte olursa olur yaparım 😅tek yapmam 😂
Her şey birlikte güzel güzelleşir 😅
Yakın olsan semaver yapabilirdim dışarıdan alabilirdim 😅genelde yapıyorum parkta 😅
Soran1 yılKurabiyeler bendne olurdu çaylar senden😅
- 1 yıl
Genelde benden olur her şey 😅ben kurarım hep masayı 😅 gönlüm okyanus 😅canın sağolsun 😅 ama ikramı da geri çevirmeyiz 😅ulan çayı ben yapıyorum dağıtımı da ben 😂😂😂😂😅
Soran1 yılSarmada sar gelirsme bir gün
- 1 yıl
Hazırı var ev yapımı 😅 aşkım için bile sarmam ben birlikte sarılırsa varım 😅
Ben en çok aşkımı sarar sarmalarım 😅😂
Soran1 yılGidiyorum ben ya.😒
- 1 yıl
Ama diyorum ki 😅 gelecekteki eşim için bile sarmam 😅yani onun için bile yapmam yanlış anlama saklarım bile dürüsttür 😅
- 1 yıl
Kuymak yaparım menemen mıhlama tost 😅
Soran1 yılHigg pekii
- 1 yıl
Aslında güzel bir şey dedim yani en değerlim eşim olur ama onun için bile yapmam 😅
Bilmiyorum bildiğim şeyi iste benden 😅
Soran1 yılBu uygulama niye resimlere pixel veriyor ya hiç bir yerde sıkıntı yok. burada sıkıntı oluyor
- 1 yıl
Valla o konuda bilgim yok 😅bir şey diyemeyeceğim
Soran1 yılBende anlam veremiyorum burada düşürüyor diğer uygulamada yok garip yer 😅
Soran1 yılSen yemek yaomadin diye Makarna yaptım 😀🤤😋
- 1 yıl
Hangi uygulamalar diye sormucam 😂mesela Instagram verdiğim oldu ama 😂hiç konuşmuyoruz yazmıyorum 😂
Ellerine sağlık 😅 başına bir şey gelmedi umarım bu sakarlık ile 😅Sos var mı 😅 Severiz makarna sjsjd
Soran1 yılErkek kardeşimle yaptık dedi biraz daha olsaydı 😅 ben doymadım ama oda al benimikini dedi aşkım ya benim
- 1 yıl
Heheeh 😅😂😅 ben de hep genelde ailem gelsin kardeşlerim yesin çok aç kaldım 😂😅😂
Afiyet olsun 😅
Bir paket değil miydi yahu
Soran1 yılYetmedi 😅
Soran1 yılburada ilk basta biri vardı erkek fenolardsn neden hiç cevap vermiyor dedim sonradan hep sorularımi beğeniyor cevap veriyor dedim çok tatlı çocuk 😁
- 1 yıl
Kim o 😅bir paket yetmedi mi maşaAllah ve de oha yani yuh djdjdj😂😂😂ulan bir paket dört kişiye yeter yahu 😂yarım paket filan miydi 😂😅😅😂
Soran1 yılSöylemem ama genç biri onu derim 😁
- 1 yıl
Gözleri renkli mi 😅
Saçları var mı 😅
Sesi güzel mi 😅
Gözlük var mı 😅
Şapka takıyor mu 😂
Soran1 yılSesini bilmiyorum ama guzel yakışıklı biri
- 1 yıl
Hııı 😅 Gönlünce olsun ne diyim 😅 başın nasıl oldu
Soran1 yılGözleri mavi olmasi lazım
- 1 yıl
Mavi gözlü vardı gördüğüm ama nickini hatırlamıyorum 😅
Soran1 yılKabuk bağlıyor valla delinmeye az kalmış bir tık daha sert vursaydim ohohi şu an şişlik var sadece birde dokunca acıyor okadar
Soran1 yılProfili nasıl di
- 1 yıl
Normaldir o kadarı şifa olsun tez vakitte düşsün birkaç gün su değdirme başına saçına neresi ise kabuğa su değdirme duş sonrası düşer sonra o
- 1 yıl
Hatırlamıyorum vallahi ama bir tana mavi gözlü görmüştümfenomendi
Soran1 yılSol ust tam öpücük atilcak yer
Soran1 yılEvet kendisi mavi şeker biri sevdim kendisini 😁
- 1 yıl
Öpücük atılmayacak yer var mı acaba 😅Öyle bir şey olabilir mi 😅
Seversen sev 😅Ne diyim o da seni sevsin 😅Sevmek güzel hatta sevgiliden daha güzel anasını satiym 😅 lanet olası pislikler
Soran1 yılSevemem olum bu pp koydum kızlar niye istek atıyor bana tövbe ah birde burada pideli duşmese 😅
Soran1 yılPixeli düşmese var ya 😅
- 1 yıl
Fakedir onlar 😅mavili ama pembeli olanlardan 😅
Ne olacak sanki pixelin canı cehenneme 😅
Soran1 yılYok ben takıntılı biriyim net olsa daha iyi
Soran1 yılOrçoyu özledim ya yemek konusu atayım da yüzünü göreyim aşkımın
- 1 yıl
Yazamıyorum kitleniyor
- 1 yıl
Uygulamadan yazılmıyor net fiziğin güzelliğin pixel filan yok 😅 kameran kaç mp 😅
Soran1 yılFotoğraf net mi
Soran1 yılTelefon alicam ben ya burada var sorun diğer yerlerdde yok
Soran1 yılSu kaçırdım zaten buna bazi yeri basmıyor
Soran1 yılBenim pp. ss alıp buraya resim şekilinde atma şansın var mi
- 1 yıl
Atıyorum bekle çok konuştuk ya sadece bu soruda da atıyor giriş yapamıyorum başka sorudan devam edelim skdjd
Soran1 yıl142 yorum olmuş hahaa 😅
Soran1 yılYeni sorduğum soruya gel
- 1 yıl
https://hizliresim.com/sc0gwg7
Henüz değil
- 1 yıl
https://hizliresim.com/cjnupdn tam ekran ppn
- 1 yıl
Sade kırpma var
https://hizliresim.com/swxtbd2
Soran1 yılHala pixel var normalde böyle değil daha net
Soran1 yılSivilcelerim el sallıyor 😅
Soran1 yılBu sıra hormonlar zirvede ya birde özel günlere yaklaşınca sksks
Soran1 yılAma üstümdeki şeyin duruşu ben bile aşık oluyorum altımda siyah şort vardı iyi ambiynasi tutturmuş burada birde net olsa miss
- 1 yıl
Sivilce insanlık hali dert etme herkeste çıkar 😅 sivilcelerin canı cehenneme 😅ben rahatsız olmam bende de çıkabilir her an 😅 üstündeki değil sen güzel duruyorsun 😅ne güzel aşık ol kendine afferim sev böyle fıstık gibi bomba gibi füze gibi ateşle bam bam bam sjdjd
Soran1 yılAz çekmedim ben kapatmıyorum ama bazıları kusurlarını kapatir siler 😅 olduğu gibi koyar çekerim 🤦🏻♀️😂
Soran1 yılCildiye bile gittim
- 1 yıl
Ben rahatsız oluyorum ama kendim de olursa 😅ben medikal cilt bakımına giderim ara sıra güzellik salonunda 😅 canları cehenneme 😅 düşünme bazılarını ayrıca insan hoşlanıyorsa seviyorsa küsur görmez filtreli görür gözler 😅
Soran1 yılDiğer yere gel burası çok oldu 😅
- 1 yıl
orada da çoğalacaz 😂zaten buraya uygulamadan giremiyorum tarayıcıdan giriyorum şu an sjdjd bence de burdan şey etme daha giremiyorum sjsjs
Soran1 yılNiye tarayıcıdan giriyon
- 1 yıl
Çünkü uygulama atıyor 😅 girmiyor bu yoruma sen girebiliyon mu ki
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı.
u 1 yılBence yapılmaması lazım zararlı bir şeydir çünkü :D en fazla ölürsün ya da kafa tası kemiğin kırılabilir bu da beyinde geri döndürülemez kalıcı sinir hasarlarına hafıza kayıplarına yol açabilir.. daha saymaya gerek yok.
15 Yorumla
Soran1 yılSay say mezarada koy beni sonra özellikle sendn bekliyorum bir toprak atarsın helvada kavur 😂
- 1 yıl
aa ayıpsın sen iste yeter :D
Soran1 yılİşte barışta böyle bir adam 😄 eksik olma
- 1 yıl
ne demek hizmetteyiz her zaman :D
Soran1 yılHerkese hizmette olma 😃
1 yılBir şey olmaz ağacın mineralleri kafana güzel etki eder. Selamlaşmak istemiş ağaç ne güzel işte. Ama tabi yine de canınız acıyorsa en kısa acile acil gidin. 😬
138 Yorumla
Soran1 yılMide bulantısı kötüye işaret mi başımı vurudm midem bulanıyor simdi
- 1 yıl
Darbe aldınız sonuçta muhtemelen en zayıf noktanız mideniz acıdan dolayı bulanıyordur
Soran1 yılBen kimlikte olmasa hastaneye gidiyorum yüzümde uyuşmaya başladı
Soran1 yılKimin nazarı tuttuysa artık
- 1 yıl
Git tabi ki TC no söyle zaten çıkar sistemde durduğun kabahat çok geçmiş olsun dikkat et. Bilemiyorum kimin nazarı tutar
Soran1 yılBu sıra bende garip şeyler var bir ara scooterdan dus boğazda su kalmasi lavaboda kay elini burk yer düşüp bıçak gircek olayı bile var hepsi iki ay içinde çok badireler var
- 1 yıl
Sen bir kendine baktır bence
Soran1 yılEvde uyuya kalmışim valla gecede yatmayınca annemler kaldırdi zaten beni yeni gelmişler kalktığımda baya şişik vardi uyuşma karıncalanma gitmiş
- 1 yıl
Kendine bi nazar duası okut derim. Hastaneye de git bi
Soran1 yılÖlürsek ölürüz
- 1 yıl
Orası Allah'ın emri ben de gitmiyorum gitmem gerekirken
Soran1 yılBiz çok badireler atlatttik burnuma bile dal girmişti küçcükken ah ahh🤣
- 1 yıl
Öyle ya haha bugüne kadar yaşadıysak bundan sonra da bir bu kadar daha yaşarız galiba haha
Ben emin değilim kendimden tabi de haha
Soran1 yılEnfeksiyon var kanımda hala benim 2018 ağır kan enfeksiyonu geçirdim gizli gizli içimde ilerliyor anlıyormusun değerden
- 1 yıl
Yok ben ne anlarım anlasam kendime faydam olur 😂😂
Soran1 yılBaya yüksek ama bende hiç tepki vermiyor orası sıkıntı 😅
- 1 yıl
Bende de var öyle şeyler ölmeyiz aman atın ölümü de arpadan olsun 😃😃
Soran1 yılEos%16 ne demek düşün ama hiç bir belirti yok ufak diğer eos#1.9 0.1 olması gerekirken 🤣
- 1 yıl
Ben hiç anlamıyorum ki valla ne onlar 😂😂
Soran1 yılboş ver cano
- 1 yıl
Verdim boş verdim
Soran1 yılEe aslanım senden naber iyimsin
- 1 yıl
Hayır değilim hastayım teşekkür ederim
Soran1 yılOo geçmiş olsun senin neyin var
- 1 yıl
Ağrı sancı var
Soran1 yılGeçmiş olsun eğer çok varsa bir doktora ya da ağrı kesici kullan umarım en kısa sürede ağrıların geçer ❤️
Soran1 yılNerende var
- 1 yıl
Teşekkür ederim karnımda var
Soran1 yılOoy doktora gittin mi hiç?
- 1 yıl
Hayır gitmedim geçmesini bekliyorum
Soran1 yılSancılı bir ağrı mi bıçak saplanmasi gibi?
- 1 yıl
Sancılı ya
Soran1 yılAllah Allah yakinda olsam yürü hastaneye derdim
- 1 yıl
inat ettim gitmicem
Soran1 yılDayak yermsin 😂
- 1 yıl
Varsa alırım bi dayak haha
Soran1 yılGel seni az pataklayayim doktora gitmiyorsan 😂
- 1 yıl
Olabilir 😃😃
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
Kardeşim
Biri dipsiz kuyuda taş arar
Biri ağaca kafa atar
Noluyor KS ahalisine anlayan var mı11 Yorumla
Soran1 yıl🤣
Sağlık konusunda 311 cevap paylaştı. Bir şey olmaz birine kafa atarken etkili olur en azından 😂😂 geçmiş olsun bir şeyin var mı çok fazla 🥺
17 Yorumla
Soran1 yılŞişiyor kimlikte yok karıncalanma var işte midem bulanıyor azda bilmiyorum
Soran1 yılKimlik kayıp benim
Soran1 yılYenisi çıkıyor cikicaj
Soran1 yılKabul etmiyorlar diye biliyorum midem bulanıyor başım ağrıyor valla gidiyorum ben
Soran1 yılBen eve gecicem ya sonra yazarin
1 yılGeçmiş olsun kusura bakma okuyunca biraz güldüm üzücü bir olay aslında 😂
12 Yorumla
Soran1 yılSorun yok Azrail bekliyor 😅
- 1 yıl
Tövbe tövbe 😂😂
Eğer çok sert vurduysan Tabii ki tehlikeli olabilir
11 Yorumla
Soran1 yılErkek kolu kadar ağaç dalı çıkıntısı varmış öne doğru ordan geçerken sol üst tarafı topladım baya şişti
1 yılbir şey olmaz bundan sonra önüne bakarsın, sakarlığı da nazara bağlıyor
13 Yorumla
Soran1 yılAynen onca olay yasa sakarlık 🤪😅
- 1 yıl
Memelerine nazar değiyor anla sen
Soran1 yılOnlara bişey olmasında 🤣
1 yılArka tarafa alınan darbe tehlikeli iç kanama riski olabilir sen yine de ne olur ne olmaz 24 saat uyumamaya bak
20 Yorumla- Sağlık konusunda 853 cevap paylaştı.
1 yılBeyin kanaması geçirmediğin sürece sorun yok, çok kötü hissediyorsan acile gidebilirsin. E devletten geçici kimlik çıkartıp git.
10 Yorumla Şakaya gelmez. Ağacı hemen bi sağlık ocağına götürmek lazım
10 YorumlaAcilen müdahale gerekli konum at helikopter gönderiyorum. Bulantı, kusma, baş dönmesi var mı?
00 Yorumla
1 yıl🤣ağaca bişey oldu mu🤔en fazla doğaya zarar vermekten para cezası alırsın..
Geçmedi mi.
00 Yorumla
1 yıl😅😅 geçmiş olsun ya anlatımınçok komik ama olay kötü
00 YorumlaSağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. en fazla ölürsün ya bir şey olmaz kafana takma diyecemde asdfa
00 Yorumla- Sağlık konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsun o zaman😇
11 Yorumla
Soran1 yılSağ ol
1 yılBazen kafaya darbe kafayı çalıştırabiliyor
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
m 1 yılAğaca zarar gelebilir
10 Yorumla Airbagler de sağlammış aslında kurtRmadımı seni 🤣🤣🤣
00 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun 😂
14 Yorumla
Soran1 yılSağ ol
- 1 yıl
Nasıl oldun iyi misin
Soran1 yılŞişlik var iyim
- 1 yıl
Buz koy
Duvara atmıştım ama agaçta denemedim henüz