Merhaba arkadaşlar diş eti çekilmesi ameliyatı olucam aranızda olan var mı benim diş eti çekilmesi ilerlemiş kemiğe kadar inmiş ve ben ihmal ettiğim için doğrusu başıma gelmediği ve bilmediğimden bişey olmaz diye düşündüm ama ameliyat şart yoksa diş kaybı olur dedi doktor sizce özel de mi olmalıyım yoksa üniversite hastanesinde mi devlette olan ve memnun kalan var mı korkuyorum açıkçası ve ameliyat olduktan sonra tekrar diş eti çekilmesi yaşayan var mı bilgi verirseniz sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben özelde oldum. İlerlerse diş kaybı olur dediler bana da. Ameliyettan sonra yumuşak uçlu fırçayla fırçalıyorum. Diş arası fırçası da kullanıyorum. Şu an normal hala dişlerim duruyor. 5 sene önce olmuştum. Tekrardan ilerlemedi.
Benimki kemiğe kadar inmiş doktorum da neden bu kadar bekledin dedi banada curapcox markalı diş fırçasını kulan 15 gün 10 günde gargara yap dedi yazdığı ilaçla sonra gel dedi bir de bana damaktan alıcağımız dokunun rengi uyuşmaya bilir bir de çok dikkat etmelisin ağzının hijyenine iyileşmesi için dedi banada tekrarlama durumu olabilir dedi bilmiyorum şuanda çalışmıyorum kararsızım devlette mi olsam diye düşünüyorum devlette nasıl yapıyorlar ameliyatı onu da bilmiyorum baya araftayım yani
ben de ilk başta devlete gitmiştim. ama çok zordu yani her hafta diyordum. sıra bekliyordum falan. sonra dişimde çürükler de vardı. onları bile yapmadılar. ben de dayanamadım özele gittim. komple dolgu molgu ameliyat hepsini özelde yaptırdım. epey masraflı oldu ama gğzel oldu memnunum.
Şuanda o ücretler daha da artmış durumda sizin diş eti çekilmeniz neyden kaynaklıymış doktor bana darbe alındıysa bölgeye olabilir dedi ama ben hatırlamıyorum öyle bir şey
benim stres kaynaklı. gece uyurken dişlerimi sıkıp gıcırdatıyormuşum. aşırı bir stres yaşamıştım o zaman ondan oldu.
Aa bende bazen uyandığımda çenemde ağrı oluyordu sıkmaktan demekki streste etkiliyor 😒
aynen sen de sıkmışsın demek ki dişleri.
Anlamadım diş eti neden çekiliyor ki
Gittiğim doktor darbe alındıysa ya da stres yaşıyorsanız etkiliyormuş
Anladım geçmiş olsun ama ben diş eti çekilme olayını anlamadım. Diş eti çekilirse dişler nolucak
Az önce baktım çok geçmiş olsun lütfen dişlerine iyi bak. Günlük fırçala ve diş ipi kullan
Dil fırçası al
Fırçalıyorum düzenli olarak bu yeterli olmuyormuş ne yazık ki doğru fırçalamak da önemliymiş
Var tabi